Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Ezt csak úgy tudom lemérni, hogy mit nem nézek sűrűn. Ez a Gungan General, és a vírusos kettős. Ezek ritkábban kerülnek a lejátszómba. De így is 9.5 -ös osztályzatot kapnak. :D

Azt már meg se merem kérdezni, hogy akkor mi nálad a TOP 5 :)

Amúgy sem akarok lehetetlent kérdezni. :D

Hozzászólás ideje:
De miért érdekes ez? Nekem bejön a sorozat, élvezem. Ezentúl számít más is? Szerintem nem.

Sokaknak bejön rajtad kívül is a sorozat. :D

Csak az az érdekes, hogy még egy negatívabb kritikát sem olvastam tőled az epizódokat illetően, ezért érdekelt, hogy van-e egyáltalán olyan, amelyik nem tetszik.

Hozzászólás ideje:
Sokaknak bejön rajtad kívül is a sorozat. :D

Csak az az érdekes, hogy még egy negatívabb kritikát sem olvastam tőled az epizódokat illetően, ezért érdekelt, hogy van-e egyáltalán olyan, amelyik nem tetszik.

Ha nem olvastál tőlem negatív kritikát az nyilván azért volt, mert nem volt okom rá.
Hozzászólás ideje:

"A Turner Broadcasting bemutatja a

STAR WARS: A KLÓNOK HÁBORÚJA című sorozat második évadját

A galaktikus konfliktus folytatódik

CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT 19.00 órától a Cartoon Network műsorán

Elkészült a Cartoon Networkön tavaly nagy sikerrel bemutatott Star Wars: a Klónok Háborúja című animációs Lucas-produkció második évadja. A Star Wars – rajongók április 8-tól láthatják a sorozatot a Cartoon Network képernyőjén.

Gigászi harcok szövevényes történetek és fantasztikus animációk – a Star Wars: A Klónok háborúja 2. évadjának bemutatója valóban izgalmasnak ígérkezik. Minél több tiltott viszonyról és titokról hull le a lepel, a Jedik világa annál kiismerhetetlenebb lesz, ráadásul a gonosztevők egy új csoportja, a fejvadászok is színre lépnek, hogy kihasználják a háborús zűrzavart saját céljaik elérése érdekében. A Star Wars univerzum megszokott látványos díszletei közt játszódó Klónok Háborúja 2. évad most grandiózusabb és lebilincselőbb, mint valaha! A vadonatúj sorozat karaktereinek olyan nagyszerű magyar színészek kölcsönözték a hangjukat, mint Szilágyi Tibor, Józsa Imre, vagy Varga Klára.

Az új sorozat mind képi világában, mind cselekményében rengeteg újítást, változást hoz. Az új részekben feltűnnek a fejvadászok, akiknek köszönhetően a derék Jedi lovagok meginogni látszanak, mivel ellenségeik erőforrásai kimeríthetetlennek tűnnek. A háború vége egyelőre nem látszik, a küzdelem egyre csak fokozódik. „A második évadban a Jedik nem annyira katonai, mint inkább a béke harcosainak szerepét töltik be”, mondja Dave Filoni, a Klónok Háborúja vezető producere. „A háborús történések mellett számos régi titokra is fény derül – olyanokra, melyek alapjaiban rengetik meg eddigi meggyőződésünket. A Sötét Oldal újra beborít mindent és a Köztársaság meggyengül. Az új sorozatban igyekeztünk kicsit megnehezíteni a Jedik dolgát. Az eredeti történetben cselekményében a Fejvadászok csak egy mellékszálként vannak jelen, ebben a sorozatban viszont mindenképpen jelentősebb szerepet szántunk nekik. Az eddigi klasszikus harcokban eleget láttuk hőseinket helytállni, most itt az ideje felpezsdíteni a történéseket.”

Míg az újító szellemű első évad minden eddiginél jobb minőségű animációs technikákat mutatott be, a Lucasfilm Animation művészei mindezt még tovább fejlesztették. „Az új részek sokkal magabiztosabb gyártásra utalnak. Igyekeztük korábbi tapasztalatainkból építkezni. Minden sokkal nagyszabásúbb, lüktetőbb és vagányabb, mint azelőtt. Meggyőződésem, hogy még a legfanatikusabb rajongóinkat is sikerül majd lenyűgöznünk.”

