Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Köszi az infokat Ody, nagyon jók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Jók ezek a képek. Igen. Köztársasági hajók. Spoiler: Stealth (lopakodó). Álcázó berendezéssel ellátott hajó. Stunt tank. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Honnan vannak ezek az infók? Spoiler: Egyébként örülök, hogy végre merőben új járműveket is láthatunk majd, nem csak a már meglévők átalakított változatait. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Köszi az infokat Ody, nagyon jók Szívesen. Szeparatista hajók. Spoiler: Dreadnaught!!!! A 16 -ik részben láthatjuk majd! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. (szerkesztve) Honnan vannak ezek az infók? Egyébként örülök, hogy végre merőben új járműveket is láthatunk majd, nem csak a már meglévők átalakított változatait. Egy japán oldalról. Nem sz*roznak. Új bolygó! Malastare. A Dugok és Granok hazája a 18 -ik részben tűnik majd fel. Elképzeltétek a sok száz dugot ahogy az utcán sétálgatnak? Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Szívesen. Szeparatista hajók. Spoiler: Ez inkább a Providence osztály képviselője. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Spoiler: Ez inkább a Providence osztály képviselője. Szerintem az a neve amit írtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. (szerkesztve) Egyébként ezen a honlapon lehet szemezgetni, a megfelelő fülekre kattintva. Szerkesztve: 2010. Január 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Szerintem az a neve amit írtam. A Dreadnaught is egy hajóosztály volt....igaz EU-s. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. A Dreadnaught is egy hajóosztály volt....igaz EU-s. OFF! Mintha a Kirajzásban olvastam volna róluk...és a Katana-flotta cirkálói is ebbe az osztályba tartoztak a Thrawn-trilógiában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. A Dreadnaught is egy hajóosztály volt....igaz EU-s.Akkor nem tudom. Lehet, hogy elírták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. OFF!Mintha a Kirajzásban olvastam volna róluk...és a Katana-flotta cirkálói is ebbe az osztályba tartoztak a Thrawn-trilógiában. Pontosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Pedig az írás szerint Spoiler: egyike a legnagyobb Szeparatista hajóknak és elég nagy az ereje is A dreadnaughtokat pedig a Köztársasághű Rendili gyártotta Majd kiderül a 16-os részben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. (szerkesztve) Pedig az írás szerint egyike a legnagyobb Szeparatista hajóknak és elég nagy az ereje is A dreadnaughtokat pedig a Köztársasághű Rendili gyártotta Majd kiderül a 16-os részben Ventress és Ohnaka is visszatér. Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Spoiler: Végre Már éppen ideje volt Ventress-nek visszatérnie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Nem irigylem a nem-spoilerezőket. Lassan az egész oldal spoiler tag-es lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Lassan az egész oldal spoiler tag-es lesz. Így jár az, aki nem akar egy kis izgalmat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. A 18 -ik rész tiszta Cloverfield lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. A 18 -ik rész tiszta Cloverfield lesz. Hát ja. Elég durva résznek néz ki, így összerakva a dolgokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Kettő és HD Spoiler: Sima:http://www.megaupload.com/?d=9AB7TM3Z 720p:http://rapidshare.com/files/343262933/Star....part1.rar.html http://rapidshare.com/files/343262295/Star....part2.rar.html http://rapidshare.com/files/343260919/Star....part3.rar.html VAGY http://hotfile.com/dl/26357540/d5e1443/Sta....part1.rar.html http://hotfile.com/dl/26357616/4c7baad/Sta....part2.rar.html http://hotfile.com/dl/26357642/e508375/Sta....part3.rar.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. (szerkesztve) 1 linkes HD: Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=IQGDVQET A releaserek megtették a dolgukat, hajrá kolmilan tiéd a pálya We're all counting on you! Szerkesztve: 2010. Január 30. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. magosról már leszedtem,de a lényeg h kora reggel van és már van HD! Csodás napra ébredtünk!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. magosról már leszedtem,de a lényeg h kora reggel van és már van HD! Csodás napra ébredtünk!! Netalán meg is nézted már? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Netalán meg is nézted már? Gondoltam rá, de belenéztem és olyan szépnek bizonyult, hogy inkább esti szupermozira tartogatom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. (szerkesztve) Gondoltam rá, de belenéztem és olyan szépnek bizonyult, hogy inkább esti szupermozira tartogatom. Bejártam a várost, de csak ez járt a fejemben. Beteg vagyok? Szerkesztve: 2010. Január 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Húúú... Történt itt egy-két dolog, amíg nem voltam itt. Azért a rengeteg spoilerért nagy köszönet Ody-nak. És követelem, hogy indítsa újra a szavazást a többrészes történetek topikban, mert meg akarom változtatni a szavazatom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Bejártam a várost, de csak ez járt a fejemben. Beteg vagyok? Nekem is ez jár már tegnap este óta a fejemben. Nem kis erő kell hozzá, hogy ne nézzem még meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Frissült a Voyage of Temptation oldala. Kikerült a hivatalos kép, és pár szereplő nevére is fény derül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Gondoltam rá, de belenéztem és olyan szépnek bizonyult, hogy inkább esti szupermozira tartogatom. Én már reggel megnéztem. Jó izgis szupermozid lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Most láttam én is, és klassz epizód volt. Spoiler: Olyan Ep2 stílusú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.