Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Egy hosszabb előzetes a holnapi részből. Végig lúdbőröztem az egészet. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Azért jó, hogy nem lesznek hosszú párbeszédek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Azért jó, hogy nem lesznek hosszú párbeszédek.A legkeményebb akció rész lesz a sorozat történetében. Legalábbis ezt ígérik Filoniék. az is megerősítést nyert, hogy ez az első négy részes sztori a sorozatban. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Nagyon baba Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Szuperul néz ki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Bővül a cucc. A Geonoisi sztori öt részes lesz ha a Senate Spy -t is belevesszük (márpedig bele kell). Ez így egy 110 perces mini mozi! Kíváncsi vagyok majd egyben nézve milyen lesz. A felütés remek volt, és így már érthető, hogy miért volt inkább beszélgetős. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Ez a videó nagyon jó.Itt aztán hullanak a klónok.Nagyon jól megcsinálták.A másik érdekesség látni, hogy hogyan teszik le a lépegetőket.Ezzel a módszerrel akár 50-et is lerakhatnak a csatatérre pillanatok alatt. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Nekem is nagyon tetszik! Pont az Obiékat találják el... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Egy kis előzetes a Geonosis szálból. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Látom vannak még akik nagyon nincsenek képben, egy másik oldalon ezt kérdezték: "Az uj epizód meg állat lessz nagyon várom már. Most akkor egész héten lesz vagy hogy lessz?" Amúgy jónak néz ki ez a tetralógia Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Hozzászólás ideje: 2009. November 4. (szerkesztve) Látom vannak még akik nagyon nincsenek képben, egy másik oldalon ezt kérdezték: "Az uj epizód meg állat lessz nagyon várom már. Most akkor egész héten lesz vagy hogy lessz?" Amúgy jónak néz ki ez a tetralógia New Episodes írt a reklám, úgy hogy semmi sem lehetetlen. Szerkesztve: 2009. November 4. - Ody Mandrell Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Most akkor mikor lesz?Ma meg pénteken?A 3. rész meg jövő pénteken? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Most akkor mikor lesz?Ma meg pénteken?A 3. rész meg jövő pénteken?Meglátjuk. Elvileg pénteken a mai részt ismétlik. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Rex elég vicces a videó végén. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Á, 4 részes lesz. Hosszabbodnak a sztorik, remek. Lehet, hogy megkapom a jabiimi csatához hasonló sztorit, amiért oly régóta áhítoztam? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Á, 4 részes lesz. Hosszabbodnak a sztorik, remek. Lehet, hogy megkapom a jabiimi csatához hasonló sztorit, amiért oly régóta áhítoztam? Nekem az előzetesek azt súgják, hogy mérföldkő lesz a sorozat történetében ez a sztori szál. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Hozzászólás ideje: 2009. November 4. http://www.starwars.com/theclonewars/news2...03fd/index.html Spoiler: Ez alapján a szkript alapján úgy tűnik, hogy miután Kit Fisto lefejezte, EV-A4-D-t, Grievous doktor droidját újjá építették. Ráadásul Grievous hajójának hídján szolgál. Ha hihetünk a Wookieepediának, akkor a Landing At Point Rainben is viszont láthatjuk majd. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Nekem most esett csak le, hogy holnap is lesz új epizód. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Nekem most esett csak le, hogy holnap is lesz új epizód. Bizony! Érdekes lesz. Főleg, hogy ki tudom-e várni, hogy ne nézzem meg majd csak a hétvégén. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Nyugodtan megnézhetnéd angolul, egy csatából a szöveg tökéletes értése nélkül is sok mindent lehet élvezni. Bár nem olvastam még a felirat topikot, mire lehet számítani. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Lesz új rész ja...de még nincs... Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Már várom, még suliba kell mennem, előtte szeretném feltölteni... (Valszeg már nem fog menni...) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Á, szerintem meg lehet nézni elsőre felirat nélkül is Nem éppen Shakespeare-ről társalognak ebben a sorozatban Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Nekem az előzetesek azt súgják, hogy mérföldkő lesz a sorozat történetében ez a sztori szál. Szerintem is. Remélem minden szereplőre ki fog hatni. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Azért az furcsa, hogy sem a Mininován, sem a The Pirate Bay-en nincs egyetlen normális release sem. Viszont én találtam SYS release-t, nem tudom még, hogy milyen minőségű, de már elkezdtem letölteni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Azért az furcsa, hogy sem a Mininován, sem a The Pirate Bay-en nincs egyetlen normális release sem. Viszont én találtam SYS release-t, nem tudom még, hogy milyen minőségű, de már elkezdtem letölteni.Nincs még release! Amit töltesz az fake! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Nincs még release! Amit töltesz az fake! Pont ezt akartam írni. Ody milyen jól tájékozott vagy. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Pont ezt akartam írni. Ody milyen jól tájékozott vagy. Az volt az első, hogy szétnéztem. De az gyanús volt legelőször, hogy egy hsz se született az új epizód topikjába. Akkor már sejtettem, hogy valami gáz van. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Úgy tudom, elfelejtették felvenni, mert nem tudták, hogy szerdán lesz új rész Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Affene, no majd csak sikerült mégis valakinek, aztán kikerül megkésve bár ... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.