Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Tényleg furcsa lett volna. De már nem aktuális. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Bár megnéztem volna, milyen, de végül is jobb, hogy téves infó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Éppúgy EU, ahogy a TCW is. A TCW nem EU. Vagy is nagyon necces. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. A TCW nem EU. Vagy is nagyon necces. Nálam csak a 6 film nem EU, minden más az, a TCW is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. ez rossz hír Fenét, ez egy baromi jó hír! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. A TCW nem EU. Vagy is nagyon necces. Ezzel én is bajban vagyok. Mert hát Lucas készíti ugyan (bizonyos részben), akár a 6 filmet, mégsem szerves része a saganak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Ezzel én is bajban vagyok. Mert hát Lucas készíti ugyan (bizonyos részben), akár a 6 filmet, mégsem szerves része a saganak.Én ezt majd akkor ítélem meg, ha vége lesz a sorozatnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Én ezt majd akkor ítélem meg, ha vége lesz a sorozatnak. Akármi lesz a TCW vége, anélkül is egységes marad a 6 film. Nem azt jelenti, hogy semmi köze a filmekhez, csak nem létfontosságú a megértéséhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Szerintem Lucas csak finanszírozza a sorozatot. Volt olyan történet, karakter, vagy elem, amit ő talált ki a sorozathoz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Szerintem Lucas csak finanszírozza a sorozatot. Volt olyan történet, karakter, vagy elem, amit ő talált ki a sorozathoz? Volt. Kb. a 80% -a ilyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Volt. Kb. a 80% -a ilyen. Körülbelül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Szerintem Lucas csak finanszírozza a sorozatot. Volt olyan történet, karakter, vagy elem, amit ő talált ki a sorozathoz? A történetekre és egyéb elemekre is rá kell bólintania, mielőtt bekerülne a sorozatba. Ahsoka karakterét pl. Dave Filoni és Henry Gilroy találta ki, de ha Lucas azt mondja, hogy "nem, ez hülyeség" nem került volna be. (többek örömére ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. A történetekre és egyéb elemekre is rá kell bólintania, mielőtt bekerülne a sorozatba. Ahsoka karakterét pl. Dave Filoni és Henry Gilroy találta ki, de ha Lucas azt mondja, hogy "nem, ez hülyeség" nem került volna be. (többek örömére )Én ma már el se tudnám képzelni a sorozatot Ahsoka nélkül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Pelenkákat felkötni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. A TCW EU, csak a besorolása magasabb szintű, mint mondjuk egy harmadrendű könyvnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Hm... nem rossz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Van egy olyan érzésem hogy a geonozis-i aprítás semmi lesz ahoz képest amit ezek itt művelni fognak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Van egy olyan érzésem hogy a geonozis-i aprítás semmi lesz ahoz képest amit ezek itt művelni fognak.Bennem is ilyen érzések kavarognak. Milyen már, amikor a Mandalór harcos berúgja a kamerát a végén? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. (szerkesztve) Ezek a fejvadászok már méltó ellenfelei a Jediknek.Hogy verik már Kenobit ököllel? Szerkesztve: 2010. Január 24. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. (szerkesztve) Ezek a fejvadászok már méltó ellenfelei a Jediknek.Hogy verik már Kenobit ököllel?Ez hatalmas dicséret tőled. Vajon hova lett Obi fénykardja? Szerkesztve: 2010. Január 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Ez a vibro-kard érdekes húzás. Kiderül, hogy azért jópár dolog ellenáll a fénykardnak, így talán a Jedik is kevésbé "szupermenek". Ez a Setine nevű csaj is érdekes lesz. Hogysmint alakít Obi-Wannal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Ez a vibro-kard érdekes húzás.Azért én még mindig bízok benne, hogy az nem vibro-kard ami a trailerben szerepel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Azért én még mindig bízok benne, hogy az nem vibro-kard ami a trailerben szerepel Mi más lehetne? Fekete FÉNYkard nem hinném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Spoiler: De mivel a fénykard nem fényt vetít ki, hanem sugárnyalábot, miért ne lehetne a sugárnak fekete színe?A vibrokard pedig mitől fénylik akkor fehéren a szélénél? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. (szerkesztve) De mivel a fénykard nem fényt vetít ki, hanem sugárnyalábot, miért ne lehetne a sugárnak fekete színe? A vibrokard pedig mitől fénylik akkor fehéren a szélénél? A fénykard közepén lévő rész (maga a penge) mindegyik kard esetébe fehér, viszont ez a sugár fényt bocsát ki maga körül...azt látjuk mi kék, zöld vagy éppen lila FÉNYnek. A fény pedig hogy lehetne már fekete? A második felvetés viszont jogos, én sem értem. Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. (szerkesztve) Újabb Mandalore Plot előzetes. Spoiler: Visszatér Dooku is! Szerkesztve: 2010. Január 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Naddzson király! Mikor lesz már szombat?? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Ez hatalmas dicséret tőled. Vajon hova lett Obi fénykardja? Ezen fejvadászokat a vibro-kard(mert egyértelmü, hogy az és nem fénykard), segítségével félelmetes harcosok a szememben.Ha elég ügyesek még párbajban is legyözhetnek egy Jedit.Szerintem egyszerüen elvették tőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Ezen fejvadászokat a vibro-kard(mert egyértelmü, hogy az és nem fénykard), segítségével félelmetes harcosok a szememben.Ha elég ügyesek még párbajban is legyözhetnek egy Jedit.Szerintem egyszerüen elvették tőle.Ez tényleg vibro-kard lehet, de nagyon jól néz ki. Obit meg kipofozták a másik előzetesben, szóval a kardja is náluk lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Vajon mi lesz a Deathwatch magyar neve? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.