Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Engem is bosszantott, mert azzal együtt kerek az egész. Olyan volt, mintha a mozifilm egyből a szöveggel kezdődne, semmi fanfár és kék szöveg.

Pontyosan, nem kerített hatása alá a TCW érzés, egyszerűen csak belelöktek. Nem volt idő ráhangolódni.

Hozzászólás ideje:

Ody, nagyon jó rész volt. Számomra jobb mint az első kettő szal...rágjátok a körmötök. :angry:

Vagy inkább Kolmilánét. :lol:

Hozzászólás ideje:

Hmm... ez furcsa! Már kilenc elmúlt fél órája, és egyik nagyobb oldalon sincs hozzá elérhetőség. Svéd barátainknál, a Kalózöbölnél is csak egy olyan változatot találtam, amit mindenki szid a hangja miatt. :) Na kiderítem, hogy milyen a hangja, aztán ha nem olyan rossz, akkor megnézem én is, ha rossz akkor várok egy jobb release-re.

Hozzászólás ideje:
Ez a 170 megás verzió?

Igen, az, de ahogy látom a srác kidobott egy fixált változatot. Állítólag a hang jobb. A képpel akkor se tudok megbarátkozni. :S Alul-felül, továbbá a szélei levágva... És még mindig nincs normális release. :)

Hozzászólás ideje:
Igen, az, de ahogy látom a srác kidobott egy fixált változatot. Állítólag a hang jobb. A képpel akkor se tudok megbarátkozni. :S Alul-felül, továbbá a szélei levágva... És még mindig nincs normális release. :)

Azért van alul-felül levágva, mert kábeltv-ről vették fel, és letterboxosan adták. Egyszerűen levágták a fekete csíkokat.

Hozzászólás ideje:

Még én se láttam. A Youtube-osok nem rakták még fel az epizód utolsó 3-át. De ettől függetlenül megnéztem már az első és második harmadát. Eddig piszok jó. Szerintem eddig az évad legjobbja. Holnap valszeg felrakják az utolsó 3-át és teljes véleményt tudok alkotni az epizódról.

Hozzászólás ideje:
Még én se láttam. A Youtube-osok nem rakták még fel az epizód utolsó 3-át.
Én is így néztem meg az elejét, míg töltődött, addig megnéztem a 2.-at is, és a letöltött aviban pedig az utolsó harmadot :)
Hozzászólás ideje:
Én is így néztem meg az elejét, míg töltődött, addig megnéztem a 2.-at is, és a letöltött aviban pedig az utolsó harmadot :)

HD-matyi létedre képes voltál youtube-os minőségben nézni valami :P :P :P

Hozzászólás ideje:
Bírom, máskor kisezerszer felrakják még a mininovára is, most meg délutánra sehol semmi.
Valami gond lehet itt :)

A lusta amerikaiak biztos durmolnak az ágyukban. :P

Patience padawans, patience! :P

A mostani rész "bölcsessége" is a türelemre buzdít :o, igaz más megvilágításban. :P

Szerkesztve: - barnez

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.