Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. (szerkesztve) Honnan van az info mert nekem ezek a címek elég gagyinak tűnnek hogy igazak legyenek? Szerintem mind fake annak tükrében hogy még a 2. évad hátralevő epizódajainak a címéből is csak egyet tudunk Szerkesztve: 2010. Február 17. - Nabopolasszar Válasz
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Nem dobta már ezeket be valaki korábban? Nekem ismerősnek tűnnek, és már akkor is kiderült, hogy kamu. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. már ide is beférkőzött Supershadow? Merthogy ennek a listának a forrása ő Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Llew írta: Nem dobta már ezeket be valaki korábban? Nekem ismerősnek tűnnek, és már akkor is kiderült, hogy kamu. Igen, még én másoltam be ide korábban, érdekességként. De mint az már kiderült, a 2. évad epizódjainál, kamu az egész. Idáig legalábbis egyik sem valósult meg. Amúgy nem ez a tag, aki "Episode 7-8-9 by George Lucas" címen írogat mindenféle baromságot? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. A következő rész jön a héten? Vagy várni kell rá? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Darth Sky írta: Amúgy nem ez a tag, aki "Episode 7-8-9 by George Lucas" címen írogat mindenféle baromságot? Dehogynem Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Darth Revan9 írta: A következő rész jön a héten? Vagy várni kell rá?Az utóbbi lehetőség nyert. Március 5. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Llew írta: Nem dobta már ezeket be valaki korábban? Nekem ismerősnek tűnnek, és már akkor is kiderült, hogy kamu.DE bedobták őket, mint lehetséges második évados címeket. Nem jött be, most beírta a harmadik évadra, hátha. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Dzséjt írta: Dehogynem Legalább nem mondhatjuk, hogy nincs fantáziája a srácnak... Bár amikor olvastam, hogy "30 évvel az endori csata után..." már alapból nem vettem komolyan. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Ody Mandrell írta: DE bedobták őket, mint lehetséges második évados címeket. Nem jött be, most beírta a harmadik évadra, hátha. Egy-két ilyen "kamucímnek" örülnék, ha megvalósulna. Például Qui-gon korábbi akcióiról, miegymásról szívesen megnéznék egy-két visszatekintős epizódot, de jórészt tényleg hülyeség az összes cím. Darth Plagueis titkai... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Darth Sky írta: Egy-két ilyen "kamucímnek" örülnék, ha megvalósulna. Például Qui-gon korábbi akcióiról, miegymásról szívesen megnéznék egy-két visszatekintős epizódot, de jórészt tényleg hülyeség az összes cím. Darth Plagueis titkai... Plagueis szerintem Luceno miatt jött be. Ő akart írni egy regényt róla, de nem engedik még. Állítólag azért nem, mert lehet, hogy lesz Palpatine múltjáról szó valamelyik sorozatban. Bár a TCW-ben elég fura lenne, de az élőszereplős sorozat mellékszereplőkről szólna, így hát egyelőre marad a TCW, mint lehetséges opció. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Tényleg, melyek a semleges rendszerek a háborúban? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Darth Revan9 írta: Plagueis szerintem Luceno miatt jött be. Ő akart írni egy regényt róla, de nem engedik még. Állítólag azért nem, mert lehet, hogy lesz Palpatine múltjáról szó valamelyik sorozatban. Bár a TCW-ben elég fura lenne, de az élőszereplős sorozat mellékszereplőkről szólna, így hát egyelőre marad a TCW, mint lehetséges opció.Plaguies évtizedekkel a háború előtt élt. Nem hinném, hogy benne lesz a sorozatban. Darth Revan9 írta: Tényleg, melyek a semleges rendszerek a háborúban?Rodia, Mandalore, Ryloth + 1497 rendszer. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Darth Revan9 írta: Plagueis szerintem Luceno miatt jött be. Ő akart írni egy regényt róla, de nem engedik még. Állítólag azért nem, mert lehet, hogy lesz Palpatine múltjáról szó valamelyik sorozatban. Bár a TCW-ben elég fura lenne, de az élőszereplős sorozat mellékszereplőkről szólna, így hát egyelőre marad a TCW, mint lehetséges opció. Szerintem Plagueis és Palpatine múltjáról már megtudtuk, amit kellett...Palpi amolyan bevett Sith-szokás szerint kinyírta a mesterét, miután az minden tudását átadta neki. Nem tudom, ebből még mi fontosat tudnak kihozni akár a TCW-ben, akár máshol. Persze nem lehetetlen. