Zééé Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Nagyon kira vagy Phobos....az összeset tedd fel, had örüljön a nép egyszerű gyermeke! Thanks!!!!!!! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Nagyon kira vagy Phobos....az összeset tedd fel, had örüljön a nép egyszerű gyermeke! Thanks!!!!!!! Rendben, majd töltögetem fel őket, de most a mai magyar rész van fent "rendes" minőségben Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=SGZRD0UJ Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Na örülhet a HDKT azaz a HD-t Kedvelők Társasága Spoiler: 104 Hu 720phttp://www.megaupload.com/?d=PEUHZ38F Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. (szerkesztve) Na örülhet a HDKT azaz a HD-t Kedvelők Társasága Phobos, te isten vagy. Remélem, tudod. Szerkesztve: 2009. Március 22. - kolmilan Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Phobos, te isten vagy. Remélem, tudod. Nana, csak azért mert fórumtalikon elcsaklizza mások elől a söröskorsókat még nem mindenható. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Én is köszönöm a feltöltéseket. Sajnos elég lassú a netem, így a 30k töltési sebességgel esélytelen, hogy lejöjjön még az idén. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Nana, csak azért mert fórumtalikon elcsaklizza mások elől a söröskorsókat még nem mindenható. De cserébe megosztja velünk a Szent Nagyfelbontású Képsorozatot, a Szent Angol Ötpontegyes Hangsávval és az Álszent Magyar Sztereofonikus Hangcsatornával. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. (szerkesztve) Phobos, te isten vagy. Remélem, tudod. Nee... ilyeneket pont te ne mondjál Én semmi vagyok hozzád képest, ki mindig megcsinálod a feliratokat hetente több órát ránk áldozva, míg én csak feltöltök pár dolgot, ennyi. Ezt bárki meg tudná csinálni, de feliratot csak ti tudtok készíteni. Semmi munkám nincs benne, csak időm (meg a villanyszámla ) Egyszóval te vagy az isten, nem én Csak úgy mellékesen Spoiler: 105 Hu 720phttp://www.megaupload.com/?d=XD76TNTU Szerkesztve: 2009. Március 22. - Darth_Phobos Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Jó volt a Droidok harca ma magyarul. Eddig nem is tudtam, hogy a Ruusanon harcoltak. Pont ott, ahol a Sötétség Testvérisége döntő vereséget szenvedett, és a Jedik azt hitték 1000 éven át, hogy a Sith-eket akkor és ott elpusztították. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Jó volt a Droidok harca ma magyarul. Eddig nem is tudtam, hogy a Ruusanon harcoltak. Pont ott, ahol a Sötétség Testvérisége döntő vereséget szenvedett, és a Jedik azt hitték 1000 éven át, hogy a Sith-eket akkor és ott elpusztították. Nem a Ruusanon történt a dolog, hanem csak az egyik holdján. Egyébként nem gondoltál még arra, hogy kitegyél egy avatárt? Mondjuk a nevedben szereplő sötét nagyúrról? Van róla egy tucat jobbnál jobb kép. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Nem a Ruusanon történt a dolog, hanem csak az egyik holdján.Egyébként nem gondoltál még arra, hogy kitegyél egy avatárt? Mondjuk a nevedben szereplő sötét nagyúrról? Van róla egy tucat jobbnál jobb kép. Már próbáltam, de nem ment. Hogy kell csinálni? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Jó volt a Droidok harca ma magyarul. Eddig nem is tudtam, hogy a Ruusanon harcoltak. Pont ott, ahol a Sötétség Testvérisége döntő vereséget szenvedett, és a Jedik azt hitték 1000 éven át, hogy a Sith-eket akkor és ott elpusztították. Te sem sűrűn olvasod a fórum saját különbejáratú leírásait... (Na persze, ha pont onnan tudtad meg, akkor sztorno.) Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Te sem sűrűn olvasod a fórum saját különbejáratú leírásait... (Na persze, ha pont onnan tudtad meg, akkor sztorno.) Igen, pont onnan tudtam meg. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Igen, pont onnan tudtam meg. Szerencséd Akkor nem szóltam. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Spoiler: 106 Hu 720p http://www.megaupload.com/?d=SHAD0PT5 Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Eddig az utolsó Spoiler: 107 Hu 720phttp://www.megaupload.com/?d=R4WY363Z Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. A Hostage Crisisnek még nincs HD verziója? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. A Hostage Crisisnek még nincs HD verziója? Nincs. Úgy tudom, csütörtökre ígérik... Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Lenne egy kérésem a nálam tájékozottabbakhoz. Tudja valaki, honnan lehetne megszerezni a magyar szinkronszínészek listáját? (legalább az egyes epizódok fontosabb szereplőié kellene) Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. (szerkesztve) Lenne egy kérésem a nálam tájékozottabbakhoz. Tudja valaki, honnan lehetne megszerezni a magyar szinkronszínészek listáját? (legalább az egyes epizódok fontosabb szereplőié kellene) Magyar hangok. Moser Károly - Anakin Skywalker. Molnár Ilona - Ahsoka Tano. Faragó András - Grievous. Forgács Gábor - Plo Koon. Zsigmond Tamara - Padmé Amidala. Berzsenyi Zoltán - Rex. Anger Zsolt - Obi-Wan Kenobi. Molnár Levente - [droidok?] Varga Rókus - [klón] Józsa Imre - C-3PO. Versényi László - Yoda. Szilágyi Tibor - Dooku gróf. Jakab Csaba - Yularen admirális. Csuja Imre - Gha Nackht. Végh Péter - [klón](Ő lenne Grievous?) Takátsy Péter - [klón] Miller Zoltán - [klón] Juhász György - orvosdroid Varga Klára - Asajj Ventress. Magyar szöveg: Tóth Tamás. Hangmérnök: Erdélyi Imre. Vágó: Simkóné Varga Erzsébet. Gyártásvezető: Kablai Luca. Szinkronrendező: Tabák Kata. A szinkront a Mafilm Audio Kft. készítette. Szerkesztve: 2009. Március 25. - kolmilan Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Köszi szépen! Sokat segítettél vele! Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Darth Phobos: Az lenne a kérdésem, hogy az általad felpakolt dvb-crew szinkronos HD 720p van e valahol angol nyelven, mert úgy látom ennek a forrása nem angol hanem spanyol nyelvű...torrenten azt találtam csak. Azért kérdezem, mert nincs benne logo és sokkal szebb a minősége mint az angol nyelvű HD-CTU 720p HDTV rippeknek. Köszi a választ....persze ez közérdek, azt pedig nem is szabad eltitkolni. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. (szerkesztve) Úgy tudom, hogy az a forrás, amit te is belinkeltél már. Az 1080p-s oldal. A tehparadox Szerk: 1080p-s SKY Premiere HD a forrás Szerkesztve: 2009. Március 24. - Darth_Phobos Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Én még kiegészíteném azzal Milán felsorolását, hogy Juhász György - orvosdroid a 2. részben Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Akkor onnét fogom én is leszedni, bár össze kellene szedni a linkeket, mert azon a fórumon kicsit szét vannak szórva a részek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Felkerültek az első évad részeinek episode guidejai. Jó olvasgatást és még egyszer köszönet Dzséjtnek! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Nagyon szívesen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Nagyon szívesen. Majd azért ellenőrizd le a Lair Grievous -tól, hogy minden stimmel-e? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Köszi szépen, bele fogok olvasni, amint újra lesz saját netem Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. 122 720p Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=WCDOA7UF Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.