Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. (szerkesztve) Honnan van az info mert nekem ezek a címek elég gagyinak tűnnek hogy igazak legyenek? Szerintem mind fake annak tükrében hogy még a 2. évad hátralevő epizódajainak a címéből is csak egyet tudunk Szerkesztve: 2010. Február 17. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Nem dobta már ezeket be valaki korábban? Nekem ismerősnek tűnnek, és már akkor is kiderült, hogy kamu. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. már ide is beférkőzött Supershadow? Merthogy ennek a listának a forrása ő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Nem dobta már ezeket be valaki korábban? Nekem ismerősnek tűnnek, és már akkor is kiderült, hogy kamu. Igen, még én másoltam be ide korábban, érdekességként. De mint az már kiderült, a 2. évad epizódjainál, kamu az egész. Idáig legalábbis egyik sem valósult meg. Amúgy nem ez a tag, aki "Episode 7-8-9 by George Lucas" címen írogat mindenféle baromságot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. A következő rész jön a héten? Vagy várni kell rá? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Amúgy nem ez a tag, aki "Episode 7-8-9 by George Lucas" címen írogat mindenféle baromságot? Dehogynem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. A következő rész jön a héten? Vagy várni kell rá?Az utóbbi lehetőség nyert. Március 5. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Nem dobta már ezeket be valaki korábban? Nekem ismerősnek tűnnek, és már akkor is kiderült, hogy kamu.DE bedobták őket, mint lehetséges második évados címeket. Nem jött be, most beírta a harmadik évadra, hátha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Dehogynem Legalább nem mondhatjuk, hogy nincs fantáziája a srácnak... Bár amikor olvastam, hogy "30 évvel az endori csata után..." már alapból nem vettem komolyan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. DE bedobták őket, mint lehetséges második évados címeket. Nem jött be, most beírta a harmadik évadra, hátha. Egy-két ilyen "kamucímnek" örülnék, ha megvalósulna. Például Qui-gon korábbi akcióiról, miegymásról szívesen megnéznék egy-két visszatekintős epizódot, de jórészt tényleg hülyeség az összes cím. Darth Plagueis titkai... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Egy-két ilyen "kamucímnek" örülnék, ha megvalósulna. Például Qui-gon korábbi akcióiról, miegymásról szívesen megnéznék egy-két visszatekintős epizódot, de jórészt tényleg hülyeség az összes cím. Darth Plagueis titkai... Plagueis szerintem Luceno miatt jött be. Ő akart írni egy regényt róla, de nem engedik még. Állítólag azért nem, mert lehet, hogy lesz Palpatine múltjáról szó valamelyik sorozatban. Bár a TCW-ben elég fura lenne, de az élőszereplős sorozat mellékszereplőkről szólna, így hát egyelőre marad a TCW, mint lehetséges opció. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Tényleg, melyek a semleges rendszerek a háborúban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Plagueis szerintem Luceno miatt jött be. Ő akart írni egy regényt róla, de nem engedik még. Állítólag azért nem, mert lehet, hogy lesz Palpatine múltjáról szó valamelyik sorozatban. Bár a TCW-ben elég fura lenne, de az élőszereplős sorozat mellékszereplőkről szólna, így hát egyelőre marad a TCW, mint lehetséges opció.Plaguies évtizedekkel a háború előtt élt. Nem hinném, hogy benne lesz a sorozatban. Tényleg, melyek a semleges rendszerek a háborúban?Rodia, Mandalore, Ryloth + 1497 rendszer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Plagueis szerintem Luceno miatt jött be. Ő akart írni egy regényt róla, de nem engedik még. Állítólag azért nem, mert lehet, hogy lesz Palpatine múltjáról szó valamelyik sorozatban. Bár a TCW-ben elég fura lenne, de az élőszereplős sorozat mellékszereplőkről szólna, így hát egyelőre marad a TCW, mint lehetséges opció. Szerintem Plagueis és Palpatine múltjáról már megtudtuk, amit kellett...Palpi amolyan bevett Sith-szokás szerint kinyírta a mesterét, miután az minden tudását átadta neki. Nem tudom, ebből még mi fontosat tudnak kihozni akár a TCW-ben, akár máshol. Persze nem lehetetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Palpi