Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Nálam is a Gungan General amit legkevésbé szoktam visszanézni, meg a Senate Spy. Ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Nálam is a Gungan General amit legkevésbé szoktam visszanézni, meg a Senate Spy. Ennyi.A Senate Spy nálam TOP3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Ezt csak úgy tudom lemérni, hogy mit nem nézek sűrűn. Ez a Gungan General, és a vírusos kettős. Ezek ritkábban kerülnek a lejátszómba. De így is 9.5 -ös osztályzatot kapnak. Azt már meg se merem kérdezni, hogy akkor mi nálad a TOP 5 Amúgy sem akarok lehetetlent kérdezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Azt már meg se merem kérdezni, hogy akkor mi nálad a TOP 5 Amúgy sem akarok lehetetlent kérdezni. De miért érdekes ez? Nekem bejön a sorozat, élvezem. Ezentúl számít más is? Szerintem nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. De miért érdekes ez? Nekem bejön a sorozat, élvezem. Ezentúl számít más is? Szerintem nem. Sokaknak bejön rajtad kívül is a sorozat. Csak az az érdekes, hogy még egy negatívabb kritikát sem olvastam tőled az epizódokat illetően, ezért érdekelt, hogy van-e egyáltalán olyan, amelyik nem tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Sokaknak bejön rajtad kívül is a sorozat. Csak az az érdekes, hogy még egy negatívabb kritikát sem olvastam tőled az epizódokat illetően, ezért érdekelt, hogy van-e egyáltalán olyan, amelyik nem tetszik. Ha nem olvastál tőlem negatív kritikát az nyilván azért volt, mert nem volt okom rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 16. Más is kapott hasonló ímélt: http://theclonewars.atw.hu/img/magyars2.gif ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 16. Más is kapott hasonló ímélt: http://theclonewars.atw.hu/img/magyars2.gif ? Kitől kaptad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Egy kis részlet a magyar 2. évadból: http://www.cartoonnetwork.hu/videok/star-wars-the-clone-wars Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. (szerkesztve) "A Turner Broadcasting bemutatja a STAR WARS: A KLÓNOK HÁBORÚJA című sorozat második évadját A galaktikus konfliktus folytatódik CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT 19.00 órától a Cartoon Network műsorán Elkészült a Cartoon Networkön tavaly nagy sikerrel bemutatott Star Wars: a Klónok Háborúja című animációs Lucas-produkció második évadja. A Star Wars – rajongók április 8-tól láthatják a sorozatot a Cartoon Network képernyőjén. Gigászi harcok szövevényes történetek és fantasztikus animációk – a Star Wars: A Klónok háborúja 2. évadjának bemutatója valóban izgalmasnak ígérkezik. Minél több tiltott viszonyról és titokról hull le a lepel, a Jedik világa annál kiismerhetetlenebb lesz, ráadásul a gonosztevők egy új csoportja, a fejvadászok is színre lépnek, hogy kihasználják a háborús zűrzavart saját céljaik elérése érdekében. A Star Wars univerzum megszokott látványos díszletei közt játszódó Klónok Háborúja 2. évad most grandiózusabb és lebilincselőbb, mint valaha! A vadonatúj sorozat karaktereinek olyan nagyszerű magyar színészek kölcsönözték a hangjukat, mint Szilágyi Tibor, Józsa Imre, vagy Varga Klára. Az új sorozat mind képi világában, mind cselekményében rengeteg újítást, változást hoz. Az új részekben feltűnnek a fejvadászok, akiknek köszönhetően a derék Jedi lovagok meginogni látszanak, mivel ellenségeik erőforrásai kimeríthetetlennek tűnnek. A háború vége egyelőre nem látszik, a küzdelem egyre csak fokozódik. „A második évadban a Jedik nem annyira katonai, mint inkább a béke harcosainak szerepét töltik be”, mondja Dave Filoni, a Klónok Háborúja vezető producere. „A háborús történések mellett számos régi titokra is fény derül – olyanokra, melyek alapjaiban rengetik meg eddigi meggyőződésünket. A Sötét Oldal újra beborít mindent és a Köztársaság meggyengül. Az új sorozatban igyekeztünk kicsit megnehezíteni a Jedik dolgát. Az eredeti történetben cselekményében a Fejvadászok csak egy mellékszálként vannak jelen, ebben a sorozatban viszont mindenképpen jelentősebb szerepet szántunk nekik. Az eddigi klasszikus harcokban eleget láttuk hőseinket helytállni, most itt az ideje felpezsdíteni a történéseket.” Míg az újító szellemű első évad minden eddiginél jobb minőségű animációs technikákat mutatott be, a Lucasfilm Animation művészei mindezt még tovább fejlesztették. „Az új részek sokkal magabiztosabb gyártásra utalnak. Igyekeztük korábbi tapasztalatainkból építkezni. Minden sokkal nagyszabásúbb, lüktetőbb és vagányabb, mint azelőtt. Meggyőződésem, hogy még a legfanatikusabb rajongóinkat is sikerül majd lenyűgöznünk.” A sorozat másik különlegessége, hogy a trilógia rajongói ismerős arcokra lelhetnek Cad Bane fejvadász-hadtestjében, úgy, mint a vérszomjas Bossk (akit először a Birodalom visszavág-ban láthattunk), vagy a vészjósló Aurra Sing (aki korábban már felbukkant a Fantom fenyegetése c. Részben, illetve a Klónok háborúja első évadának fináléjában) személyében. De ez még nem minden. Minden sarokból veszély leselkedik. A régi ellenségekhez újak társulnak, hogy megdöntsék a Birodalom uralmát, és a legyőzött hősök rájönnek, hogy senkiben sem bízhatnak igazán." Beindultak a magyarok! Microsoft_Word___Star_Wars_A_Klonok_haboruja2_Epizodleiras.pdf Microsoft_Word___Kozlemeny_Star_Wars_A_Klonok_Haboruja2.pdf Szerkesztve: 2010. Március 17. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Egy kis részlet a magyar 2. évadból:http://www.cartoonnetwork.hu/videok/star-wars-the-clone-wars A szinkronok nagyon gagyik... Van valami ötlet, hogy tudnám linkelni az oldalamra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Maximum ugyanígy ezzel a linkkel, mást nem tudok mondani A szöveget és a 2 pdf-et terjeszthetem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Gyorsan átfutottam, azért ezek a marketingesek tudnak valamit, Fantom fenyegetése (Baljós Árnyak) meg a Birodalom elleni harc Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Köszi Jinx a fájlokat, érdekes promó anyagok. Vajon most akkor a CN adja majd a részeket? Az RTL -el mi van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Vajon most akkor a CN adja majd a részeket? Az RTL -el mi van? Jó lenne, ha menne majd az RTL-en is, és úgy mint tavaly, vasárnap reggel/délelőtt. Ez jól beleilleszthető a hétvégi napirendbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Maximum ugyanígy ezzel a linkkel, mást nem tudok mondani A szöveget és a 2 pdf-et terjeszthetem? Persze, én is úgy kaptam, hogy feliratkoztam valami CN-es hírlevélre. Ui.: Hol? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Jó lenne, ha menne majd az RTL-en is, és úgy mint tavaly, vasárnap reggel/délelőtt. Ez jól beleilleszthető a hétvégi napirendbe. Szerintem a második évad több része nem bírja el a vasárnap délelőtti gyereksávot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Egy kis részlet a magyar 2. évadból:http://www.cartoonnetwork.hu/videok/star-wars-the-clone-wars Bane hangja finoman szólva is gagyi az 1x22-belihez képest. De kíváncsi leszek az új szinkronokra, főleg Satine-ére. Hol van az még... Meg persze a régieket is jó lesz hallani, még ha furcsa is lesz ennyi kihagyás után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Olyan mintha kimentek volna Romániába "csiszolni" az eredeti hangokon Jó ez a fejvadászos blama az írásban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. ELég jól összerakták, ja. Én viszont a hétvégi pókmanust várom már nagyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Szerintem a második évad több része nem bírja el a vasárnap délelőtti gyereksávot. Elvileg igazad van, de gyakorlatilag mégsem. A CN este 7-kor adja a sorozatot (gondolom, ezen nem fognak változtani), amikor ugyanúgy gyerekek nézik. És egyébként számomra meglepő, mennyire nem érzékenyek a gyerekek olyan dolgokra, amelyekről én azt hinném, hogy durva. Bane hangja finoman szólva is gagyi az 1x22-belihez képest. De kíváncsi leszek az új szinkronokra, főleg Satine-ére. Hol van az még...Meg persze a régieket is jó lesz hallani, még ha furcsa is lesz ennyi kihagyás után. Én nagyon szeretem az eredeti hangokat, és az újak közül Satine-é kifejezetten szép. Emiatt olyan nagyon nem is érdekel a szinkron. Persze ettől még jó lenne, ha jó lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Cad Bane új hangja nem olyan jó. Kár, hogy lecserélték Forgács Gábort. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Elvileg igazad van, de gyakorlatilag mégsem. A CN este 7-kor adja a sorozatot (gondolom, ezen nem fognak változtani), amikor ugyanúgy gyerekek nézik. És egyébként számomra meglepő, mennyire nem érzékenyek a gyerekek olyan dolgokra, amelyekről én azt hinném, hogy durva.Az amcsiknál este kilenckor megy. Amúgy meg nem a gyerekeknek lenne durva, hanem a h*gy agyú ORTT -nek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Ok, de csak nálunk van ilyen véres szájú testület, akik nem nagyon szeretik hogy durva dologok vannak a filmekben. Na meg a németeknél. Tehát lehet, hogy ez a látvány, ami a 2. évadban van, semmit nem ront a gyerekeken, de az ORTT szerint igen és a múltkori balhé kétséges az RTL-en való (cenzúrázatlan) mutatása, de ne legyen igazam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Plo Koon új hangja viszont állati. És szerencsére Végh Péter maradt Gunray-é. Az ővé jobb, mint a filmbeli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Nekem nem tetszik Plo Koon hangja Viszont, hogy se Bane-nek, se Plo Koonnak nem maradt Forgács a hangja, az szomorú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Lesz TCW TV 'movie event' a harmadik évad előtt! Októberben jelenik meg a Defenders of Republic című könyv, ami a film alapján készül. az egész a klónokról fog szólni. Defenders of Peace Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Megnéztem azokat a videókat, kíváncsi voltam, hogy ha volt (persze, miért is ne lett volna) variálás a szinkronhangokkal, akkor azok milyen jellegűek lettek. Ha Nute Gunray hangja megmaradt, akkor valószínűleg Forgács Gáboré is megmaradt volna, de általában az ilyen esetek 90%-a a színészeken múlik, szóval gyanítom, hogy ezúttal ő a bűnös. Nem vagyok megelégedve Cad Bane új hangjával, de nem olyan förtelmesen sz*r, mint amilyen lehetne, szerintem rövid időn belül meg tudom szokni. Kíváncsi leszek a többi szinkronhangra is. Aztán majd hétről hétre olvashatjátok itt az anyázásaimat, amivel kifejezem a nemtetszésemet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Aztán majd hétről hétre olvashatjátok itt az anyázásaimat, amivel kifejezem a nemtetszésemet. Ne ide írd majd, hanem a helyére, a rész topikjába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. A Cat and Mouse csak 2 hét múlva jön, ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.