Hozzászólás ideje: 2011. Január 7.14 éve Holnap már új rész Most épp ráérek, fura lesz Szombaton nézni megint a TCW-t
Hozzászólás ideje: 2011. Január 7.14 éve Holnap már új rész Most épp ráérek, fura lesz Szombaton nézni megint a TCW-t Én is kiestem a ritmusból, de már nagyon várom ezt az új TCW vonalat!
Hozzászólás ideje: 2011. Január 7.14 éve Holnap már új rész Most épp ráérek, fura lesz Szombaton nézni megint a TCW-t Ne is mondd. Újult erővel kezdhetek neki a fordításnak . Persze elvárom, hogy a feliratom előtt senki ne nézze meg a részt.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 7.14 éve Ne is mondd. Újult erővel kezdhetek neki a fordításnak . Persze elvárom, hogy a feliratom előtt senki ne nézze meg a részt. Most már csak azért is reggel megnézem
Hozzászólás ideje: 2011. Január 7.14 éve Itt van a masodik video- Köszi! Nagyon jó lesz az évad második fele. Nem kell lekopogni, érzem. Lehetne már holnap este.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 7.14 éve Ne is mondd. Újult erővel kezdhetek neki a fordításnak . Persze elvárom, hogy a feliratom előtt senki ne nézze meg a részt. Remélem már délelőtt felrakják a feliratot. :clap2:
Hozzászólás ideje: 2011. Január 8.14 éve Dzséjt Te aztán nem bíztad a véletlenre az epizód megtekintését. Megérte érte felkelni? Szerkesztve: 2011. Január 8.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2011. Január 8.14 éve Na tessek http://www.scnsrc.net/tv/star-wars-the-clone-wars-s03e12-hdtv-xvid-2hd/ Szerkesztve: 2011. Január 8.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2011. Január 8.14 éve Remek, dirket eltervezem, hogy reggel megnézem 720p-n a TV-men, de mit ad az Erő? Nincs még 720p belőle
Hozzászólás ideje: 2011. Január 8.14 éve Remek, dirket eltervezem, hogy reggel megnézem 720p-n a TV-men, de mit ad az Erő? Nincs még 720p belőle De van,en pont most azt toltom le.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 8.14 éve Dzséjt Te aztán nem bíztad a véletlenre az epizód megtekintését. Megérte érte felkelni? Azért a TCW miatt nem keltem volna ilyen korán, de ha már fel kellett kelnem, és fenn is volt, reggeli közben megnéztem, mielőtt elmentem itthonról (a véleményt már elég sebesen írtam meg ). Amúgy megérte, nagyon jó epizód, pláne felértékelődik majd szerintem, ha láttuk a többi részét is. Kiváltképp nagyon tetszik, hogy a Star Wars eddig a filmekben sohasem látott szegmensét ismerhetjük meg.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 8.14 éve Azért a TCW miatt nem keltem volna ilyen korán, de ha már fel kellett kelnem, és fenn is volt, reggeli közben megnéztem, mielőtt elmentem itthonról (a véleményt már elég sebesen írtam meg ). Amúgy megérte, nagyon jó epizód, pláne felértékelődik majd szerintem, ha láttuk a többi részét is. Kiváltképp nagyon tetszik, hogy a Star Wars eddig a filmekben sohasem látott szegmensét ismerhetjük meg. Vannak benne új elemek? A megvalósításra gondolok. Grievous! Köszi a linket! Szerkesztve: 2011. Január 8.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2011. Január 8.14 éve Vannak benne új elemek? A megvalósításra gondolok. Sok új modell, "új" hologram (azért idézőjeles, mert az ep3-ban már volt ilyen színű, de most először használják kommunikációra), feltűnt egy újabb ep3-as vadászgép, meg úgy vettem észre, hogy sokkal jobbak az arcjátékok, főleg Dookunál. És talán a fénykardpárbajokon is finomítottak kicsit, Dooku stílusa már jobban emlékeztet az ep2-3-beli kardforgatására.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 8.14 éve Hatalmas jó rész volt végre!!! Ez a trilógia ütni fog rendesen, főleg ha ez még csak a felvezetés.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 8.14 éve De van,en pont most azt toltom le. Légyszí tedd már be a linket, mert én nem találom a 720p változatot, csak a sima normál méretűt.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 8.14 éve Légyszí tedd már be a linket, mert én nem találom a 720p változatot, csak a sima normál méretűt. Nincs még 720 -as. Rosszul írta.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 8.14 éve Amúgy a kis méretű ritka ratyi. Nem egyszer vannak benne pixelhibák. Ilyen pocsék minőségű reales még nem készült TCW-ből.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 8.14 éve Amúgy a kis méretű ritka ratyi. Nem egyszer vannak benne pixelhibák. Ilyen pocsék minőségű reales még nem készült TCW-ből. Hát igen Remélem nemsokára jön már 720p-ben.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 8.14 éve Hát igen Remélem nemsokára jön már 720p-ben. Látom ennek ellenére megnézted.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 8.14 éve Látom ennek ellenére megnézted. Nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg. Még most is keresem az állam. Hiába ratyi, megérte megnézni
Hozzászólás ideje: 2011. Január 8.14 éve Nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg. Még most is keresem az állam. Hiába ratyi, megérte megnézni Ne csináld ezt.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 8.14 éve Én is megnéztem rossz minőségben....nekem is nagyon tetszett. Kiemelkedő lett. Így képzeltem el a 3. évadot az előzetesek alapján.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 8.14 éve Magoson már van 720as verzió. Edit: igaz, nagyon megörültem, de az előző részét tették fel most... ááá pedig már HDben is meg akarom nézni... Szerkesztve: 2011. Január 8.14 éve - kudar
Hozzászólás ideje: 2011. Január 8.14 éve Hetek óta hype-olják a trilógiával együtt ezt a részt is, mondhatni a TCW eddigi legjobban várt része, de 720p-s verzió még nincs? Ezt nem tudom hova tenni...
Hozzászólás ideje: 2011. Január 8.14 éve Hetek óta hype-olják a trilógiával együtt ezt a részt is, mondhatni a TCW eddigi legjobban várt része, de 720p-s verzió még nincs? Tudod nagyon jól, hogy a szünetekről visszatérve mindig gondok vannak a részek körül
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.