Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Július 4. Hozzászólás ideje: 2005. Július 4. Menetközben ugyebár kiderült, hogy az animációs sorozat, ami jövőre veszi kezdetét (az élő-szereplős csak két év múlva) anime-stilusban fog készülni és egy rész 30 perces lesz. Én mindkét hirnek nagyon örülök. Egyrészről imádom az anime-filmeket (Ghost in the Shell, Akira, Monoke Hime stb.) másrészről jó hir, hogy végre normális hosszúságot kapnak a rajzfilmek. Ti mit gondoltok? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 4. Hozzászólás ideje: 2005. Július 4. A sorozat elég távoli még. Ez az anime dolog nem tudom hogy fog elsülni, valahogy nem nagyon szeretem azt a stílust. Bár nem is nagyon ismerem... Talán buta kérdés, de pl. a dragon ball az anime? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 4. A sorozat elég távoli még. Ez az anime dolog nem tudom hogy fog elsülni, valahogy nem nagyon szeretem azt a stílust. Bár nem is nagyon ismerem... Talán buta kérdés, de pl. a dragon ball az anime? Az. Mondjuk ez, hogy "anime-stilus" kicsit necces, mert az animek-ban (japán rajzfilmekbem) rengeteg fajta stilus, ábrázolási mód fellelhető. Ott vannak a bugyuta kisgyerekeknek készült sorozatok, melyek föleg nyugati piacra termelődnek (pl: Pokémon, Sailor Moon stb.), vannak felnötteknek készülő sorozatok (Hellsing, Cowboy Bebop sorozat stb.), vannak kis költésgvetésből készült kifejezetten stilizált, elnagyolt animációs filmek (föleg a '70-es, '80-as évekből) és vannak gyönyörüen kivitelezettek, melyek simán kenterbe verik bármely más ország vagy nemzet rajzfilm-iparát (pl: A vadon hercegnője, Ghost in the Shell). És a drámától, kezdve a krimin át egész a háborús filmekig, minde műfajban kiprobálták már magukat a japánok. Szoval egyelőre nem pontosan érteni, hogy mit jelent ez, hogy "anime-stilusban" készülnek, de remélem azt, hogy olyan igényes lesz, mint amiket odaát csinálnak... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 4. Hozzászólás ideje: 2005. Július 4. Köszi Bomarr. Így már éthetőbb, és remélem megmaradnak a legmagasabb szintnél Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 4. Hozzászólás ideje: 2005. Július 4. Animátrix milyen stílus? Ha olyan lesz, legalább ismerni fogom. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 4. Animátrix milyen stílus? Ha olyan lesz, legalább ismerni fogom. Az "Animátrix" az szintiszta anime. De pont az Animátrixban jól látható, hogy hány fajta irányzata van és hogy milyen változatos ez a "műfaj"... ott van például az Utolsó Reneszánsz, amiben a realista képek váltakoznak a stilizáltakkal, de ott van a "Program", ami tipikus "nagy szem, hosszú lábak" féle hagyományos anime. Szoval elég tág ezaz anime meghatározás... de mivel a Lucasfilm egyik központja tudtommal ázsiában van, igy nem is meglepő... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Július 5. Hozzászólás ideje: 2005. Július 5. Ha már Animatrix, lehetne olyan, mint az Oziris utolsó repülése. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Július 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 5. Ha már Animatrix, lehetne olyan, mint az Oziris utolsó repülése. Asszem az egy "picit" költséges lenne Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 5. Hozzászólás ideje: 2005. Július 5. Nekem nagyon nemtetszik ez az anime, manga ötlet.Mert sztem ezek a legnagyobb baromságok.Én tuti hogy nemfogom nézni. :vfuckoff: Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Július 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 5. Obi1: Wow... Messze ott készülnek a legjobb és legigényesebb rajzfilmek. Kiváncsi lennék, hogy milyen sorozatok láttán hoztad ezt a következtetést (de van egy sejtésem, hogy az RTL-en leadott gyerekeknek készült gyengécske sorozatok alapján). Egyébként meg ne keverjük már a szezont a fazonnal. A mangának semmi köze az anime-hoz. A manga a japán képregényt jelenti. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Július 5. Hozzászólás ideje: 2005. Július 5. Asszem az egy "picit" költséges lenne Meglehet, de én azt látnám szívesen Az anime stílust jómagam sem szívlelem, pedig hála egy haveromnak eléggé sok réteget volt alkalmam látni, de eddig őszintén szólva egyik sem jött be. Viszont annak örülök, hogy nem a Clone Wars stílusában készül, mert én attól is kifeküdtem :43: 1 Válasz
