MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Majd holnap megnézem este, ma már nem megy. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Felkerült a full epizód guide a Children of the Force és a Senate Spy részekhez is. Nagy köszönet Dzséjtnek a munkáért! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Felkerült a full epizód guide a Children of the Force és a Senate Spy részekhez is. Nagy köszönet Dzséjtnek a munkáért! Szívesen Egy apró észrevétel. A Senate Spy-nál a "Történet" szakasz furcsán tördelt lett. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. A Napóleonos rész nagyon jó Köszi Dzséjt és Ody! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Szívesen Egy apró észrevétel. A Senate Spy-nál a "Történet" szakasz furcsán tördelt lett. Sietségemben azt nem tördeltem rendesen. A Napóleonos rész nagyon jó Köszi Dzséjt és Ody! Az a kép odab*sz. Amúgy szívesen, de Dzséjté az érdem. Azt hiszem minden igényt kielégít a TCW -s szekció. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Rájött már valaki, hogy miért van most szünet az usákoknál? Remélem hatodikán dupla epizód lesz! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Mert ismétlik a 3. részt. Bár nem tudom miért is ismételnek és miért pont azt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Mert ismétlik a 3. részt. Bár nem tudom miért is ismételnek és miért pont azt Azt hittem tudsz új infót mondani azon kívül amit már mindenki tud illetve nem tud. Tavaly nem volt szünet (a Rookies ment), csak Helloween alkalmából, és akkor is csak az az egy hétvége. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Darth Phobos: Van a Senate Spy -ból normális 720p HD? Mert ami elérhető, annak a hangja a vacsora jelenetnél igen rossz. A stereo sáv jobbra balra ugrál, ráadásul sokszor bepixelezi a képernyőt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Darth Phobos: Van a Senate Spy -ból normális 720p HD? Mert ami elérhető, annak a hangja a vacsora jelenetnél igen rossz. A stereo sáv jobbra balra ugrál, ráadásul sokszor bepixelezi a képernyőt.A sima fqm is ilyen. Nincs más verzió belőle. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Zééé: Nem láttam még javított verziót belőle Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Itt én azt hittem, hogy a fejhallgatóm a rossz. örülök, hogy kiderült, hogy mégsem. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Itt én azt hittem, hogy a fejhallgatóm a rossz. örülök, hogy kiderült, hogy mégsem. Mondjuk én is bekakiltam majdnem akkor, mert nem volt olcsó a hangrendszerem, de egy gyors zenetesztnél kijött, hogy semmit baja a hangfalaimnak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Itt én azt hittem, hogy a fejhallgatóm a rossz. örülök, hogy kiderült, hogy mégsem. Én is ütögettem az erősítőmet... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Az én fülhallgatóm már nagyon vacak, el is van benne törve egy vezeték, szóval sose csodálkozom, ha bármilyen filmnél kihagy a hang Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Egy szavam sem lehet, de megmondom az őszintét...részről részre rosszabb a HD kódolása a CW részeknek. Nem értem miért nincs normálás HD release. Történhetne már valami pozitív változás, mert az első évadnál még beszélhettünk minőségről, de itt már nem. Szomorú vagyok...hát mi történik a warez társadalomban??? Irgumburgum. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. A HD-k eddig kanadaiak voltak, de a CTV még tudtommal nem kezdte el sugározni a TCW 2. évadját, ezért nincs rendes HD még Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Egy szavam sem lehet, de megmondom az őszintét...részről részre rosszabb a HD kódolása a CW részeknek. Nem értem miért nincs normálás HD release. Történhetne már valami pozitív változás, mert az első évadnál még beszélhettünk minőségről, de itt már nem. Szomorú vagyok...hát mi történik a warez társadalomban??? Irgumburgum.Küldj nekik egy Anthraxos levelet. A mocskok mit képzelnek? