Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Nem hiszem, mert a 3. évad végéig kb. már kész lehetnek, így a visszajelzések nem befolyásolják. Na, pont ezt akartam írni, viszont a 3. évadtól már lehet ilyen. Bár az ügyes alkotók fel tudják mérni, nagy eséllyel ki lesz népszerű karakter. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Nagyszerű a 2. évad új előzetese. Nem hinném, hogy Cad Bane-ről szólna a teljes évad, azt viszont nem tartom kizártnak, hogy elég sokszor fog szerepelni, mondjuk 22 részből 11-12-ben biztos. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Nagyszerű a 2. évad új előzetese. Nem hinném, hogy Cad Bane-ről szólna a teljes évad, azt viszont nem tartom kizártnak, hogy elég sokszor fog szerepelni, mondjuk 22 részből 11-12-ben biztos. ...És akkor Grievous visszaesik Ventress szintjére, és csak egy-két epizódban fog komolyabb szerepket kapni, Ventress pedig lehet, hogy még jobban visszaesik. Ezek szerint minden évadban lesz egy aktuális főgonosz, akit kicsit jobban kiemelnek a többinél? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. ...És akkor Grievous visszaesik Ventress szintjére, és csak egy-két epizódban fog komolyabb szerepket kapni, Ventress pedig lehet, hogy még jobban visszaesik. Ezek szerint minden évadban lesz egy aktuális főgonosz, akit kicsit jobban kiemelnek a többinél? Miért ne? Bár szerintem az lenne a jó, ha a főgonoszok "arányosan" szerepelnének. De az első évadban ez nem igazán sikerült. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. (szerkesztve) Miért ne? Bár szerintem az lenne a jó, ha a főgonoszok "arányosan" szerepelnének. De az első évadban ez nem igazán sikerült. Hát, az első évad enyhén szólva Grievous centrikus volt. Legalábbis az első fele. A második évadban gondolom Cade Bane és a fejvadászok, továbbá a mandaloriaiak lesznek többségben. Utána talán megint kicsit jobban visszakanyarodunk a frontra, ahol aztán ismét előkerülhet Dooku, Grievous, Ventress, Gunray és társai. Viszont ezzel a félbehagyott Wat Tambor szállal azért tényleg csinálnék valamit. Remélem nem hagyják így. Szerkesztve: 2009. Szeptember 12. - KisKósa Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Hát, az első évad enyhén szólva Grievous centrikus volt. Legalábbis az első fele. A második évadban gondolom Cade Bane és a fejvadászok, továbbá a mandaloriaiak lesznek többségben. Utána talán megint kicsit jobban visszakanyarodunk a frontra, ahol aztán ismét előkerülhet Dooku, Grievous, Ventress, Gunray és társai. Viszont ezzel a félbehagyott Wat Tambor szállal azért tényleg csinálnék valamit. Remélem nem hagyják így. Na erről van szó. Nem sikerült megtartani az arányokat a gonoszoknál. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy most se fog menni. Az előzetesek alapján Bane centrikus évadra számíthatunk. Wat Tambort is ki kéne szabadítani, de az pont olyan lenne, minta Cloak of Darkness-ben a Gunray mentőakció. Elképzelhetőnek tartom, hogy csak megemlítik Tambor szökését. Ha egyáltalán kiszabadul ebben az évadban. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Spoiler: Egy fénykardforgató Bane oldalán, Cassie Cryarhttp://starwars.wikia.com/wiki/Cassie_Cryar Hm... nagyon goooooodddd Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Kiver a víz ettől a boszorkánytól. Benne van az előzetesben is. Egyébként szerintem Tambor el lesz intézve pár mondatban. Utalnak majd rá, hogy kiszabadították vagy valami ilyesmi. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Kiver a víz ettől a boszorkánytól. Benne van az előzetesben is.Persze, ezért került most előtérbe. Nagyon jó kis csapata van Bane-nek Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Egyébként szerintem Tambor el lesz intézve pár mondatban. Utalnak majd rá, hogy kiszabadították vagy valami ilyesmi. Ez valószínű, ha nem akarnak ismétlésekbe bocsátkozni, hogy még egy Gunray-féle sztoriszálat csináljanak. Szerintem elég volt egyet végignézni egy kiszabadítást. Vagy nagyon mást kéne kitalálni, mint előzőleg. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Ez valószínű, ha nem akarnak ismétlésekbe bocsátkozni, hogy még egy Gunray-féle sztoriszálat csináljanak. Szerintem elég volt egyet végignézni egy kiszabadítást. Vagy nagyon mást kéne kitalálni, mint előzőleg. Nem feltétlenül kell ismétlésbe bocsátkozniuk. Egy szöktetéses történetet körülbelül húszféleképpen le lehet bonyolítani úgy, hogy még csak nem is lesz tőle déjŕ vu érzésünk. Rengeteg olyan elem van egy történet felépítésénél, amely szinte mindig más élményt nyújt még akkor is, ha a sztori meglehetősen hasonlít az előzőhöz, mint például a színhasználat, zene...stb. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. (szerkesztve) Ez már volt? http://www.youtube.com/watch?v=uEa9SS6m89Q Szerkesztve: 2009. Szeptember 13. - Jinx Lumos Joke Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Ez már volt?http://www.youtube.com/watch?v=uEa9SS6m89Q Volt. Az oldal alján. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Spoiler: Egy fénykardforgató Bane oldalán, Cassie Cryarhttp://starwars.wikia.com/wiki/Cassie_Cryar Hm... nagyon goooooodddd Remélem Cassie-ből főgonosz lesz egy idő után és nem csak másodhegedűs lesz Bane mellett. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Remélem Cassie-ből főgonosz lesz egy idő után és nem csak másodhegedűs lesz Bane mellett. Pedig szerintem az marad. Robonino is egy nagyon jól eltalált karakter volt, de aztán úgy gondolták, hogy ennyi elég is volt belőle. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Pedig szerintem az marad. Robonino is egy nagyon jól eltalált karakter volt, de aztán úgy gondolták, hogy ennyi elég is volt belőle. Mintha valaki azt mondta volna, hogy visszatér. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Meg mintha valamelyik promo képen is rajta lett volna... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Windu nagyon bekeményít. Gondolom ezt a promeszt keresgéltük nemrég. Sajna kamerás.Nagy nehezen csak felkerült jobb minőségben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. A zene az nagyon nem illik a spothoz, de maga Windu és az akció remek. Köszi a másik videóért is. Kissé túlcsigázzák már a várakozást, mert még mindig van két és fél hét a premierig. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. A Windus előzetes elég kemény. Jópofa. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Ki vagy mi esik ki az űrbe a zsilipen? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. (szerkesztve) A zene az nagyon nem illik a spothozSzerintem se. Talán azt akarják vele sugallni hogy a fejvadászok milyen lazák. Más értelmét nem látom. Köszi a másik videóért isSzívesen! Kissé túlcsigázzák már a várakozást, mert még mindig van két és fél hét a premierig.Hát tényleg nem aprózzák el. Eléggé várjuk mi reklámvideók nélkül is. Ki vagy mi esik ki az űrbe a zsilipen?Nekem fogalmam sincs. Így hirtelen egy klónra tippelek. Szerkesztve: 2009. Szeptember 14. - Rog Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. A bele taposás jó a videó végén! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Banyek, ez a fajta zene még a Halálos Iramhoz is gáz. :S Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Banyek, ez a fajta zene még a Halálos Iramhoz is gáz. :S Nagyon rossz. Nem tudom minek kellett ilyen abszolút nem az SW-hez illő zenét berakni alá... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Egy sztriptíz klubba talán elmenne, de a Star Warstól olyan idegen, mint az Északi Sarktól az oroszlán. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. (szerkesztve) Remélem Cassie-ből főgonosz lesz egy idő után és nem csak másodhegedűs lesz Bane mellett. Spoiler: Számomra már az sem tiszta igazán, hogy miért Cassie-t küldik be harcolni fénykarddal a Jedi Templomba, ha Aurra Sing jóval tapasztaltabb ezen a téren, nemde? Szerkesztve: 2009. Szeptember 15. - KisKósa Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Jah, és íme egy újabb jelenet a Cargo Of Doomból: Ez már olyan régi, hogy le is lett fordítva. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Ez már olyan régi, hogy le is lett fordítva. Tényleg? Ennyire nem figyeltem volna? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. (szerkesztve) Számomra már az sem tiszta igazán, hogy miért Cassie-t küldik be harcolni fénykarddal a Jedi Templomba, ha Aurra Sing jóval tapasztaltabb ezen a téren, nemde? Cassieről sem tudunk sokat. Lehet, hogy ő tapasztaltabb, mint Aurra Sing. Meg az is lehet, hogy történt valami Singgel, ami miatt nem hajlandó fénykarddal harcolni. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.