Modi Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. :!: ÚJ hírek az animációs sorozatról: :!: http://www.starwars.com/community/event/co...12/indexp5.html "Sansweet described the look of the new series as a melding of Asian anime with unique 3-D animation styling." Gyér fantáziámmal én ezt nem tudom elképzelni. Hogy lehet az animét átültetni 3D-be Van már ilyen film/sorozat? Tud valaki ilyen képet mutatni? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Anime 3D-ben... elég furcsán hangzik igy elsőre... reméljük jól fog elsülni Válasz
Modi Hozzászólás ideje: 2005. Július 21. Hozzászólás ideje: 2005. Július 21. Anime 3D-ben... elég furcsán hangzik igy elsőre... reméljük jól fog elsülni Nemrég volt alkalmam látna egy részletet valamilyen Pókember rajzfilmből, ami 3D-s, de a textúrak, meg minden rajzolt. Ilyesmit kéne elképzelnünk csak anime stílusban Nekem még mindig nem tiszta ez a 3D-s anime... De legalább a Lucasartos "aranyember" nem lesz többé magányos: Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Ez micsoda? http://www.animationinsider.net/article.ph...p?articleID=807 Folytatódik a Clone Wars rajzfilm, mégha nem is úgy, ahogy sokan várták... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Droid War? WTF? Valaki letudná írni a léyneget? Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Nem mindegy, hogy micsoda? A Saga Forum-on lehetett róla először hallani... :twisted: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Nem mindegy, hogy micsoda? A Saga Forum-on lehetett róla először hallani... :twisted: Mennyire igaz! Feltörtünk. Egyébként azt esetleg megtudod mondani, hogy hol lesz majd látható? És eddig miért nem lehetett hallani róla semmit? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Ez micsoda? http://www.animationinsider.net/article.ph...p?articleID=807 Folytatódik a Clone Wars rajzfilm, mégha nem is úgy, ahogy sokan várták... Sztem többre mennének egy Order 66 rajzfilmel. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Időközben azt is sikerült kideríteni (Steven Sansweet-től), hogy a Clone Wars 3d minden epizódja más-más szereplőt mutat be, amolyan Elit alakulat stíluban... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Időközben azt is sikerült kideríteni (Steven Sansweet-től), Éppen vele beszélgetsz? hogy a Clone Wars 3d minden epizódja más-más szereplőt mutat be, amolyan Elit alakulat stíluban... Egyre érdekesebben hangzik. :39: Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 10. Nekem semmi bajom az anime stílussal, be kell hogy valljam, más stílussal sem. Legyen jó a történet, és igényes a kivitelezés. Ha ez a kettő rendben van, bármilyen stílus jöhet. Ez a CW 3d érdekesen hangzik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. (szerkesztve) Úgy éreztem itt az ideje megnyitni ezt a topicot, hisz az első concept képet (ami egyébként nem biztos, hogy a fent említett sorozatból van, de nagyon valószínű) már közzé is tette az sw.com. Jól néz ki, és mintha ezek a klónok már rohamosztagos egyenruhát viselnének. Jól látom? Szerkesztve: 2006. Szeptember 4. - Ody Mandrell Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Az SW.hu azt modja, hogy játékból van. "A theforce.net a computerandvideogames.com egy cikkére hivatkozva úgy véli, talán mégsem a készülő animációs sorozat, hanem egy 2007-ben debütáló nagyszabású videojáték látványterve a minap bemutatott grafika." Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Az SW.hu azt modja, hogy játékból van. Ezt én is olvastam, de attól még az nem biztos. Kezdődik a találgatások, és a félinformációk időszaka. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Nekem is nagyon tetszik a kép! De azért remélem hogy inkább a sorozatból van, mint a játékból! És szerintem is már rohamosztagos ruciban vannak! Szuper! Remélem jön majd több is! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Kezdődik a találgatások, és a félinformációk időszaka. De ez az egyik legjobb az egészben! Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. tetszetős kép, akármiből is van... a hangulata jó nagyon! de hogy újra jön egy spekulálós, várós időszak, az nagyon jó Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Egy concept, tehát bármiből lehet. Én azért tippelek mégis a sorozatra, mert egy videójáték nem lehet olyan nagy szenzáció sztem... Egyébként tényleg jó, hogy újra beindul ez az időszak. Vajon Tibur szuperkém mikor tűnik fel? Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Az is lehet, hogy nem kell különválasztani a dolgot. Egy concept-et nem csak egy dologhoz lehet használni. Ne feledjük a filmből kimaradt tervek sokszor kerültek játékokba például. Sőt "élő" példa a kerekes lépegető előd, az ep3-ban. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.