Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Hozzászólás ideje: 2010. December 18. A sárga kard nekem is feltűnt, elsőre azt hittem, hogy csak a fényviszonyok miatt tűnik sárgának, de többszöri megnézés után elég határozottan annak látom. Aminek azért örülök, mert kanonizálná a KOTORban és sok eu helyen látott kardokat. Amire még kíváncsi vagyok, hogy ki az akit karbonitba fagyasztottak? Tippek? Han Solo. :D Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Han Solo. :D Szegény még meg sem született, de már karbonitban van? Szerintem Anakin lehet az, mert akkor ez megmagyarázná, honnan jött neki az ötlet az EPV-ben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Ez nem is lenne hülyeség Durd. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Hozzászólás ideje: 2010. December 18. A sárga kard nekem is feltűnt, elsőre azt hittem, hogy csak a fényviszonyok miatt tűnik sárgának, de többszöri megnézés után elég határozottan annak látom. Aminek azért örülök, mert kanonizálná a KOTORban és sok eu helyen látott kardokat. Amire még kíváncsi vagyok, hogy ki az akit karbonitba fagyasztottak? Tippek? Én akárhogy meresztem a szemem, szerintem Kenobi az. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Nem raknátok be egy képet róla? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Hozzászólás ideje: 2010. December 18. (szerkesztve) Nem raknátok be egy képet róla? Szerintem is Kenobi az. De így jobban elnézve, az sem kizárt, hogy egy klón. A páncél és a haj alapján... Szerkesztve: 2010. December 18. - Darth Sky Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Köszi. Én ebből semmit se tudok kivenni. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Hozzászólás ideje: 2010. December 18. És Ahsokát, egy sárga és zöld fénykarddal? Hamar lecserélte a kis fénykardját egy nagy sárgára Az első képen egyértelműen zöld mindkét fénykardja, bár eltérő árnyalatú. Az eddigi promó anyagokon sem volt ugyanolyan színű a két kard. A másodikon viszont valóban sárgának tűnik. A pengehossz nem gond, mivel állítható a hosszúsága. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Szerintem mind a két képen ugyanolyan színűek. Egyébként nem lenne semmi értelme. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Engem ez a vörös szemű valaki érdekel, de nagyon... Válasz
Grievous8 Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Engem ez a vörös szemű valaki érdekel, de nagyon... Engem is ......Mar igy a kedvenc karakterem lett. Az a fekete ,,sarkany,,az ugyanaz az alak akivel Obivan es Ahsoka harcolni fog? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Engem is ......Mar igy a kedvenc karakterem lett. Az a fekete ,,sarkany,,az ugyanaz az alak akivel Obivan es Ahsoka harcolni fog? Szerintem igen, a világos pedig a csaj. De azért óvatosan a spoilerekkel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Már a Whillek is szóba kerültek a fura lények magyarázatára. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Már a Whillek is szóba kerültek a fura lények magyarázatára. Ami azért elég merész húzás lenne, de akár ez is elképzelhető. Abban szinte biztos vagyok, hogy a világító csaj egy angyal. Ha vannak angyalok, akkor szerepelhet az ellentétük, a démonok is. Az EU-ban van róluk szó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Hozzászólás ideje: 2010. December 19. (szerkesztve) Ami azért elég merész húzás lenne, de akár ez is elképzelhető. Abban szinte biztos vagyok, hogy a világító csaj egy angyal. Ha vannak angyalok, akkor szerepelhet az ellentétük, a démonok is. Az EU-ban van róluk szó. Lehetnek "angyalok", akár csak az Iego holdján. Nagyon várom már ezt a szálat, de még három hét. Szerkesztve: 2010. December 19. - Ody Mandrell Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Na ez találó lett Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Ez hatalmas. :D Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Úgy néz ki, igaz a hír... ...Darth Maul túlélte az Ep1-et. http://www.youtube.com/watch?v=hB12Ibxrwvs Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Nemrég megnéztem a Boba Fett trilógiát. Remek rész, de ami igazán nagyszerű benne, az a zene. Kár, hogy még nem adták ki a sorozat zenéjét, mert több részben is hihetetlenül jó muzsika szól. Milyen üzletemberek ezek? Évenként kéne kinyomniuk az aktuális évadok zenéit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Nemrég megnéztem a Boba Fett trilógiát. Remek rész, de ami igazán nagyszerű benne, az a zene. Kár, hogy még nem adták ki a sorozat zenéjét, mert több részben is hihetetlenül jó muzsika szól. Milyen üzletemberek ezek? Évenként kéne kinyomniuk az aktuális évadok zenéit. Bennem ez már a mozifilm után felmerült. szerintem Kinner remek munkát végez, én nagyon szeretem a témáit. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Nemrég megnéztem a Boba Fett trilógiát. Remek rész, de ami igazán nagyszerű benne, az a zene. Kár, hogy még nem adták ki a sorozat zenéjét, mert több részben is hihetetlenül jó muzsika szól. Milyen üzletemberek ezek? Évenként kéne kinyomniuk az aktuális évadok zenéit. Én is erre várok, de kétlem, hogy megtennék. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Új előzetes Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Új előzetes Erre csak annyit tudok mondani, hogy fasza Én már nagyon várom. Olvastam nemrégiben egy rajongó írását lefordítva magyarra, amelyben írta, hogy Opress-nek el kellett volna fognia Katuunko királyt, ám ehelyett véletlenül megöli. Úgy látszik nem hazudott Válasz
Grievous8 Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Hozzászólás ideje: 2010. December 24. (szerkesztve) Opress-nek el kellett volna fognia Katuunko királyt, ám ehelyett véletlenül megöli. Az Opress szal tartalma rajta van a jedirend.com oldalon amiben roviden elmeseli a reszeket. Szerkesztve: 2010. December 24. - Grievous8 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Új előzetes Én csak annyit mondok, hogy jöjjön máááár. Válasz
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Darth Ahsoka melyik részben is lesz pontosan vagy nemtudni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Darth Ahsoka melyik részben is lesz pontosan vagy nemtudni? Még nem tudjuk. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. December 26. Hozzászólás ideje: 2010. December 26. Ebben az új előzetesben azt mondják, hogy "three part Clone Wars event." Most akkor január 7-dikén leadják egyben az Opress Sagát? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 26. Hozzászólás ideje: 2010. December 26. Ebben az új előzetesben azt mondják, hogy "three part Clone Wars event." Most akkor január 7-dikén leadják egyben az Opress Sagát? Nézz be a harmadik évad topikjába, ott megtudod a választ. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.