Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Bocsi, annyit nem voltam, hogy nem tudtam már győzni visszaolvasással... Ezért nem láttam... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Én is köszönöm Phobos. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Köszi, Phobos, én is töltöm. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. (szerkesztve) Új karakter a harmadik évadból. Sergeant Bric. Szerkesztve: 2010. Július 8. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Rögtön a Támad a Mars idegenjei ugrottak be. A fej, ugye.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. (szerkesztve) Rögtön a Támad a Mars idegenjei ugrottak be. A fej, ugye....Nagy a feje, ebben ki is merült a hasonlóság. Állítólag volt egy ilyen karakter a Birodalmi időkben. Talán az EPIV -ben is feltűnik. Szerkesztve: 2010. Július 8. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Köszi a trailert Ody! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Köszi a trailert Ody!Szívesen. Örülök, hogy láttad. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Szívesen. Örülök, hogy láttad. Mondjuk az élményhez nem sokat tett hozzá, hogy most nagyban láthattuk, de kezdetnek jó. Jöhetne már egy HD verzió is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Mondjuk az élményhez nem sokat tett hozzá, hogy most nagyban láthattuk, de kezdetnek jó. Jöhetne már egy HD verzió is. Majd a Celebrationon. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Fura egy lény ez. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Fura egy lény ez. A képen elég para feje van. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Nagy a feje, ebben ki is merült a hasonlóság. Állítólag volt egy ilyen karakter a Birodalmi időkben. Talán az EPIV -ben is feltűnik. Nem csak állítólag, valóban feltűnik az ep4-ben a bárban: A faj neve Siniteen. A filmben a csempész Pons Limbicet láthattuk, akinek a beceneve Braniac és BoShek társa (akivel Ben Chewie előtt tárgyalt). Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Tetszik, hogy így hozzányúlnak az ilyen elhanyagoltabb fajokhoz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Még mindig elég rémisztő ez a fej, de ez benne a jó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. (szerkesztve) Ez elvileg a Defenders of the Republic könyv borítója. Van rajta pár érdekesség. Szerkesztve: 2010. Július 9. - Ody Mandrell Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. (szerkesztve) Phase II klón páncél? Szerkesztve: 2010. Július 9. - Lok Durd Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Phase II klón páncél? Bizony! Talán már most feltűnik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Nagggyon jóóó. Annyi bizonyos, hogy kapcsolódik a harmadik évad első részeihez. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Annyi bizonyos, hogy kapcsolódik a harmadik évad első részeihez. Én mondtam, hogy a trailerben is van egyiknek phase II páncélja, de te azt mondtad, hogy az gyakorlópáncél. Na kinek volt igaza? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Én mondtam, hogy a trailerben is van egyiknek phase II páncélja, de te azt mondtad, hogy az gyakorlópáncél. Na kinek volt igaza? Szerintem a trailerben nem volt II-es páncél. A gyakorlót meg arra értettem, ami itt a képen is látható. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Szerintem a trailerben nem volt II-es páncél. A gyakorlót meg arra értettem, ami itt a képen is látható. Most vettem észre, hogy azt másra írtad válasznak amit ráadásul nem is én mondtam . Amúgy én a második trailerből gondoltam arra a 3 klónra, akik a gyakorlóruhásokkal szemben állnak de csak rövid ideig látszanak. 07:48 vannak. Válasz
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Én mondtam hogy az phase 2-es páncél,a parancsnokon,és igazam lett. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Ez elvileg a Defenders of the Republic könyv borítója. Van rajta pár érdekesség. Ez gyerekkönyv, vagy felnőttregény? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Most vettem észre, hogy azt másra írtad válasznak amit ráadásul nem is én mondtam . Amúgy én a második trailerből gondoltam arra a 3 klónra, akik a gyakorlóruhásokkal szemben állnak de csak rövid ideig látszanak. 07:48 vannak.Egyszerűen annyira rossz a kép, hogy nem látom a sisakját. De lehet, sőt valószínű, hogy neki akkor már új sisakja van. Kíváncsian várom a 720p -s felbontású előzetest. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. (szerkesztve) Ez gyerekkönyv, vagy felnőttregény? Szerintem gyerekkönyv, de nem vagyok benne biztos. Egyszerűen annyira rossz a kép, hogy nem látom a sisakját. De lehet, sőt valószínű, hogy neki akkor már új sisakja van. Kíváncsian várom a 720p -s felbontású előzetest. Most nem néztem meg újra az előzetest, de a képről beugrott ez a figura, van egy hasonló színű klón az előzetesben, gyanítom, hogy ő az. Szerkesztve: 2010. Július 9. - KisKósa Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. 14. rész Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=KFOGRY8L Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.