Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Engem is bosszantott, mert azzal együtt kerek az egész. Olyan volt, mintha a mozifilm egyből a szöveggel kezdődne, semmi fanfár és kék szöveg. Pontyosan, nem kerített hatása alá a TCW érzés, egyszerűen csak belelöktek. Nem volt idő ráhangolódni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Pontyosan, nem kerített hatása alá a TCW érzés, egyszerűen csak belelöktek. Nem volt idő ráhangolódni.Szerintem azért csinálták, mert össze akarták vágni a kettőt a tulkok. Nagy hiba volt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Nagyon jó kis cikk lett Szerintem se hagyják le az elejét, elvész egy fontos hangulati eleme a SW-nak. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Mondjuk ide is berakom, ezt többen nézitek, mint a könyves topicot: Most féláron meg lehet venni a képes enciklopédáját a sorozat és a pilotnak. http://bookline.hu/product/home!execut...ongoi_kezikonyv Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Phobos. Ne a látogatottságot nézd, hanem, hogy hova való. Ezt most nem rakom át máshova, de ez az utolsó ilyen. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Okés szóval napfelkelte még nincs...ahogy TCW se... Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. (szerkesztve) Már van! És nagyon gyorsan jön a MU-s! Szerkesztve: 2009. Október 10. - Jinx Lumos Joke Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Igen nekem már a C_Ps van lent. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Nekem is! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Ody, nagyon jó rész volt. Számomra jobb mint az első kettő szal...rágjátok a körmötök. Vagy inkább Kolmilánét. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Nem rágom, ha nem baj Na de mindjárt nézem, honnan lehet lekapni Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hmm... ez furcsa! Már kilenc elmúlt fél órája, és egyik nagyobb oldalon sincs hozzá elérhetőség. Svéd barátainknál, a Kalózöbölnél is csak egy olyan változatot találtam, amit mindenki szid a hangja miatt. Na kiderítem, hogy milyen a hangja, aztán ha nem olyan rossz, akkor megnézem én is, ha rossz akkor várok egy jobb release-re. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Szerintem marad a várakozás. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Igen marad az, mivel ez nem a legjobb minőség. :S Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Ody, nagyon jó rész volt. Számomra jobb mint az első kettő szal...rágjátok a körmötök. Vagy inkább Kolmilánét. Felcsigáztál kudar! Egyben tervezem megnézni a hármat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Igen marad az, mivel ez nem a legjobb minőség. :SEz a 170 megás verzió? Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Ez a 170 megás verzió? Igen, az, de ahogy látom a srác kidobott egy fixált változatot. Állítólag a hang jobb. A képpel akkor se tudok megbarátkozni. :S Alul-felül, továbbá a szélei levágva... És még mindig nincs normális release. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Igen, az, de ahogy látom a srác kidobott egy fixált változatot. Állítólag a hang jobb. A képpel akkor se tudok megbarátkozni. :S Alul-felül, továbbá a szélei levágva... És még mindig nincs normális release. Azért van alul-felül levágva, mert kábeltv-ről vették fel, és letterboxosan adták. Egyszerűen levágták a fekete csíkokat. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Na jó, az is igaz, hogy legalább ő kidobta. Talán később kijön egy 720p-és változat is. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. No már egy rahedli palacsintát is kisütöttem, és még semmi használható változat. :S Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Még én se láttam. A Youtube-osok nem rakták még fel az epizód utolsó 3-át. De ettől függetlenül megnéztem már az első és második harmadát. Eddig piszok jó. Szerintem eddig az évad legjobbja. Holnap valszeg felrakják az utolsó 3-át és teljes véleményt tudok alkotni az epizódról. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Még én se láttam. A Youtube-osok nem rakták még fel az epizód utolsó 3-át.Én is így néztem meg az elejét, míg töltődött, addig megnéztem a 2.-at is, és a letöltött aviban pedig az utolsó harmadot Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Én is így néztem meg az elejét, míg töltődött, addig megnéztem a 2.-at is, és a letöltött aviban pedig az utolsó harmadot HD-matyi létedre képes voltál youtube-os minőségben nézni valami :P Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. HD-matyi létedre képes voltál youtube-os minőségben nézni valami Bekapcsoltam a HD kapcsolóját Attól javult a minőség Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Bírom, máskor kisezerszer felrakják még a mininovára is, most meg délutánra sehol semmi. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Valami gond lehet itt Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Patience padawans, patience! Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. (szerkesztve) Bírom, máskor kisezerszer felrakják még a mininovára is, most meg délutánra sehol semmi. Valami gond lehet itt A lusta amerikaiak biztos durmolnak az ágyukban. Patience padawans, patience! A mostani rész "bölcsessége" is a türelemre buzdít , igaz más megvilágításban. Szerkesztve: 2009. Október 10. - barnez Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Na ne már, hogy még nincs normális változat?!? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Senate Spy részlet: Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.