Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
De azért azt a tényt se felejtsük el, hogy ez csupán egy pletyka, tehát az is valószínű, hogy nem bizonyul igaznak.

Meg miért csak most vennék elő a huttokat? És ha elővennék, mégis mit kezdenének velük? A Köztársaság már megszerezte az áhított hiperűrútvonalakat.

Tudom :)

Mert esetleg kellenének a szepiknek is, még mindig :D De ki lehet találni mást is.

Mi az a sneak peek?

Hozzászólás ideje:
De azért azt a tényt se felejtsük el, hogy ez csupán egy pletyka, tehát az is valószínű, hogy nem bizonyul igaznak. És ha a harmadik évad legalább annyira lesz huttos, mint amennyire fejvadászos a mostani, akkor ez a dolog nem jelent valami sokat, maximum annyit, hogy lesz néhány huttos rész. Meg miért csak most vennék elő a huttokat? És ha elővennék, mégis mit kezdenének velük? A Köztársaság már megszerezte az áhított hiperűrútvonalakat. Szerintem ez a pletyka annyit jelent, hogy pontot tesznek majd Ziro történetének végére egy überbrutál többrészes történetszál végén. :) Tudom, hogy nem tartozik ide, de várom a mandaloriaiakat! Akárcsak a Lostot! :D

Attól függ, kitől indult a pletyka. Én is arra tippelek, hogy legfeljebb annyi huttot láthatunk benne, amennyi fejvadászt a mostani évadban. - Nagy fejvadász beharangozó, mégis ha jól számolom, összesen 4 részben szerepeltek... az eddigi 11-ből. Bár a következő Mandalore-szálhoz szép reményeket fűzök... és igen, a Lost-hoz is! :D

Szerkesztve: - Darth Sky

Hozzászólás ideje:
Mi az a sneak peek?

Az a fajta ajánló, ami nem csak egy normális előzetes, hanem egy rövidke, vágatlan jelenetet mutat be. Pont olyanokat, mint amilyenek itt a fórumon szoktak lenni.

Hozzászólás ideje:
Nagy fejvadász beharangozó, mégis ha jól számolom, összesen 4 részben szerepeltek... az eddigi 11-ből.
Szerintem ez az arány hamarosan 15-8 lesz a fejvadászoknak ami nem rossz arány. :)

Ugye a Lightsaber losttal már elindul a mandalóriaia szál?
Jövőhéten indul a szál a Mandalore Plot -al.
Hozzászólás ideje:
Az a fajta ajánló, ami nem csak egy normális előzetes, hanem egy rövidke, vágatlan jelenetet mutat be. Pont olyanokat, mint amilyenek itt a fórumon szoktak lenni.

Köszi :)

Hozzászólás ideje:
Érdekes a helyzet. Felirat van, 720p-s videjó nincs :)

don, csinálj valamit :D

Eh, ezek a reales csapatok is csak sikítani tudnak amikor a Cosa Nostra emberei a lábukat vágják a láncfürésszel :P Nemhogy inkább dolgoznának rendesen. :D
Hozzászólás ideje:
Érdekes a helyzet. Felirat van, 720p-s videjó nincs :)

don, csinálj valamit :D

Ilyen még nem volt, hogy már ennyi az idő, és még nem néztem meg...

Azért kapjanak már észhez a kalózok. :D

Hozzászólás ideje:
Ilyen még nem volt, hogy már ennyi az idő, és még nem néztem meg...

Azért kapjanak már észhez a kalózok. :)

Az biztos. Te szoktad először megtekinteni, most meg... :D

Oldie: Úristen! Ezek után már nem akarok rosszban lenni veled :D

Hozzászólás ideje:

De csak azért, hogy kristálytisztán lásson mindent :) Itt meg egyeseknek semmilyen látás nincs film terén :D Na mert a sima 2hd már smafu.

Hozzászólás ideje:
A Mandalore Plot -ban jön a fekete fénykard! :)
Nem mondod? :D Hát igen, látszik, hogy erősödik az évad, egyre jobb részek. Mondom ezt úgy, hogy a mait még nem láttam :P

Viszont ez a hír nagyon jó :D

Hozzászólás ideje:
Nem mondod? :D Hát igen, látszik, hogy erősödik az évad, egyre jobb részek. Mondom ezt úgy, hogy a mait még nem láttam :)

Viszont ez a hír nagyon jó :D

Többet én se nagyon tudok. Viszont ez a mai rész neked nem fog tetszeni szerintem.
Hozzászólás ideje:
A Mandalore Plot -ban jön a fekete fénykard! :)
Ilyenről még nem is hallottam... De biztos nem Jedié. :D
Hozzászólás ideje:
Meglátjuk, milyen lesz, mindenesetre a fekete a kedvenc színem :)
De az eleve egy ellentmondás, hogy valami olyasmi legyen fekete, ami fényből van. :D Fekete fény... érdekes. :D El sem tudom képzelni.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.