Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Ez már olyan régi, hogy le is lett fordítva. :(

Tééényleg... Csak most nézem... Az előző topikban... Hogy én milyen ostoba vagyok! :(

Időközben kiderült, hogy Robonino a patrolian faj képviselője. :)

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Az amcsi CN-en egy repkedő és gránátot dobáló C.B. reklámozza a műsorok alatt a második szezont. Jópofa. :nana:

Hozzászólás ideje:

Ez a zene nem idevaló. Tökéletesen tönkreb****a a hangulatot. Remélem nem lesz módi, hogy a sorozatba is belecsempészik. Egyszer ez már megtörtént ugye az első évadban amikor Artut keresték. Hát én ilyenből többet nem kérnék.

Hozzászólás ideje:
Ez a zene nem idevaló. Tökéletesen tönkreb****a a hangulatot. Remélem nem lesz módi, hogy a sorozatba is belecsempészik. Egyszer ez már megtörtént ugye az első évadban amikor Artut keresték. Hát én ilyenből többet nem kérnék.

Így van. Itt látszik csak igazán mennyit is jelent a zene. Nem is értem a koncepciót mögötte.

Hozzászólás ideje:

A zene nálam is fontos tényező. Egyébként nem hiszem el, hogy utólag visszanézve az első évadot a készítők nem érzékelik, hogy mely epizód zenéje sikerült jól és melyiké nem. Ebből le lehetne vonni a következtetést a jövőre nézve.

Hozzászólás ideje:
A zene nálam is fontos tényező. Egyébként nem hiszem el, hogy utólag visszanézve az első évadot a készítők nem érzékelik, hogy mely epizód zenéje sikerült jól és melyiké nem. Ebből le lehetne vonni a következtetést a jövőre nézve.

"A jövő zenéje" :(:(

Szerkesztve: - Jinx Lumos Joke

Hozzászólás ideje:

Mostanra már megbékéltem a Downfall Of A Droid zenéjével.

Akárki akármit mond, a zene igenis nagyon sokat emel, vagy ront a hangulaton. Kimagasló háttérzenéjű epizód volt a Jedi Crash, Trespass, Innocents Of Ryloth és a Hostage Crisis is. Viszont a Downfall Of A Droid esetében amikor beindultak azok a bizonyos újfajta zenék, nos enyhén szólva WTF érzés lett rajtam úrrá. A Dooku Captured és a The Gungan General esetében is volt egy hasonló újítás. Konkrétan a kalózok zenéjére gondolok, amely erősen Panjabi MC egyik számára emlékeztetett, viszont ebben az esetben kimondottan jól állt az adott jelenetsorban. Jah, meg persze ne felejtsük el, hogy a mozifilmben is volt egy-két ilyen. A Teth-i csatában az enyhén elrockosított számok, meg persze ott volt a Ziro night klubjában felcsendülő jazz zene is. Viszont a mozifilmben jól megállták a helyüket ezek, és ez benne a lényeg, hogy újíthatnak a zenén, de ne vigyék ennyire túlzásba. Például az egyik trailer alatt futó rap zene már az én fülemnek is sok, pedig én kimondottan szeretem ezt a stílust, csak éppenséggel nem tudom, hogy SW-ben el tudnám-e viselni. Ha mégis lesznek ilyen számok... Nos, kénytelenek leszünk hozzászokni a gondolatához.

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Azért szerintem tegyünk különbséget egy epizód alá kevert zene és magában az epizódban szereplő előadóktól ( bithek, Max Rebó) stb által hallható zene között. Ez utóbbiakkal nekem soha nem volt gondom. A jazz ( jizz :( ) nagyon jól megálta a helyét az adott jelenetben, de még a Jedi visszatérben hallható feltúrbózott szám is jól sikerült, akárcsak Ziro klubjában hallható zenestílus esetében. De amit az Artus epizódban alákevertek az förmedvény volt, akárcsak a mostani teaserek zenéi is.

( De jól tudok már így késő este fogalmazni :( )

Hozzászólás ideje:

Szerintem kifejezetten badass ez a trailer.

Én csak azt tudom mondani hogy hiába elfogadható a sorozat zenéje, ha az eredeti John Williamses taktusok nélkül elveszik a hangulat 90%-a. A Star Wars és a zenéje teljesen összenőtt az évek során, nagy hiba szétválasztani a kettőt.

Hozzászólás ideje:
Azért szerintem tegyünk különbséget egy epizód alá kevert zene és magában az epizódban szereplő előadóktól ( bithek, Max Rebó) stb által hallható zene között. Ez utóbbiakkal nekem soha nem volt gondom. A jazz ( jizz :( ) nagyon jól megálta a helyét az adott jelenetben, de még a Jedi visszatérben hallható feltúrbózott szám is jól sikerült, akárcsak Ziro klubjában hallható zenestílus esetében. De amit az Artus epizódban alákevertek az förmedvény volt, akárcsak a mostani teaserek zenéi is.

Akkor így akár ez a rap zene is előkerülhet valamelyik epizódban. Jobb esetben egy kantina zenéjeként, rosszabb esetben aláfestő zeneként. :(

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.