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Bár igaz, hogy csak négy epizód ment le a második évadból, de kíváncsi lennék rá mi a véleményetek a szezonról? Most van idő ezt is értékelni. :9 Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Valamivel jobb, mint az első évad Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hát, eddig én még nem estem hasra tőle. Az előző évad első négy részéhez képest ez nekem langyosabbnak hat eddig. A Malevolance-trilógia elég komoly fegyvertény ott az első évad elején, ráadásul az Ambush is nagyon tetszett anno. A Holokron-trilógia viszont nálam nem ütött akkorát, amit annak is betudok, hogy ritka szerencsétlenül volt szerkesztve az első két rész (se a cím a bevezető zenével, se az idézetek, és még egybe is vágva...). Emiatt az elcseszett összevágás miatt nem, hogy nem volt meg a ráhangolódódás lehetősége, hanem még a két rész között váltás is durva, erőszakos volt. Ezt alátámasztja számomra az is, hogy a harmadik rész tetszett a legjobban, amit ugye már a szokott módon adtak le, aminél meg az volt a fő negatív húzóerő, hogy bekerült Mustafar, illetve Palpatine - ahogy Bomarr, velem ellentétben, oly jól megfogalmazta - kínos volt. A 4. rész viszont, mint írtam, gyanúsan top10-es produkciónak hat számomra - eddig legalábbis. Sok olyan dolog volt benne, ami miatt az ep2 a kedvenc filmem lett a hatosfogatból, ráadásul jól adagolt és háborús sorozathoz képest üdítően békés. Szóval, nem indított erősen nálam, de jó úton halad. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Összességében véve eddig az első 4 epizód alapján azt kell mondanom, hogy überállati eddig a 2 évad! Sokkal jobban indított, mint az első. Ha ilyen marad végig, akkor a 2. évad messze menően verni fogja az 1.-t. 1. rész: 10/10, 2. rész: 10/9 3. rész: 10/10 4. rész: 10/9 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Valahogy még nekem sem esett le az állam, de csalódásként se emlegetném az eddigi részeket. Köll ide majd az a következő Geonosisi rész Egy kis csetepata jól fog jönni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Nekem tetszik, hogy más stílusban kezdett az évad, és az első négy rész is. Ha köztük kellene rangsorolni, akkor az 1. tetszett a legkevésbé és a 4. a legjobban, ez utóbbi már csak azért is, mert lehetett róla sokat beszélgetni, aminek örülök. Ha marad továbbra is a változatos történetvezetés (csaták, akciók, konspiráció, emberi kapcsolatok felváltva vagy kombinálva egymással), akkor elégedett leszek. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Nekem a 4. rész nem tetszett. Jó volt, de nem tetszett mint Clone Wars epizód. Látványban és dialógusban semmi baj nem volt vele, de egyelőre nem a kedvencem. Mondjuk sokat rontott az élvezeten, hogy a HD verziónak pocsék volt a minősége...másnak lehet nem számít, de nekem igen. A technikai részén túl pedig, nem tetszett, hogy visszavettek a tempóból egy olyan dologért, amiről szólhattak volna a bevezető képsorok. Valaki emltette, hogy milyen jó lett volna látni a rodiai jedi elfogásának történetét a 2. -3. rész között....hát nagyon egyet kell értenem. Az mehetett volna egy teljes részen keresztül, ez a senate spy meg olyan narrátor stílusban. Kicsit csalódtam a 4. részben, többet vártam. Pedig ebben a résznem rengeteg potenciál volt...csak olyan bénán oldották meg. Semmit nem tudtunk meg Chlovis motivációjáról...miért minek stb. Nemoidia viszont nagyon tetszett látvány tekintetében. Sajnos nem volt egy erős rész...vagy az 1-2-3 volt überbrutál...mondjuk az volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Zééé. Neked is csak az számít, hogy nagyot durranjon meg lődözzenek benne? Épp ez a lényege az SW -nek, hogy nem CSAK erről szól. Még több negyedik epizód stílusú részt! Ha nem tudtál meg eleget Clovis motivációiról akkor nézd meg még egyszer a részt. Benne van minden. