Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Szedd össze magad Jinx, vagy rád uszítom Dod -ot. Durd Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Durd Vazzeg, mindig keverem ezt a két fazont. Biztos azért, mert Dod a második kedvenc Neimoidiai karakterem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Ody, most már blokád alá leszel vonva Amúgy kíváncsi vagyok, hogy mikor tűnnek fel olyan klasszikus fajok mint pl a vukik vagy éppen a sullustiak De eme fajok bolygói is jöhetnének már a többi hanyagolt világgal egyetemben. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Tudtommal már a kezdetektől tervbe voltak véve a vukik - ebből kifolyólag a Kashyyyk, de megvalósítani még nem tudták őket. Kíváncsi leszek a végeredményre, miután a faj egész teste egy hatalmas szőr, márpedig azt a TCW-ben igencsak érdekesen oldják meg. Lásd: Obi-Wan szakálla, vagy frizurája, ami még a Kamino óceánjai alól feltörve is formáját megőrizve díszíti a Jedi-mester fejét. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Majd úgy fognak kinézni mint egy rücskös fatörzs Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. A vukik jók lesznek a sorozat végére is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Felkerült az Assassin epizód guide -ja. Alább pedig az előzeteset láthatjátok, mégpedig egy nagyszerű jelenettel! Assassin előzetes Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Királyság lesz....reméljük. Csak utána ne lenne az a fránya szünet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Királyság lesz....reméljük. Csak utána ne lenne az a fránya szünet. Egy péntek marad ki. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. (szerkesztve) A mega trailerben ott van a fiatal Jedi Assaj Ventres (!?) Erről tud valaki valamit? http://www.youtube.com/watch?v=CIKYzHofSCM 2:16 és 2:43-nál látható. A TFN fórumáról származik a spekuláció. Ezek szerint (ha ő Ventress és nagyon úgy fest a dolog), Filoniék kicsit átírták az EU-ban lefektetett háttértörténetet. Szerkesztve: 2010. Október 19. - Zééé Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. A mega trailerben ott van a fiatal Jedi Assaj Ventres (!?) Erről tud valaki valamit? http://www.youtube.com/watch?v=CIKYzHofSCM 2:16 és 2:43-nál látható. Tényleg ott van Akkor ezek szerint a készítők így értették, hogy megtudunk többet a múltjáról. A mellette lévő jedi pedig Ky Narec mester lehet. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Fiatal Asajj Ventress: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Huhh bakker ez tényleg Ventress! Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Ugyeugye...azéé milyen jó ha hozza a Zééé a finomságot?! Fokozott figyelmet érdemel az oldalra fésült haja...hát nem édes? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. hát nem édes?nem, emos Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Ugyeugye...azéé milyen jó ha hozza a Zééé a finomságot?! Fokozott figyelmet érdemel az oldalra fésült haja...hát nem édes? Nálam a szenes lapátod, vigyázz. Spoiler: Érdekes lesz, hogy fogják ezt a történetet prezentálni. Mert ennek jóval a háború előtt kellene játszódnia, hisz Ventress gondolom nem pár hónapja hagyta ott a jediket Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Ha tippelnék, azt mondanám, Ventress "haldoklása" közben ugrik majd be pár képkocka a múltjából....azonban a képet nem keretezi sejtelmes homály mint a Jedik képzelgéseit, így van annak is realitása, hogy kapunk egy pár perces komplett szekvenciát, amolyan múltidézés formájában. ....de inkább legyen egy egész rész csak Ventress múltjáról. És igen, Ventress az EPI idején volt fiatal Jedi. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Szerintem meg az éjnővéres részeknél lesz kitekintés Ventress múltjára. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Kár, hogy ebből a múltidézésből Aurra Sing kimarad. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Kár, hogy ebből a múltidézésből Aurra Sing kimarad.c-c-c lehet, hogy ő is sorra kerül majd Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Nem hiszem, hogy átírják Ventress múltját, úgy tudom az EU szerint is ez a bizonyos Jedi tanította. Úgy tudom, bár ez nem biztos, hogy nem volt hivatalos Jedi tanítvány. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Obi Wan új ruhája....ami a DeltaSquad klipben szerepel, már januárban a boltok polcain. Akkor a sorozatban...? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Obi Wan új ruhája....ami a DeltaSquad klipben szerepel, már januárban a boltok polcain. Akkor a sorozatban...?Én is láttam. Ez már majdnem az EPIII -as Obi-Wan. Csupán a karján a páncél maradt meg ha jól látom. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Viszont azt tudtad -e, hogy az új Ashoka az Insider mostani számában fog bemutatkozni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Viszont azt tudtad -e, hogy az új Ashoka az Insider mostani számában fog bemutatkozni? Igen olvastam róla, és nagyon kíváncsi vagyok! Akkor már ezek szerint ebben az évadban lesz egy váltás. Nagyon izgalmas. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Hogyhogy új Ahsoka? Lemaradtam valamiről? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Hogyhogy új Ahsoka? Lemaradtam valamiről?Új kinézete lesz. Mikor írsz már a részekről? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Erre az új dizájnra én is kíváncsi vagyok. Eleinte biztos furcsa lesz, de ha jobb lesz, akkor hamar meg lehet majd szokni. Bár én már nagyon megszerettem így ezeket a karaktereket, Obi-want a fix sérójával, többek között. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Új kinézete lesz. Mikor írsz már a részekről? Sajnos még mindig láttam a legutóbbi két részt, de amint megnéztem őket, írok... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Biztos kap egy Jedi-köpenyt és tunikát. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.