Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. A sárga kard nekem is feltűnt, elsőre azt hittem, hogy csak a fényviszonyok miatt tűnik sárgának, de többszöri megnézés után elég határozottan annak látom. Aminek azért örülök, mert kanonizálná a KOTORban és sok eu helyen látott kardokat. Amire még kíváncsi vagyok, hogy ki az akit karbonitba fagyasztottak? Tippek? Han Solo. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Han Solo. :D Szegény még meg sem született, de már karbonitban van? Szerintem Anakin lehet az, mert akkor ez megmagyarázná, honnan jött neki az ötlet az EPV-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Ez nem is lenne hülyeség Durd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. A sárga kard nekem is feltűnt, elsőre azt hittem, hogy csak a fényviszonyok miatt tűnik sárgának, de többszöri megnézés után elég határozottan annak látom. Aminek azért örülök, mert kanonizálná a KOTORban és sok eu helyen látott kardokat. Amire még kíváncsi vagyok, hogy ki az akit karbonitba fagyasztottak? Tippek? Én akárhogy meresztem a szemem, szerintem Kenobi az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Nem raknátok be egy képet róla? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. (szerkesztve) Nem raknátok be egy képet róla? Szerintem is Kenobi az. De így jobban elnézve, az sem kizárt, hogy egy klón. A páncél és a haj alapján... Szerkesztve: 2010. December 18. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Köszi. Én ebből semmit se tudok kivenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. És Ahsokát, egy sárga és zöld fénykarddal? Hamar lecserélte a kis fénykardját egy nagy sárgára Az első képen egyértelműen zöld mindkét fénykardja, bár eltérő árnyalatú. Az eddigi promó anyagokon sem volt ugyanolyan színű a két kard. A másodikon viszont valóban sárgának tűnik. A pengehossz nem gond, mivel állítható a hosszúsága. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Szerintem mind a két képen ugyanolyan színűek. Egyébként nem lenne semmi értelme. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Engem ez a vörös szemű valaki érdekel, de nagyon... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Grievous8 Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Engem ez a vörös szemű valaki érdekel, de nagyon... Engem is ......Mar igy a kedvenc karakterem lett. Az a fekete ,,sarkany,,az ugyanaz az alak akivel Obivan es Ahsoka harcolni fog? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Engem is ......Mar igy a kedvenc karakterem lett. Az a fekete ,,sarkany,,az ugyanaz az alak akivel Obivan es Ahsoka harcolni fog? Szerintem igen, a világos pedig a csaj. De azért óvatosan a spoilerekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Már a Whillek is szóba kerültek a fura lények magyarázatára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Már a Whillek is szóba kerültek a fura lények magyarázatára. Ami azért elég merész húzás lenne, de akár ez is elképzelhető. Abban szinte biztos vagyok, hogy a világító csaj egy angyal. Ha vannak angyalok, akkor szerepelhet az ellentétük, a démonok is. Az EU-ban van róluk szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. (szerkesztve) Ami azért elég merész húzás lenne, de akár ez is elképzelhető. Abban szinte biztos vagyok, hogy a világító csaj egy angyal. Ha vannak angyalok, akkor szerepelhet az ellentétük, a démonok is. Az EU-ban van róluk szó. Lehetnek "angyalok", akár csak az Iego holdján. Nagyon várom már ezt a szálat, de még három hét. Szerkesztve: 2010. December 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Na ez találó lett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Ez hatalmas. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Úgy néz ki, igaz a hír... ...Darth Maul túlélte az Ep1-et. http://www.youtube.com/watch?v=hB12Ibxrwvs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Nemrég megnéztem a Boba Fett trilógiát. Remek rész, de ami igazán nagyszerű benne, az a zene. Kár, hogy még nem adták ki a sorozat zenéjét, mert több részben is hihetetlenül jó muzsika szól. Milyen üzletemberek ezek? Évenként kéne kinyomniuk az aktuális évadok zenéit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Nemrég megnéztem a Boba Fett trilógiát. Remek rész, de ami igazán nagyszerű benne, az a zene. Kár, hogy még nem adták ki a sorozat zenéjét, mert több részben is hihetetlenül jó muzsika szól. Milyen üzletemberek ezek? Évenként kéne kinyomniuk az aktuális évadok zenéit. Bennem ez már a mozifilm után felmerült. szerintem Kinner remek munkát végez, én nagyon szeretem a témáit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Nemrég megnéztem a Boba Fett trilógiát. Remek rész, de ami igazán nagyszerű benne, az a zene. Kár, hogy még nem adták ki a sorozat zenéjét, mert több részben is hihetetlenül jó muzsika szól. Milyen üzletemberek ezek? Évenként kéne kinyomniuk az aktuális évadok zenéit. Én is erre várok, de kétlem, hogy megtennék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Új előzetes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Új előzetes Erre csak annyit tudok mondani, hogy fasza Én már nagyon várom. Olvastam nemrégiben egy rajongó írását lefordítva magyarra, amelyben írta, hogy Opress-nek el kellett volna fognia Katuunko királyt, ám ehelyett véletlenül megöli. Úgy látszik nem hazudott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Grievous8 Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. (szerkesztve) Opress-nek el kellett volna fognia Katuunko királyt, ám ehelyett véletlenül megöli. Az Opress szal tartalma rajta van a jedirend.com oldalon amiben roviden elmeseli a reszeket. Szerkesztve: 2010. December 24. - Grievous8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Új előzetes Én csak annyit mondok, hogy jöjjön máááár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Darth Ahsoka melyik részben is lesz pontosan vagy nemtudni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Darth Ahsoka melyik részben is lesz pontosan vagy nemtudni? Még nem tudjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 26. Ebben az új előzetesben azt mondják, hogy "three part Clone Wars event." Most akkor január 7-dikén leadják egyben az Opress Sagát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 26. Ebben az új előzetesben azt mondják, hogy "three part Clone Wars event." Most akkor január 7-dikén leadják egyben az Opress Sagát? Nézz be a harmadik évad topikjába, ott megtudod a választ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.