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Zééé. Neked is csak az számít, hogy nagyot durranjon meg lődözzenek benne? Épp ez a lényege az SW -nek, hogy nem CSAK erről szól. Még több negyedik epizód stílusú részt! Ha nem tudtál meg eleget Clovis motivációiról akkor nézd meg még egyszer a részt. Benne van minden. Egyetértek. A Star Wars nem csak csitt-csatt-dirr-durr-piff-paff meg boom. Kétség kívül, erős része, de nem elengedhetetlen. Kellenek az ilyen nyugodt részek, mert egyrészt, nem lesz zsúfolt a háború, másrészt, kicsit lazítást enged, harmadrészt, ezek mutatják be az univerzum hétköznapibb oldalát, amitől átélhető lesz. Semmire sem jutott volna a Star Wars, ha anno az első óra jelentős részét nem arra "tosszák" el, hogy láthassuk Luke-ot békésen éldegélni a farmján, ahogy együtt eszik a nagybácsiékkal, ahol az a legnagyobb kínja-baja, hogy mehet-e suliba vagy sem. Egy képkedéses-árulásos sztorit meg aztán végképp ne backuráljanak el James Bondos akciózgatással. Clovis motivációja meg elég egyértelmű: pénz + Padmé. Az utóbbi erősebb motivációs tényező az előbbinél. Egy harminc perces epizódban szereplő epizódszereplő (aki nincs is jelen a teljes részben) karakterének ez már bőven sok motivációs tényező. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Vegyesek az érzéseim eddig.A Bane-es trilógia nem igazán jött be, de nem is rossz.Bane karaktere zseniális várom már a többi fejvadást is.Viszont a Senate Spy nagyon bejött, pont azért amiért Odynak is.Végre egy rész ahol nem lőnek.Örültem, hogy be van mutatva mikor szabin vannak a Jedik.Nagy benyomást tett rám, hogy láttuk Anakin(aki eddig ugye a hős volt) egy vitatható, mindazonáltal számomra egy nagyon ronda tettét. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Én Zééé-vel értek egyet. Ez az epizód szerintem nagyon nagy váltás az első háromhoz képest (amik nagyon bejöttek a pörgősségük miatt) és nem nagyon búslakodnék ha nem lenne több ilyen rész Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Nekem eddig bejön a második évad. Jól megfigyelhető a váltás, mert amíg az első szériában minden Dooku-Grievous és közvetlenül a szeparatisták köré épült, az most úgy tűnik változik. Ráadásul mélyebbnek is találom az eddigi epizódokat. Ugye eddig az esetek nagy részében a háború kirakat részét láttuk. Elfoglalnak egy bolygót, foglaljuk vissza. Építenek egy hatalmas hadihajót ami fenyegeti a Köztársaságot, semmisítsük meg. Persze már korábban is voltak remek párbeszédek, de valahogy megmaradtunk a galaktikus híradók híreinek szintjén. Most úgy tűnik ezen változtat a második évad. Eleve a holocron trilógia egy Jedi belügy, és nem közvetlen a polgárháborúra van kihatással. Ráadásul sokkal inkább érzem személyesnek az egészet, mint a korábbi részeket. A Senate Spy pedig még egy lépcsőfokot jelent az előbb említett folyamatban. Anakin és Padmé kapcsolatának feszegetése, miközben a történet a háborúról is szól, szerintem remekül lett megcsinálva. Talán a korral is jár, de én még nagyon örülnék ilyen részeknek. Tényleg ezek azok a pillanatok, amíg még jobban elmélyítik a kapcsolatokat a karakterek között. Ilyet nem vártam volna ettől a sorozattól, ezért is dupla az örömöm. Amíg még feltűnő az a keményebb hangvétel ami pl. Bane -t is jellemzi. Ropal halálra kínzása már-már sokkoló. Vizualitás terén is darkosabbá vált a sorozat. Megszaporodtak az esti látképek, a sötét és baljóslatú helyek. Fantasztikus helyszínekben gyönyörködhettünk már ezalatt a négy epizód alatt is. Szóval az egész sorozat egy személyesebb szintre váltott, aminek én nagyon örülök és bízom a hasonló folytatásban. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.