Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Szedd össze magad Jinx, vagy rád uszítom Dod -ot. Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Durd Vazzeg, mindig keverem ezt a két fazont. Biztos azért, mert Dod a második kedvenc Neimoidiai karakterem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Ody, most már blokád alá leszel vonva Amúgy kíváncsi vagyok, hogy mikor tűnnek fel olyan klasszikus fajok mint pl a vukik vagy éppen a sullustiak De eme fajok bolygói is jöhetnének már a többi hanyagolt világgal egyetemben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Tudtommal már a kezdetektől tervbe voltak véve a vukik - ebből kifolyólag a Kashyyyk, de megvalósítani még nem tudták őket. Kíváncsi leszek a végeredményre, miután a faj egész teste egy hatalmas szőr, márpedig azt a TCW-ben igencsak érdekesen oldják meg. Lásd: Obi-Wan szakálla, vagy frizurája, ami még a Kamino óceánjai alól feltörve is formáját megőrizve díszíti a Jedi-mester fejét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Majd úgy fognak kinézni mint egy rücskös fatörzs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. A vukik jók lesznek a sorozat végére is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Felkerült az Assassin epizód guide -ja. Alább pedig az előzeteset láthatjátok, mégpedig egy nagyszerű jelenettel! Assassin előzetes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Királyság lesz....reméljük. Csak utána ne lenne az a fránya szünet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Királyság lesz....reméljük. Csak utána ne lenne az a fránya szünet. Egy péntek marad ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. (szerkesztve) A mega trailerben ott van a fiatal Jedi Assaj Ventres (!?) Erről tud valaki valamit? http://www.youtube.com/watch?v=CIKYzHofSCM 2:16 és 2:43-nál látható. A TFN fórumáról származik a spekuláció. Ezek szerint (ha ő Ventress és nagyon úgy fest a dolog), Filoniék kicsit átírták az EU-ban lefektetett háttértörténetet. Szerkesztve: 2010. Október 19. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. A mega trailerben ott van a fiatal Jedi Assaj Ventres (!?) Erről tud valaki valamit? http://www.youtube.com/watch?v=CIKYzHofSCM 2:16 és 2:43-nál látható. Tényleg ott van Akkor ezek szerint a készítők így értették, hogy megtudunk többet a múltjáról. A mellette lévő jedi pedig Ky Narec mester lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Fiatal Asajj Ventress: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Huhh bakker ez tényleg Ventress! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Ugyeugye...azéé milyen jó ha hozza a Zééé a finomságot?! Fokozott figyelmet érdemel az oldalra fésült haja...hát nem édes? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. hát nem édes?nem, emos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Ugyeugye...azéé milyen jó ha hozza a Zééé a finomságot?! Fokozott figyelmet érdemel az oldalra fésült haja...hát nem édes? Nálam a szenes lapátod, vigyázz. Spoiler: Érdekes lesz, hogy fogják ezt a történetet prezentálni. Mert ennek jóval a háború előtt kellene játszódnia, hisz Ventress gondolom nem pár hónapja hagyta ott a jediket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Ha tippelnék, azt mondanám, Ventress "haldoklása" közben ugrik majd be pár képkocka a múltjából....azonban a képet nem keretezi sejtelmes homály mint a Jedik képzelgéseit, így van annak is realitása, hogy kapunk egy pár perces komplett szekvenciát, amolyan múltidézés formájában. ....de inkább legyen egy egész rész csak Ventress múltjáról. És igen, Ventress az EPI idején volt fiatal Jedi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Szerintem meg az éjnővéres részeknél lesz kitekintés Ventress múltjára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Kár, hogy ebből a múltidézésből Aurra Sing kimarad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Kár, hogy ebből a múltidézésből Aurra Sing kimarad.c-c-c lehet, hogy ő is sorra kerül majd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Nem hiszem, hogy átírják Ventress múltját, úgy tudom az EU szerint is ez a bizonyos Jedi tanította. Úgy tudom, bár ez nem biztos, hogy nem volt hivatalos Jedi tanítvány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Obi Wan új ruhája....ami a DeltaSquad klipben szerepel, már januárban a boltok polcain. Akkor a sorozatban...? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Obi Wan új ruhája....ami a DeltaSquad klipben szerepel, már januárban a boltok polcain. Akkor a sorozatban...?Én is láttam. Ez már majdnem az EPIII -as Obi-Wan. Csupán a karján a páncél maradt meg ha jól látom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Viszont azt tudtad -e, hogy az új Ashoka az Insider mostani számában fog bemutatkozni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Viszont azt tudtad -e, hogy az új Ashoka az Insider mostani számában fog bemutatkozni? Igen olvastam róla, és nagyon kíváncsi vagyok! Akkor már ezek szerint ebben az évadban lesz egy váltás. Nagyon izgalmas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Hogyhogy új Ahsoka? Lemaradtam valamiről? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Hogyhogy új Ahsoka? Lemaradtam valamiről?Új kinézete lesz. Mikor írsz már a részekről? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Erre az új dizájnra én is kíváncsi vagyok. Eleinte biztos furcsa lesz, de ha jobb lesz, akkor hamar meg lehet majd szokni. Bár én már nagyon megszerettem így ezeket a karaktereket, Obi-want a fix sérójával, többek között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Új kinézete lesz. Mikor írsz már a részekről? Sajnos még mindig láttam a legutóbbi két részt, de amint megnéztem őket, írok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Biztos kap egy Jedi-köpenyt és tunikát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.