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Darth Sky írta: Palpi amolyan bevett Sith-szokás szerint kinyírta a mesterét, miután az minden tudását átadta neki.Azt a tudását nem adta át neki, amiért Anakin átállt Viszont (sajnos) tényleg nem illik a sorozatba. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Darth_Phobos írta: Azt a tudását nem adta át neki, amiért Anakin átállt Viszont (sajnos) tényleg nem illik a sorozatba. Tudom, csak Palpit idéztem, amikor az operában regélt Anakinnak a nemes tettéről. Persze csak E/3-as személyben. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Ody Mandrell írta: Plaguies évtizedekkel a háború előtt élt. Nem hinném, hogy benne lesz a sorozatban. Én se hiszem. Csak megpróbáltam következtetni, hogy honnan vehette az illető azt címet. Rodia, Mandalore, Ryloth + 1497 rendszer. Hú, jó sok. Őket is bele kéne sodorni valamennyire a háborúba. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Az egyébként mennyire hivatalos infó, hogy október 1-jén lesz a 3. évad premiere? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Darth Sky írta: Az egyébként mennyire hivatalos infó, hogy október 1-jén lesz a 3. évad premiere?Hol olvastad? Egyébként valószínű, mert 2008 -ban október 3, tavaly október 2 volt a premier dátuma. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Darth Sky írta: Az egyébként mennyire hivatalos infó, hogy október 1-jén lesz a 3. évad premiere?Még a 2. évad végét sem tudjuk, nem hogy az 3. kezdetét. De logikusnak és valószínúnek tűnik, de biztosat majd később tudunk Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. (szerkesztve) Innen van az infó, bár tudom, nem hivatalos. A 3. évad kamu címeit irkáló gyereknél azért mégis megbízhatóbb. Szerkesztve: 2010. Február 17. - Darth Sky Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Darth Sky írta: Innen van az infó, bár tudom, nem hivatalos. A 3. évad kamu címeit irkáló gyereknél azért mégis megbízhatóbb. A képből ítélve ez egy wiki-s oldal, mégpedig ez.És se a wiki, se a wookie nem megbízható. Ha Filoni vagy az sw.com hozza esetleg valami TV társaság vagy a Hasbro akkor az már egy fokkal hihetőbb Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Darth_Phobos írta: A képből ítélve ez egy wiki-s oldal, mégpedig ez.És se a wiki, se a wookie nem megbízható. Ha Filoni vagy az sw.com hozza esetleg valami TV társaság vagy a Hasbro akkor az már egy fokkal hihetőbb Igen, erről az oldalról van a kép. Egyébként tudom, hogy nem hivatalos, de az eddigiek alapján 80%-ban többnyire igaznak bizonyultak az infóik. Ha mást nem, a címek alapján. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Én a nyakamat ráteszem, hogy október elsején lesz a premier. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Ody Mandrell írta: Én a nyakamat ráteszem, hogy október elsején lesz a premier. Ha mégsem, akkor élezzük a fejszét. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. NA jó ez így hogy ezen a héten is ilyen erős sorozat stop van... Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Molnár Ilona is "képben van". Ezt írta levélben: "Már elkezdtük szinkronizálni,kb eddig 15 részt csináltunk meg,szóval biztos leadják valahol. Eddig sem az Rtl Klubon ment,szóval nem tudom mi közük hozzá,biztos a Cartoon Network fogja leadni..." Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Szegénynek 1000+1 munkája van, miért éppen a Star Wars-ra figyelne oda? Aúgy mi okból írtál neki levelet? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Darth_Phobos írta: Szegénynek 1000+1 munkája van, miért éppen a Star Wars-ra figyelne oda? Aúgy mi okból írtál neki levelet? Még a szinkronos 2. évad apropójából. Az első levelet "állítólag" nem kapta meg, úgyhogy elküldtem neki még egyszer. Erre jön ma a levele, azzal a címmel, hogy "Türelem választ terem" Azt írta, hogy sajnálja, hogy lassan válaszol, de ő nem ül egész nap a gép előtt, arra várva, hogy valaki írjon neki, amire válaszolhat. Megértem, hogy rengeteg dolga van - miután nap mint nap hallom a hangját a tévében - de szerintem kicsit szebben is elküldhetett volna a francba... Persze írtam neki, hogy sorry, stb., bár nem látom sok értelmét. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Darth Sky írta: de szerintem kicsit szebben is elküldhetett volna a francba... Pedig egész finom volt. Írhatta volna azt is, hogy: Menj a francba Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.