MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. De azért azt a tényt se felejtsük el, hogy ez csupán egy pletyka, tehát az is valószínű, hogy nem bizonyul igaznak. Meg miért csak most vennék elő a huttokat? És ha elővennék, mégis mit kezdenének velük? A Köztársaság már megszerezte az áhított hiperűrútvonalakat. Tudom Mert esetleg kellenének a szepiknek is, még mindig De ki lehet találni mást is. Mi az a sneak peek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. (szerkesztve) De azért azt a tényt se felejtsük el, hogy ez csupán egy pletyka, tehát az is valószínű, hogy nem bizonyul igaznak. És ha a harmadik évad legalább annyira lesz huttos, mint amennyire fejvadászos a mostani, akkor ez a dolog nem jelent valami sokat, maximum annyit, hogy lesz néhány huttos rész. Meg miért csak most vennék elő a huttokat? És ha elővennék, mégis mit kezdenének velük? A Köztársaság már megszerezte az áhított hiperűrútvonalakat. Szerintem ez a pletyka annyit jelent, hogy pontot tesznek majd Ziro történetének végére egy überbrutál többrészes történetszál végén. Tudom, hogy nem tartozik ide, de várom a mandaloriaiakat! Akárcsak a Lostot! Attól függ, kitől indult a pletyka. Én is arra tippelek, hogy legfeljebb annyi huttot láthatunk benne, amennyi fejvadászt a mostani évadban. - Nagy fejvadász beharangozó, mégis ha jól számolom, összesen 4 részben szerepeltek... az eddigi 11-ből. Bár a következő Mandalore-szálhoz szép reményeket fűzök... és igen, a Lost-hoz is! Szerkesztve: 2010. Január 23. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Mi az a sneak peek? Az a fajta ajánló, ami nem csak egy normális előzetes, hanem egy rövidke, vágatlan jelenetet mutat be. Pont olyanokat, mint amilyenek itt a fórumon szoktak lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Ugye a Lightsaber losttal már elindul a mandalóriaia szál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Ugye a Lightsaber losttal már elindul a mandalóriaia szál? Még nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Nagy fejvadász beharangozó, mégis ha jól számolom, összesen 4 részben szerepeltek... az eddigi 11-ből.Szerintem ez az arány hamarosan 15-8 lesz a fejvadászoknak ami nem rossz arány. Ugye a Lightsaber losttal már elindul a mandalóriaia szál?Jövőhéten indul a szál a Mandalore Plot -al. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Az a fajta ajánló, ami nem csak egy normális előzetes, hanem egy rövidke, vágatlan jelenetet mutat be. Pont olyanokat, mint amilyenek itt a fórumon szoktak lenni. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Érdekes a helyzet. Felirat van, 720p-s videjó nincs don, csinálj valamit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Érdekes a helyzet. Felirat van, 720p-s videjó nincs don, csinálj valamit Eh, ezek a reales csapatok is csak sikítani tudnak amikor a Cosa Nostra emberei a lábukat vágják a láncfürésszel Nemhogy inkább dolgoznának rendesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Érdekes a helyzet. Felirat van, 720p-s videjó nincs don, csinálj valamit Ilyen még nem volt, hogy már ennyi az idő, és még nem néztem meg... Azért kapjanak már észhez a kalózok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Ilyen még nem volt, hogy már ennyi az idő, és még nem néztem meg...Azért kapjanak már észhez a kalózok. Az biztos. Te szoktad először megtekinteni, most meg... Oldie: Úristen! Ezek után már nem akarok rosszban lenni veled Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Eh, ezek a reales csapatok is csak sikítani tudnak amikor a Cosa Nostra emberei a lábukat vágják a láncfürésszel Nemhogy inkább dolgoznának rendesen. Türelem fiam. Sinube mester nem szereti a gyors dolgokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. De csak azért, hogy kristálytisztán lásson mindent Itt meg egyeseknek semmilyen látás nincs film terén Na mert a sima 2hd már smafu. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. De csak azért, hogy kristálytisztán lásson mindent Itt meg egyeseknek semmilyen látás nincs film terén Na mert a sima 2hd már smafu.Pedig jó az. Zééé is megnézte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. A Mandalore Plot -ban jön a fekete fénykard! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. A Mandalore Plot -ban jön a fekete fénykard! Nem mondod? Hát igen, látszik, hogy erősödik az évad, egyre jobb részek. Mondom ezt úgy, hogy a mait még nem láttam Viszont ez a hír nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Nem mondod? Hát igen, látszik, hogy erősödik az évad, egyre jobb részek. Mondom ezt úgy, hogy a mait még nem láttam Viszont ez a hír nagyon jó Többet én se nagyon tudok. Viszont ez a mai rész neked nem fog tetszeni szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. A Mandalore Plot -ban jön a fekete fénykard! Ilyenről még nem is hallottam... De biztos nem Jedié. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Meglátjuk, milyen lesz, mindenesetre a fekete a kedvenc színem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Meglátjuk, milyen lesz, mindenesetre a fekete a kedvenc színem De az eleve egy ellentmondás, hogy valami olyasmi legyen fekete, ami fényből van. Fekete fény... érdekes. El sem tudom képzelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. De az eleve egy ellentmondás, hogy valami olyasmi legyen fekete, ami fényből van. Fekete fény... érdekes. El sem tudom képzelni.Állítólag az előzetesben benne van. Tegye már ki valaki!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Ami youtubeon eddig fent van előzetes abban nincs fekete fénykard :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Ami youtubeon eddig fent van előzetes abban nincs fekete fénykard :SVan előzetes én nem linkeled ki ide? Kitagadlak öregem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Még mindig Zironak hívják tudtommal (nem Zero és Zirro ) Nem véletlen írtam úgy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Van előzetes én nem linkeled ki ide? Kitagadlak öregem. Nne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Ja csak ez az? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Ja csak ez az? Na még válogatsz is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Na még válogatsz is? Nem szokásom, de ezt már láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Kijött végre a 720p. Nmagról már beszerezhető Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. (szerkesztve) Kijött végre a 720p. Nmagról már beszerezhető Mázlista. Spoiler: http://rs271.rapidshare.com/files/34003232...tv.x264-2hd.mkv Szerkesztve: 2010. Január 23. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.