Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Ez a most futó Obi-van beépül szál 4 részes lesz? Igen. Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Íme, emiatt volt a nagy felhajtás: Aukcióra bocsájtják ezt a posztert, amit Filoni maga készített Most sírjak vagy nevessek? -.-" Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Wááá, azt álmodtam, hogy Dooku gróffal beszélgetek és megkérdeztem, hogy hogy jutott idáig, mi változott, mi romlott el? Már majdnem mesélni kezdett volna a múltjáról, amikor csörgött az ébresztőm. >.< Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Ez ütős kép! Eszméletlen hangulatos (csak hogy felvezessük az új részt). Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Köszi Ody! A sokak által leírt gondolat, hogy a Nar Shaddaa szerepel majd az évadban, úgy látszik megbukott. A testvérbolygó, a Nal Hutta tér vissza nagy örömömre és talán több tájat is láthatunk belőle. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Köszi Ody! A sokak által leírt gondolat, hogy a Nar Shaddaa szerepel majd az évadban, úgy látszik megbukott. A testvérbolygó, a Nal Hutta tér vissza nagy örömömre és talán több tájat is láthatunk belőle. Én örülök neki. Ez a város óriási! Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Köszi Ody! A sokak által leírt gondolat, hogy a Nar Shaddaa szerepel majd az évadban, úgy látszik megbukott. A testvérbolygó, a Nal Hutta tér vissza nagy örömömre és talán több tájat is láthatunk belőle. Testvérbolygó? Ez akkor lenne igaz, ha Nar Shaddaa is bolygó lenne, de az csupán egy hold. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. (szerkesztve) 416: normál: http://uploaded.to/file/gvvam17o hd: http://uploaded.to/file/939r7t19 normál rapidról: https://rs290l35.rapidshare.com/#!download|290tl5|900998583|Star.Wars.The.Clone.Wars.S04E16.HDTV.XviD-2HD.avi|183638|R~41304EB432E8127D0BE3D1C15523B2FE|0|0 + még 1hd: http://bitshare.com/files/b9ffu41g/Star.Wars.The.Clone.Wars.S04E16.720p.HDTV.x264-2HD.mkv.html A részről: nem volt olyan átütő siker, mint az előző, de megteszi. 7,5/10 Ó, és "Massacre" feb. 24! végül a The box epguide képe(nem erőltették meg magukat...) Szerkesztve: 2012. Január 28. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. (szerkesztve) Köszi csoli! Várok a WEB-DL -re. Persze ha lesz felirat időben akkor ezt fogom leszedni. Egyébként az amik el voltak ájulva az új résztől. Szerkesztve: 2012. Január 28. - Ody Mandrell Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Köszi a linkeket csoli! Közben starwars.com-on utánanéztem a jövőheti résznek, és el vagyok ájulva. Az évad legjobbja is lehet így első ránézésre, persze majd meglátjuk mi sül ki belőle. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Úgy tűnik, hogy valamilyen szinten igazunk lett, amikor Ody-val azt tárgyaltuk, milyen stílusú epizód is lesz a The Box, de azt nem gondoltam, hogy ennyire jó lesz. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Na félúton járok a felirattal, most ebédelek, aztán folytatom. (azért nem a fordítós topikba írtam, hogy nehogy hamis reményeket keltsek ) Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Na félúton járok a felirattal, most ebédelek, aztán folytatom. (azért nem a fordítós topikba írtam, hogy nehogy hamis reményeket keltsek ) Hajrá Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Most olvasom, hogy a Massacre a négy részes finálé első felvonása lesz. Ez már a negyedik tetralógia az évadban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Most olvasom, hogy a Massacre a négy részes finálé első felvonása lesz. Ez már a negyedik tetralógia az évadban. Bizony, és Katie Lucas írja. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Friends and Enemies 720ps Web DL Rapidshare https://www.rapidshare.com/files/2198582155/Star.Wars.The.Clone.Wars.S04E16.Friends.and.Enemies.720p.WEB-DL.AVC.AC3-SWC.mkv Netload http://netload.in/datei1XBp86cXhZ/Star.Wars.The.Clone.Wars.S04E16.Friends.and.Enemies.720p.WEB-DL.AVC.AC3-SWC.mkv.htm Most olvasom, hogy a Massacre a négy részes finálé első felvonása lesz. Ez már a negyedik tetralógia az évadban. Nem akarok kötözködni, de ezt leszámítva csak két másik tetralógiára emlékszem, az egyik ami most megy, a másik meg Umbara Egyébként SZUPER HÍR, köszi. Hol találtad ezt az infó-t? Bizony, és Katie Lucas írja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Köszi Werebazsi a WEB-DL -t. Jó volt a rész? Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. (szerkesztve) Jó volt a rész? Nekem tetszett, de az elején csak húzzák az időt és azt tényleg nem kellett volna. Szerkesztve: 2012. Január 28. - Ágki Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. (szerkesztve) Köszi Werebazsi a WEB-DL -t. Jó volt a rész? Nincs mit. Nekem sokkal jobban tetszett, mint az előző kettő, de ahogy elnézem egyedül vagyok ezzel Szerkesztve: 2012. Január 28. - Werebazs Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Köszi, Werebazs! Hihetetlen, hogy szombat délután 4-kor már van magyar felirat és Web-DL. Kár, hogy pont akkor, amikor még az előző részt se láttam, de ez már legyen az én bajom. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Nem akarok kötözködni, de ezt leszámítva csak két másik tetralógiára emlékszem, az egyik ami most megy, a másik meg Umbara Egyébként SZUPER HÍR, köszi. Hol találtad ezt az infó-t? Ha konkrétan nem is lehetett tudni, azért lehetett rá számítani, mert az utolsó négy résznek ilyen egyszavas címe van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Nincs mit. Nekem sokkal jobban tetszett, mint az előző kettő, de ahogy elnézem egyedül vagyok ezzel Már ketten vagyunk. TOP 3-as minimum! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. (szerkesztve) A The box-ról: Emlékeztek, korai feltételezéseinkben, azt gondoltuk, hogy "hű micsoda cím, biztos ez lesz a Mortishoz hasonló story".-buktuk. -Az már csak az évadzáró lehet! Szerkesztve: 2012. Január 28. - csoli1138 Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. A The box-ról: Emlékeztek, korai feltételezéseinkben, azt gondoltuk, hogy "hű micsoda cím, biztos ez lesz a Mortishoz hasonló story".-buktuk. -Az már csak az évadzáró lehet! Aztán, amikor kivágtam néhány képet az előzetesekből, utána erős volt a gyanúnk Ody-val, hogy ez afféle Kocka feldolgozás lesz és valamilyen szinten talán igazunk is lett. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. A The box-ról: Emlékeztek, korai feltételezéseinkben, azt gondoltuk, hogy "hű micsoda cím, biztos ez lesz a Mortishoz hasonló story".-buktuk. -Az már csak az évadzáró lehet! Akkor még van egy halovány reménysugár Mault illetően. Bár, nem tudom... Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. (szerkesztve) Sky! Én le merném fogadni, hogy Brothers című epizód Opress és Maul visszatéréséről szól majd. A rész címe a két zabrak történetéért kiált.... És ugyebár azt mondják, hogy az utolsó négy rész is 1 történet. Szerkesztve: 2012. Január 28. - Embo Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Sky! Én le merném fogadni, hogy Brothers című epizód Opress és Maul visszatéréséről szól majd. A rész címe a két zabrak történetéért kiált.... És ugyebár azt mondják, hogy az utolsó négy rész is 1 történet. Igen, de erről egyszer írtam már nagyon spoileresen. >.< Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. (szerkesztve) Igen, de erről egyszer írtam már nagyon spoileresen. >.< Valószínűleg átsiklottam felette. Ezer és ezer bocsi. Szerk: Pontosabban elfelejtettem, hogy ezt már beírtad anno. Szerkesztve: 2012. Január 28. - Embo Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Sky! Én le merném fogadni, hogy Brothers című epizód Opress és Maul visszatéréséről szól majd. A rész címe a két zabrak történetéért kiált.... És ugyebár azt mondják, hogy az utolsó négy rész is 1 történet. A reménysugár alatt arra gondoltam, hogy némi esély van még arra, hogy Maul nem élte túl a naboo-i szeletelést/zuhanást. Ha jól rémlik, azt ígérték a készítők, hogy még ebben az évadban lesz egy Mortis-hoz hasonló szál/rész, amiben választ kapunk néhány megválaszolatlan kérdésre. Talán van még rá némi esély, hogy Maul "feltámadása" csupán egy igen élethű látomás, vagy valami ehhez hasonló. Lehet, hogy csak a sztorival kapcsolatos vágyaim tükröződnek az optimizmusomban és reménykedésben, minden esetre az eddigi legvárósabb finálé elé nézünk. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.