Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 18. Hozzászólás ideje: 2009. Március 18. Besz*rás... Tényleg az. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. (szerkesztve) Kép rejtvény(egy barátom találta ki ma reggel) : B Figyelj, a B nem véletlenül van ott... Megoldás: Spoiler: kád B-n -> Cad Bane Szerkesztve: 2009. Március 19. - Jinx Lumos Joke Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. Spoiler: És miért van hold és félrefordított hóember fej a kádban? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. Nekem egy sci-fis autómobil jutott róla az eszembe Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. Na jól van mááááár....ez a Cad Bane trailer totál kicsapta a biztosítékot nálam! Filoni nem véletlenül mondta, hogy ez a rész talán nem a legkisebbeknek való Spoiler: Cad Bane egyszerűen kitöri a szenátor őr nyakát. Még a csontok ropogása is hallatszik Lehet, hogy az utolsó rész viszi a bankot? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. Be fog még férni a legjobb ötbe? Hány rész is van már benne? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. Jinx! Jó ez a fürdőkádas poén. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. Be fog még férni a legjobb ötbe? Hány rész is van már benne? Hatba. Hat jelölt lesz ugyanis. Egyébként már írtam egy listát de majd még egyszer átrágom a dolgot. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. (szerkesztve) Jinx! Jó ez a fürdőkádas poén. Nem az enyém, osztálytársamé. De nekem is nagyon tetszik! Szerkesztve: 2009. Március 19. - Jinx Lumos Joke Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Részlet az évad legjobb és legutolsó részéből Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Spoiler: Szerintetek minek kell a szeparatistáknak Ziro? Tambort akarják vele helyettesíteni? Sok hasznát nem látom mivel Ziro nem ért a háborúhoz és szerintem hatalma is alig van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Spoiler: Szerintetek minek kell a szeparatistáknak Ziro? Tambort akarják vele helyettesíteni? Sok hasznát nem látom mivel Ziro nem ért a háborúhoz és szerintem hatalma is alig van. Majd kiderül az epizódból. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Köszi Phobos a videót! Holnap ilyenkor már cseveghetünk róla. Legalábbis remélem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Ez nem kicsit volt burkolt sürgetés Kolmilan felé. Eccer kapni fogsz tőle. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Ez nem kicsit volt burkolt sürgetés Kolmilan felé. Eccer kapni fogsz tőle. Csak reményeimnek adtam hangot. Te látsz bele mindig rémeket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. (szerkesztve) Ez mekkora már. SPOILER! Szerkesztve: 2009. Március 20. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Merem remélni, hogy nem kerül kinyírásra a sorozatban. Viszontltnám az élőszereplős sorozatban is Aurra Singel együtt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Először lássuk mit is tud valójában. Vajon honnan kaparták elő a szeparatisták ezt a fickót? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Először lássuk mit is tud valójában. Vajon honnan kaparták elő a szeparatisták ezt a fickót? Állítólag Jango Fett halála után, ő a legkeresettebb fejvadász. No és persze kegyetlenebb is. Foglyokat ő nem ejt. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Spoiler: Nem hiszem, hogy a szeparatistáknak dolgozik, egyenlőre. Szerintem Dookunak a legkisebb gondja is nagyobb annál, mint hogy Ziróval foglalkozzon. Legalábbis Dooku helyében én ott hagynám rohadni a börtönben, mert már nincs rá szükség. Szerintem valahogyan Ziro kapcsolatba lépett az embereivel, és ő parancsolta, hogy hozzák őt ki. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. (szerkesztve) Foglyokat ő nem ejt. Mint ahogy Hevy sem ejtett.... Spoiler: Jó kis belépője van majd a Szenátushoz Szerkesztve: 2009. Március 20. - Darth_Phobos Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Nem hiszem, hogy a szeparatistáknak dolgozik, egyenlőre. Én csak azért gondoltam, mert kommandós droidokkal furikázott az előzetesben. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Én csak azért gondoltam, mert kommandós droidokkal furikázott az előzetesben. Az nekem is feltűnt... De az ilyen alvilágiak idővel a droidekákat is átprogramozták maguknak, ki tudja... De erre nem gondoltam. Tényleg valószínűbb, hogy a CIS-nek dolgozik. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Palpatine ármánykodik szerintem a háttérben. Valószínűleg ő bérelte fel Cad-ot Sidiousként. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Spoiler: Kósa, azért tudtam volna értékelni, ha ezzel a Ziros megaspoilerrel megvártad volna a holnapot... Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. (szerkesztve) Csak reményeimnek adtam hangot. Te látsz bele mindig rémeket. Mindig hangot adsz a reményeidnek... :D Egyébként sokkoló hírem van, de inkább megkíméllek tőle benneteket. Szerkesztve: 2009. Március 20. - kolmilan Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Hagyományőrző lettél és rovásírást készítesz hozzá.(?) Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Hagyományőrző lettél és rovásírást készítesz hozzá.(?) Kőtáblába vésem, és elküldöm nektek postán, hogy gépeljétek be. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Én is sajnálom Dzséjt. Pedig jól fel volt építve a terv. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Spoiler: Kósa, azért tudtam volna értékelni, ha ezzel a Ziros megaspoilerrel megvártad volna a holnapot... Bocsesz... Legközelebb jobban odafigyelek... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.