A sorozat másik különlegessége, hogy a trilógia rajongói ismerős arcokra lelhetnek Cad Bane fejvadász-hadtestjében, úgy, mint a vérszomjas Bossk (akit először a Birodalom visszavág-ban láthattunk), vagy a vészjósló Aurra Sing (aki korábban már felbukkant a Fantom fenyegetése c. Részben, illetve a Klónok háborúja első évadának fináléjában) személyében. De ez még nem minden. Minden sarokból veszély leselkedik. A régi ellenségekhez újak társulnak, hogy megdöntsék a Birodalom uralmát, és a legyőzött hősök rájönnek, hogy senkiben sem bízhatnak igazán."

Beindultak a magyarok! :roll:

Microsoft_Word___Star_Wars_A_Klonok_haboruja2_Epizodleiras.pdf

Microsoft_Word___Kozlemeny_Star_Wars_A_Klonok_Haboruja2.pdf

Szerkesztve: - Jinx Lumos Joke

Hozzászólás ideje:
Vajon most akkor a CN adja majd a részeket? Az RTL -el mi van?
Jó lenne, ha menne majd az RTL-en is, és úgy mint tavaly, vasárnap reggel/délelőtt. Ez jól beleilleszthető a hétvégi napirendbe. :roll:
Hozzászólás ideje:
Maximum ugyanígy ezzel a linkkel, mást nem tudok mondani :roll:

A szöveget és a 2 pdf-et terjeszthetem?

Persze, én is úgy kaptam, hogy feliratkoztam valami CN-es hírlevélre.

Ui.: Hol? :roll:

Hozzászólás ideje:
Egy kis részlet a magyar 2. évadból:

http://www.cartoonnetwork.hu/videok/star-wars-the-clone-wars

Bane hangja finoman szólva is gagyi az 1x22-belihez képest. :D De kíváncsi leszek az új szinkronokra, főleg Satine-ére. :D Hol van az még...

Meg persze a régieket is jó lesz hallani, még ha furcsa is lesz ennyi kihagyás után.

Hozzászólás ideje:
Szerintem a második évad több része nem bírja el a vasárnap délelőtti gyereksávot.
Elvileg igazad van, de gyakorlatilag mégsem. A CN este 7-kor adja a sorozatot (gondolom, ezen nem fognak változtani), amikor ugyanúgy gyerekek nézik. És egyébként számomra meglepő, mennyire nem érzékenyek a gyerekek olyan dolgokra, amelyekről én azt hinném, hogy durva.

Bane hangja finoman szólva is gagyi az 1x22-belihez képest. :D De kíváncsi leszek az új szinkronokra, főleg Satine-ére. :D Hol van az még...

Meg persze a régieket is jó lesz hallani, még ha furcsa is lesz ennyi kihagyás után.

Én nagyon szeretem az eredeti hangokat, és az újak közül Satine-é kifejezetten szép. Emiatt olyan nagyon nem is érdekel a szinkron. Persze ettől még jó lenne, ha jó lenne. :D
Hozzászólás ideje:
Elvileg igazad van, de gyakorlatilag mégsem. A CN este 7-kor adja a sorozatot (gondolom, ezen nem fognak változtani), amikor ugyanúgy gyerekek nézik. És egyébként számomra meglepő, mennyire nem érzékenyek a gyerekek olyan dolgokra, amelyekről én azt hinném, hogy durva.
Az amcsiknál este kilenckor megy. :D Amúgy meg nem a gyerekeknek lenne durva, hanem a h*gy agyú ORTT -nek.
Hozzászólás ideje:

Ok, de csak nálunk van ilyen véres szájú testület, akik nem nagyon szeretik hogy durva dologok vannak a filmekben. Na meg a németeknél.

Tehát lehet, hogy ez a látvány, ami a 2. évadban van, semmit nem ront a gyerekeken, de az ORTT szerint igen és a múltkori balhé kétséges az RTL-en való (cenzúrázatlan) mutatása, de ne legyen igazam.

Hozzászólás ideje:

Megnéztem azokat a videókat, kíváncsi voltam, hogy ha volt (persze, miért is ne lett volna) variálás a szinkronhangokkal, akkor azok milyen jellegűek lettek. Ha Nute Gunray hangja megmaradt, akkor valószínűleg Forgács Gáboré is megmaradt volna, de általában az ilyen esetek 90%-a a színészeken múlik, szóval gyanítom, hogy ezúttal ő a bűnös. Nem vagyok megelégedve Cad Bane új hangjával, de nem olyan förtelmesen sz*r, mint amilyen lehetne, szerintem rövid időn belül meg tudom szokni. Kíváncsi leszek a többi szinkronhangra is. Aztán majd hétről hétre olvashatjátok itt az anyázásaimat, amivel kifejezem a nemtetszésemet. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.