Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A sárga kard nekem is feltűnt, elsőre azt hittem, hogy csak a fényviszonyok miatt tűnik sárgának, de többszöri megnézés után elég határozottan annak látom. Aminek azért örülök, mert kanonizálná a KOTORban és sok eu helyen látott kardokat.

Amire még kíváncsi vagyok, hogy ki az akit karbonitba fagyasztottak? Tippek?

Han Solo. :D :D

Hozzászólás ideje:

Han Solo. :D :D

Szegény még meg sem született, de már karbonitban van? :lol:

Szerintem Anakin lehet az, mert akkor ez megmagyarázná, honnan jött neki az ötlet az EPV-ben.

Hozzászólás ideje:

A sárga kard nekem is feltűnt, elsőre azt hittem, hogy csak a fényviszonyok miatt tűnik sárgának, de többszöri megnézés után elég határozottan annak látom. Aminek azért örülök, mert kanonizálná a KOTORban és sok eu helyen látott kardokat.

Amire még kíváncsi vagyok, hogy ki az akit karbonitba fagyasztottak? Tippek?

Én akárhogy meresztem a szemem, szerintem Kenobi az.

Hozzászólás ideje:

És Ahsokát, egy sárga és zöld fénykarddal? :)

Hamar lecserélte a kis fénykardját egy nagy sárgára :)

tr1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

tr2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az első képen egyértelműen zöld mindkét fénykardja, bár eltérő árnyalatú. Az eddigi promó anyagokon sem volt ugyanolyan színű a két kard. A másodikon viszont valóban sárgának tűnik. :hmm:

A pengehossz nem gond, mivel állítható a hosszúsága.

Hozzászólás ideje:

Engem ez a vörös szemű valaki érdekel, de nagyon...

Engem is ......Mar igy a kedvenc karakterem lett.

Az a fekete ,,sarkany,,az ugyanaz az alak akivel Obivan es Ahsoka harcolni fog?

Hozzászólás ideje:

Már a Whillek is szóba kerültek a fura lények magyarázatára.

Ami azért elég merész húzás lenne, de akár ez is elképzelhető. Abban szinte biztos vagyok, hogy a világító csaj egy angyal. Ha vannak angyalok, akkor szerepelhet az ellentétük, a démonok is. Az EU-ban van róluk szó.

Hozzászólás ideje:

Ami azért elég merész húzás lenne, de akár ez is elképzelhető. Abban szinte biztos vagyok, hogy a világító csaj egy angyal. Ha vannak angyalok, akkor szerepelhet az ellentétük, a démonok is. Az EU-ban van róluk szó.

Lehetnek "angyalok", akár csak az Iego holdján. Nagyon várom már ezt a szálat, de még három hét. :roll:

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Nemrég megnéztem a Boba Fett trilógiát. Remek rész, de ami igazán nagyszerű benne, az a zene. Kár, hogy még nem adták ki a sorozat zenéjét, mert több részben is hihetetlenül jó muzsika szól. Milyen üzletemberek ezek? Évenként kéne kinyomniuk az aktuális évadok zenéit.

Hozzászólás ideje:

Nemrég megnéztem a Boba Fett trilógiát. Remek rész, de ami igazán nagyszerű benne, az a zene. Kár, hogy még nem adták ki a sorozat zenéjét, mert több részben is hihetetlenül jó muzsika szól. Milyen üzletemberek ezek? Évenként kéne kinyomniuk az aktuális évadok zenéit.

Bennem ez már a mozifilm után felmerült. :D szerintem Kinner remek munkát végez, én nagyon szeretem a témáit.

Hozzászólás ideje:

Én is erre várok, de kétlem, hogy megtennék. :(

Hozzászólás ideje:

Új előzetes :yeah:

Erre csak annyit tudok mondani, hogy fasza :D

Én már nagyon várom.

Olvastam nemrégiben egy rajongó írását lefordítva magyarra, amelyben írta, hogy

Opress-nek el kellett volna fognia Katuunko királyt, ám ehelyett véletlenül megöli.

Úgy látszik nem hazudott :D

Hozzászólás ideje:

Opress-nek el kellett volna fognia Katuunko királyt, ám ehelyett véletlenül megöli.

Az Opress szal tartalma rajta van a jedirend.com oldalon amiben roviden elmeseli a reszeket.

Szerkesztve: - Grievous8

Hozzászólás ideje:

Ebben az új előzetesben azt mondják, hogy "three part Clone Wars event." Most akkor január 7-dikén leadják egyben az Opress Sagát?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.