Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Bocsi, annyit nem voltam, hogy nem tudtam már győzni visszaolvasással... Ezért nem láttam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Én is köszönöm Phobos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Köszi, Phobos, én is töltöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. (szerkesztve) Új karakter a harmadik évadból. Sergeant Bric. Szerkesztve: 2010. Július 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Rögtön a Támad a Mars idegenjei ugrottak be. A fej, ugye.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. (szerkesztve) Rögtön a Támad a Mars idegenjei ugrottak be. A fej, ugye....Nagy a feje, ebben ki is merült a hasonlóság. Állítólag volt egy ilyen karakter a Birodalmi időkben. Talán az EPIV -ben is feltűnik. Szerkesztve: 2010. Július 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Köszi a trailert Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Köszi a trailert Ody!Szívesen. Örülök, hogy láttad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Szívesen. Örülök, hogy láttad. Mondjuk az élményhez nem sokat tett hozzá, hogy most nagyban láthattuk, de kezdetnek jó. Jöhetne már egy HD verzió is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Mondjuk az élményhez nem sokat tett hozzá, hogy most nagyban láthattuk, de kezdetnek jó. Jöhetne már egy HD verzió is. Majd a Celebrationon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Fura egy lény ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Fura egy lény ez. A képen elég para feje van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Nagy a feje, ebben ki is merült a hasonlóság. Állítólag volt egy ilyen karakter a Birodalmi időkben. Talán az EPIV -ben is feltűnik. Nem csak állítólag, valóban feltűnik az ep4-ben a bárban: A faj neve Siniteen. A filmben a csempész Pons Limbicet láthattuk, akinek a beceneve Braniac és BoShek társa (akivel Ben Chewie előtt tárgyalt). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Tetszik, hogy így hozzányúlnak az ilyen elhanyagoltabb fajokhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Nekem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Még mindig elég rémisztő ez a fej, de ez benne a jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. (szerkesztve) Ez elvileg a Defenders of the Republic könyv borítója. Van rajta pár érdekesség. Szerkesztve: 2010. Július 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. (szerkesztve) Phase II klón páncél? Szerkesztve: 2010. Július 9. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Phase II klón páncél? Bizony! Talán már most feltűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Nagggyon jóóó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Nagggyon jóóó. Annyi bizonyos, hogy kapcsolódik a harmadik évad első részeihez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Annyi bizonyos, hogy kapcsolódik a harmadik évad első részeihez. Én mondtam, hogy a trailerben is van egyiknek phase II páncélja, de te azt mondtad, hogy az gyakorlópáncél. Na kinek volt igaza? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Én mondtam, hogy a trailerben is van egyiknek phase II páncélja, de te azt mondtad, hogy az gyakorlópáncél. Na kinek volt igaza? Szerintem a trailerben nem volt II-es páncél. A gyakorlót meg arra értettem, ami itt a képen is látható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Szerintem a trailerben nem volt II-es páncél. A gyakorlót meg arra értettem, ami itt a képen is látható. Most vettem észre, hogy azt másra írtad válasznak amit ráadásul nem is én mondtam . Amúgy én a második trailerből gondoltam arra a 3 klónra, akik a gyakorlóruhásokkal szemben állnak de csak rövid ideig látszanak. 07:48 vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Én mondtam hogy az phase 2-es páncél,a parancsnokon,és igazam lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Ez elvileg a Defenders of the Republic könyv borítója. Van rajta pár érdekesség. Ez gyerekkönyv, vagy felnőttregény? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Most vettem észre, hogy azt másra írtad válasznak amit ráadásul nem is én mondtam . Amúgy én a második trailerből gondoltam arra a 3 klónra, akik a gyakorlóruhásokkal szemben állnak de csak rövid ideig látszanak. 07:48 vannak.Egyszerűen annyira rossz a kép, hogy nem látom a sisakját. De lehet, sőt valószínű, hogy neki akkor már új sisakja van. Kíváncsian várom a 720p -s felbontású előzetest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. (szerkesztve) Ez gyerekkönyv, vagy felnőttregény? Szerintem gyerekkönyv, de nem vagyok benne biztos. Egyszerűen annyira rossz a kép, hogy nem látom a sisakját. De lehet, sőt valószínű, hogy neki akkor már új sisakja van. Kíváncsian várom a 720p -s felbontású előzetest. Most nem néztem meg újra az előzetest, de a képről beugrott ez a figura, van egy hasonló színű klón az előzetesben, gyanítom, hogy ő az. Szerkesztve: 2010. Július 9. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. 14. rész Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=KFOGRY8L Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Köszi szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.