Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. (szerkesztve) Hölgyeim és Uraim! Valamint már fajokhoz tartozó népek! Az évad 2. legjobb epizódja, a Zuhanás: Spoiler: Hu 113http://www.megaupload.com/?d=LQK2J34H Szerkesztve: 2009. Május 3. - Darth_Phobos Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Hölgyeim és Uraim! Valamint már fajokhoz tartozó népek! Az évad 2. legjobb epizódja, a Zuhanás: Köszönjük szépen, Phobos bácsi! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Tudtok már esetleg olyan helyet ahol fellelhető az epizódok magyar címe? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Volt aki szeptembert írt, szerintem október elején kezdődik csak úgy mint tavaly. Kár. Jó lenne, ha hamarabb jönne. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Csak a Jedi Crash végét sikerült elcsípnem, amikor már Tee Watt Kaa nem szólalt meg. Milyen lett a magyar hangja? Nekem bejött. Szerintem jó. Aaylaé is nagyon jó. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Tudtok már esetleg olyan helyet ahol fellelhető az epizódok magyar címe? Én továbbra is csak azt találtam meg, amit a múltkor is mutattam: http://www.csillagokhaboruja.eoldal.hu/cik...zodok-_1_-evad_ Én ezeket használom az epizódok átnevezésénél. Kénytelen vagyok, mert nincs jobb. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Kénytelen vagyok, mert nincs jobb. De. Az enyém. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. (szerkesztve) De. Az enyém. Én officialra gondoltam, de nosza. Lássuk a listádat. Szerkesztve: 2009. Május 3. - Ody Mandrell Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. (szerkesztve) De. Az enyém. Jah, tényleg... Ezt figyeljétek, mit találtam! A wikipedián szokás szerint megint előkerült néhány új cím a második évadból, és szerintem egyik kamubb, mint a másik... http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Star_...e_Wars_episodes Legalább is nagyon átverés szaga van a dolognak, főleg a "Dead On Teth" című epizódnak. Főleg hogy az epizód leírásában "asssaj" néven szerepel a sith bérgyilkos hölgy. Spoiler: Viszont a "The Wrath Of Dooku" leírása nagyon érdekesnek ígérkezik. A történet egybevág a Republic Commando sztorijával. Elég kamu szaga van ennek is, de ha mégis lesz ilyen epizód, akkor végre kiderülne, hogy miért volt szüksége a CIS-nek a RAS Prosecutorra. És ahogy elnézem a leírást a Delta szakasz összeakasztja a noziját Cad Bane-el. Jól hangzik, csak nem tűnik valami hitelesnek. Még akkor sem, ha oda van írva, hogy az epizódot maga Dave Filoni rendezte. Mindezek közül egyedül a "Cargo Of Doom", és a "Holocron Heist" a biztos. Ráadásul e kép epizód utáni leírásokban a bolygók nevei kis betűkkel vannak írva, és tele van helyesírási hibákkal... ("Capatured") Tuti kamu. Szerkesztve: 2009. Május 3. - KisKósa Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Spoiler: Érdekes. Örülnék, ha RepCom felbukkanna a 2. évadban. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Én officialra gondoltam, de nosza. Lássuk a listádat. Minden felirat elején ott van kolmilan által adott magyar cím. Én is abból dolgozok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Ez a wikipédiás lista még hányszor jön elő? Kamu az egész, kivéve amit már mindenki tud. Cargo of Doom. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Én officialra gondoltam, de nosza. Lássuk a listádat. Benne van a feliratokban. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Nah, sikerült megnéznem a Jedi Crasht magyarul... A szinkron egyszerűen zseniális! Az eddigi legjobban sikerült a sorozatban. Minden hang a helyén van. Tartottam attól, hogy Tee Watt Kaa varázsa elmúlik azzal, hogy a szinkronnal elcseszik, de sőt, ezúttal még hozzá is adott valamit. Az egyetlen dolog, amit kicsit furának tartottam, hogy ezúttal nem voltak lefordítva a klónnevek. (Lucky, Flash...) Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. (szerkesztve) Az egyetlen dolog, amit kicsit furának tartottam, hogy ezúttal nem voltak lefordítva a klónnevek. (Lucky, Flash...) Mindig van valami. Egyszerűen mindig. (Azt azért megjegyzem, hogy ezt a sorozatot az az ember fordítja, aki ilyen neveket talált ki: Roxfort, Griffendél, Százfűlé-főzet, durrfarkú szurcsók, és még sorolhatnám... ) Szerkesztve: 2009. Május 3. - kolmilan Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Ez a wikipédiás lista még hányszor jön elő? Kamu az egész, kivéve amit már mindenki tud. Cargo of Doom. Jól van na, csak jól esik kritizálni azt, hogy mivel próbálnak minket meghülyíteni... XD Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Tóth Tamás Boldizsár csinálja a szinkront? Akkor biztos, hogy csak azért nem talál ki neveket, mert nincs rá elég ideje. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Tóth Tamás Boldizsár csinálja a szinkront? Akkor biztos, hogy csak azért nem talál ki neveket, mert nincs rá elég ideje. Nekem a nevek kitalálása kb. öt percet vett igénybe. Még túloztam is. És nem lettek rosszak. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Örülök, hogy elégedett vagy magaddal. TTB viszont remek szinrkonfordító, szóval vagy utasították, hogy ne fordítsa le a neveket, vagy nem volt rá ideje. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. (szerkesztve) Meglepi Spoiler: Hu 720p 11. részhttp://www.megaupload.com/?d=MPPBD2MR Ehhez is és a 12-eshez is jó kolmilan DualAudio-s felirata. Szerkesztve: 2009. Május 6. - Darth_Phobos Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Ráadás Spoiler: Hu 720p 12. részhttp://www.megaupload.com/?d=581BO156 Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Meglepi , Ráadás Köszönöm szépen, Phobos bá'! Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Végre dual audiós HD.....köszi. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Szerintetek a Cartoon Networkos csákó, aki a Clone Wars nyereményjátékot csinálja, megnézi egyáltalán a részeket? Csak ezért gondoltam: Miután landolnak a bolygón, kit hív segítségül Ahsoka és Aayla, Anakin ELŐKERÍTÉSÉBEN? Ez normális? :D Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Nem igazán, de ez a színt kb. jellemző a többi kereskedelmi adós játékra is. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Akárki is, megérdemelné hogy ilyen jellegű kérdésekre kelljen válaszolgatnia egy órán át a fizetésemelésért Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Hehe, ez jó ötlet, bár nem tudom, mennyi tanulsággal járna Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Megváltoztatták Rex szinkronját ? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. (szerkesztve) mai Dual 1x14 http://www.megaupload.com/?d=R98U19IJ Jut eszembe Rex jóvoltából van egy csak HUN 720p 1x13 http://www.megaupload.com/?d=5FSOO6A3 Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Megváltoztatták Rex szinkronját ? Úgy tűnik igen. Nem túl jó dolog. Eddig csak a legfőbb karakterek hangját hagyták meg. Már biztosra vehetjük, hogy Bail hangja nem Sörös Sándor lesz. Ahogy Typhoé sem Szabó Sípos Barnabás. Azért kíváncsi vagyok Cad Bane magyar hangja ki lesz? Valaki jó ütőset kell választani. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.