Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Bővül a cucc. A Geonoisi sztori öt részes lesz ha a Senate Spy -t is belevesszük (márpedig bele kell). :lol: Ez így egy 110 perces mini mozi! :lol: Kíváncsi vagyok majd egyben nézve milyen lesz. A felütés remek volt, és így már érthető, hogy miért volt inkább beszélgetős.

Hozzászólás ideje:

Ez a videó nagyon jó.Itt aztán hullanak a klónok.Nagyon jól megcsinálták.A másik érdekesség látni, hogy hogyan teszik le a lépegetőket.Ezzel a módszerrel akár 50-et is lerakhatnak a csatatérre pillanatok alatt.

Hozzászólás ideje:

Látom vannak még akik nagyon nincsenek képben, egy másik oldalon ezt kérdezték: "Az uj epizód meg állat lessz nagyon várom már. Most akkor egész héten lesz vagy hogy lessz?" :lol:

Amúgy jónak néz ki ez a tetralógia :lol:

Hozzászólás ideje:
Látom vannak még akik nagyon nincsenek képben, egy másik oldalon ezt kérdezték: "Az uj epizód meg állat lessz nagyon várom már. Most akkor egész héten lesz vagy hogy lessz?" :lol:

Amúgy jónak néz ki ez a tetralógia :lol:

New Episodes írt a reklám, úgy hogy semmi sem lehetetlen. :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Á, 4 részes lesz. Hosszabbodnak a sztorik, remek. :lol:

Lehet, hogy megkapom a jabiimi csatához hasonló sztorit, amiért oly régóta áhítoztam? :lol:

Nekem az előzetesek azt súgják, hogy mérföldkő lesz a sorozat történetében ez a sztori szál.
Hozzászólás ideje:

http://www.starwars.com/theclonewars/news2...03fd/index.html

Spoiler:

Ez alapján a szkript alapján úgy tűnik, hogy miután Kit Fisto lefejezte, EV-A4-D-t, Grievous doktor droidját újjá építették. Ráadásul Grievous hajójának hídján szolgál. Ha hihetünk a Wookieepediának, akkor a Landing At Point Rainben is viszont láthatjuk majd. :lol:

Hozzászólás ideje:

Nyugodtan megnézhetnéd angolul, egy csatából a szöveg tökéletes értése nélkül is sok mindent lehet élvezni. :lol: Bár nem olvastam még a felirat topikot, mire lehet számítani.

Hozzászólás ideje:

Azért az furcsa, hogy sem a Mininován, sem a The Pirate Bay-en nincs egyetlen normális release sem. Viszont én találtam SYS release-t, nem tudom még, hogy milyen minőségű, de már elkezdtem letölteni.

Hozzászólás ideje:
Azért az furcsa, hogy sem a Mininován, sem a The Pirate Bay-en nincs egyetlen normális release sem. Viszont én találtam SYS release-t, nem tudom még, hogy milyen minőségű, de már elkezdtem letölteni.
Nincs még release! Amit töltesz az fake!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.