Hozzászólás ideje: 2010. Január 24.15 éve Bár megnéztem volna, milyen, de végül is jobb, hogy téves infó volt.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 24.15 éve Éppúgy EU, ahogy a TCW is. A TCW nem EU. Vagy is nagyon necces.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 24.15 éve A TCW nem EU. Vagy is nagyon necces. Nálam csak a 6 film nem EU, minden más az, a TCW is.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 24.15 éve A TCW nem EU. Vagy is nagyon necces. Ezzel én is bajban vagyok. Mert hát Lucas készíti ugyan (bizonyos részben), akár a 6 filmet, mégsem szerves része a saganak.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 24.15 éve Ezzel én is bajban vagyok. Mert hát Lucas készíti ugyan (bizonyos részben), akár a 6 filmet, mégsem szerves része a saganak.Én ezt majd akkor ítélem meg, ha vége lesz a sorozatnak.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 24.15 éve Én ezt majd akkor ítélem meg, ha vége lesz a sorozatnak. Akármi lesz a TCW vége, anélkül is egységes marad a 6 film. Nem azt jelenti, hogy semmi köze a filmekhez, csak nem létfontosságú a megértéséhez.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 24.15 éve Szerintem Lucas csak finanszírozza a sorozatot. Volt olyan történet, karakter, vagy elem, amit ő talált ki a sorozathoz?
Hozzászólás ideje: 2010. Január 24.15 éve Szerintem Lucas csak finanszírozza a sorozatot. Volt olyan történet, karakter, vagy elem, amit ő talált ki a sorozathoz? Volt. Kb. a 80% -a ilyen.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 24.15 éve Szerintem Lucas csak finanszírozza a sorozatot. Volt olyan történet, karakter, vagy elem, amit ő talált ki a sorozathoz? A történetekre és egyéb elemekre is rá kell bólintania, mielőtt bekerülne a sorozatba. Ahsoka karakterét pl. Dave Filoni és Henry Gilroy találta ki, de ha Lucas azt mondja, hogy "nem, ez hülyeség" nem került volna be. (többek örömére )
Hozzászólás ideje: 2010. Január 24.15 éve A történetekre és egyéb elemekre is rá kell bólintania, mielőtt bekerülne a sorozatba. Ahsoka karakterét pl. Dave Filoni és Henry Gilroy találta ki, de ha Lucas azt mondja, hogy "nem, ez hülyeség" nem került volna be. (többek örömére )Én ma már el se tudnám képzelni a sorozatot Ahsoka nélkül.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 24.15 éve A TCW EU, csak a besorolása magasabb szintű, mint mondjuk egy harmadrendű könyvnek.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 24.15 éve Van egy olyan érzésem hogy a geonozis-i aprítás semmi lesz ahoz képest amit ezek itt művelni fognak.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 24.15 éve Van egy olyan érzésem hogy a geonozis-i aprítás semmi lesz ahoz képest amit ezek itt művelni fognak.Bennem is ilyen érzések kavarognak. Milyen már, amikor a Mandalór harcos berúgja a kamerát a végén?
Hozzászólás ideje: 2010. Január 24.15 éve Ezek a fejvadászok már méltó ellenfelei a Jediknek.Hogy verik már Kenobit ököllel? Szerkesztve: 2010. Január 24.15 éve - frenkie
Hozzászólás ideje: 2010. Január 24.15 éve Ezek a fejvadászok már méltó ellenfelei a Jediknek.Hogy verik már Kenobit ököllel?Ez hatalmas dicséret tőled. Vajon hova lett Obi fénykardja? Szerkesztve: 2010. Január 24.15 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2010. Január 24.15 éve Ez a vibro-kard érdekes húzás. Kiderül, hogy azért jópár dolog ellenáll a fénykardnak, így talán a Jedik is kevésbé "szupermenek". Ez a Setine nevű csaj is érdekes lesz. Hogysmint alakít Obi-Wannal.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 24.15 éve Ez a vibro-kard érdekes húzás.Azért én még mindig bízok benne, hogy az nem vibro-kard ami a trailerben szerepel
Hozzászólás ideje: 2010. Január 24.15 éve Azért én még mindig bízok benne, hogy az nem vibro-kard ami a trailerben szerepel Mi más lehetne? Fekete FÉNYkard nem hinném.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 24.15 éve Spoiler: De mivel a fénykard nem fényt vetít ki, hanem sugárnyalábot, miért ne lehetne a sugárnak fekete színe?A vibrokard pedig mitől fénylik akkor fehéren a szélénél?
Hozzászólás ideje: 2010. Január 24.15 éve De mivel a fénykard nem fényt vetít ki, hanem sugárnyalábot, miért ne lehetne a sugárnak fekete színe? A vibrokard pedig mitől fénylik akkor fehéren a szélénél? A fénykard közepén lévő rész (maga a penge) mindegyik kard esetébe fehér, viszont ez a sugár fényt bocsát ki maga körül...azt látjuk mi kék, zöld vagy éppen lila FÉNYnek. A fény pedig hogy lehetne már fekete? A második felvetés viszont jogos, én sem értem. Szerkesztve: 2010. December 14.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2010. Január 25.15 éve Újabb Mandalore Plot előzetes. Spoiler: Visszatér Dooku is! Szerkesztve: 2010. Január 25.15 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2010. Január 25.15 éve Ez hatalmas dicséret tőled. Vajon hova lett Obi fénykardja? Ezen fejvadászokat a vibro-kard(mert egyértelmü, hogy az és nem fénykard), segítségével félelmetes harcosok a szememben.Ha elég ügyesek még párbajban is legyözhetnek egy Jedit.Szerintem egyszerüen elvették tőle.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 25.15 éve Ezen fejvadászokat a vibro-kard(mert egyértelmü, hogy az és nem fénykard), segítségével félelmetes harcosok a szememben.Ha elég ügyesek még párbajban is legyözhetnek egy Jedit.Szerintem egyszerüen elvették tőle.Ez tényleg vibro-kard lehet, de nagyon jól néz ki. Obit meg kipofozták a másik előzetesben, szóval a kardja is náluk lehet.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.