amolyan bevett Sith-szokás szerint kinyírta a mesterét, miután az minden tudását átadta neki.Azt a tudását nem adta át neki, amiért Anakin átállt Viszont (sajnos) tényleg nem illik a sorozatba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Azt a tudását nem adta át neki, amiért Anakin átállt Viszont (sajnos) tényleg nem illik a sorozatba. Tudom, csak Palpit idéztem, amikor az operában regélt Anakinnak a nemes tettéről. Persze csak E/3-as személyben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Plaguies évtizedekkel a háború előtt élt. Nem hinném, hogy benne lesz a sorozatban. Én se hiszem. Csak megpróbáltam következtetni, hogy honnan vehette az illető azt címet. Rodia, Mandalore, Ryloth + 1497 rendszer. Hú, jó sok. Őket is bele kéne sodorni valamennyire a háborúba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Az egyébként mennyire hivatalos infó, hogy október 1-jén lesz a 3. évad premiere? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Az egyébként mennyire hivatalos infó, hogy október 1-jén lesz a 3. évad premiere?Hol olvastad? Egyébként valószínű, mert 2008 -ban október 3, tavaly október 2 volt a premier dátuma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Az egyébként mennyire hivatalos infó, hogy október 1-jén lesz a 3. évad premiere?Még a 2. évad végét sem tudjuk, nem hogy az 3. kezdetét. De logikusnak és valószínúnek tűnik, de biztosat majd később tudunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. (szerkesztve) Innen van az infó, bár tudom, nem hivatalos. A 3. évad kamu címeit irkáló gyereknél azért mégis megbízhatóbb. Szerkesztve: 2010. Február 17. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Innen van az infó, bár tudom, nem hivatalos. A 3. évad kamu címeit irkáló gyereknél azért mégis megbízhatóbb. A képből ítélve ez egy wiki-s oldal, mégpedig ez.És se a wiki, se a wookie nem megbízható. Ha Filoni vagy az sw.com hozza esetleg valami TV társaság vagy a Hasbro akkor az már egy fokkal hihetőbb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. A képből ítélve ez egy wiki-s oldal, mégpedig ez.És se a wiki, se a wookie nem megbízható. Ha Filoni vagy az sw.com hozza esetleg valami TV társaság vagy a Hasbro akkor az már egy fokkal hihetőbb Igen, erről az oldalról van a kép. Egyébként tudom, hogy nem hivatalos, de az eddigiek alapján 80%-ban többnyire igaznak bizonyultak az infóik. Ha mást nem, a címek alapján. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Én a nyakamat ráteszem, hogy október elsején lesz a premier. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Én a nyakamat ráteszem, hogy október elsején lesz a premier. Ha mégsem, akkor élezzük a fejszét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. NA jó ez így hogy ezen a héten is ilyen erős sorozat stop van... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Molnár Ilona is "képben van". Ezt írta levélben: "Már elkezdtük szinkronizálni,kb eddig 15 részt csináltunk meg,szóval biztos leadják valahol. Eddig sem az Rtl Klubon ment,szóval nem tudom mi közük hozzá,biztos a Cartoon Network fogja leadni..." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Szegénynek 1000+1 munkája van, miért éppen a Star Wars-ra figyelne oda? Aúgy mi okból írtál neki levelet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Szegénynek 1000+1 munkája van, miért éppen a Star Wars-ra figyelne oda? Aúgy mi okból írtál neki levelet? Még a szinkronos 2. évad apropójából. Az első levelet "állítólag" nem kapta meg, úgyhogy elküldtem neki még egyszer. Erre jön ma a levele, azzal a címmel, hogy "Türelem választ terem" Azt írta, hogy sajnálja, hogy lassan válaszol, de ő nem ül egész nap a gép előtt, arra várva, hogy valaki írjon neki, amire válaszolhat. Megértem, hogy rengeteg dolga van - miután nap mint nap hallom a hangját a tévében - de szerintem kicsit szebben is elküldhetett volna a francba... Persze írtam neki, hogy sorry, stb., bár nem látom sok értelmét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. de szerintem kicsit szebben is elküldhetett volna a francba... Pedig egész finom volt. Írhatta volna azt is, hogy: Menj a francba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.