Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Holnap már új rész Most épp ráérek, fura lesz Szombaton nézni megint a TCW-t Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Holnap már új rész Most épp ráérek, fura lesz Szombaton nézni megint a TCW-t Én is kiestem a ritmusból, de már nagyon várom ezt az új TCW vonalat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Holnap már új rész Most épp ráérek, fura lesz Szombaton nézni megint a TCW-t Ne is mondd. Újult erővel kezdhetek neki a fordításnak . Persze elvárom, hogy a feliratom előtt senki ne nézze meg a részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Ne is mondd. Újult erővel kezdhetek neki a fordításnak . Persze elvárom, hogy a feliratom előtt senki ne nézze meg a részt. Most már csak azért is reggel megnézem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Itt van a masodik video- Köszi! Nagyon jó lesz az évad második fele. Nem kell lekopogni, érzem. Lehetne már holnap este. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Ne is mondd. Újult erővel kezdhetek neki a fordításnak . Persze elvárom, hogy a feliratom előtt senki ne nézze meg a részt. Remélem már délelőtt felrakják a feliratot. :clap2: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. (szerkesztve) Dzséjt Te aztán nem bíztad a véletlenre az epizód megtekintését. Megérte érte felkelni? Szerkesztve: 2011. Január 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Grievous8 Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. (szerkesztve) Na tessek http://www.scnsrc.net/tv/star-wars-the-clone-wars-s03e12-hdtv-xvid-2hd/ Szerkesztve: 2011. Január 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Végre elérkezett ez a nap is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Remek, dirket eltervezem, hogy reggel megnézem 720p-n a TV-men, de mit ad az Erő? Nincs még 720p belőle Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Grievous8 Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Remek, dirket eltervezem, hogy reggel megnézem 720p-n a TV-men, de mit ad az Erő? Nincs még 720p belőle De van,en pont most azt toltom le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Dzséjt Te aztán nem bíztad a véletlenre az epizód megtekintését. Megérte érte felkelni? Azért a TCW miatt nem keltem volna ilyen korán, de ha már fel kellett kelnem, és fenn is volt, reggeli közben megnéztem, mielőtt elmentem itthonról (a véleményt már elég sebesen írtam meg ). Amúgy megérte, nagyon jó epizód, pláne felértékelődik majd szerintem, ha láttuk a többi részét is. Kiváltképp nagyon tetszik, hogy a Star Wars eddig a filmekben sohasem látott szegmensét ismerhetjük meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. (szerkesztve) Azért a TCW miatt nem keltem volna ilyen korán, de ha már fel kellett kelnem, és fenn is volt, reggeli közben megnéztem, mielőtt elmentem itthonról (a véleményt már elég sebesen írtam meg ). Amúgy megérte, nagyon jó epizód, pláne felértékelődik majd szerintem, ha láttuk a többi részét is. Kiváltképp nagyon tetszik, hogy a Star Wars eddig a filmekben sohasem látott szegmensét ismerhetjük meg. Vannak benne új elemek? A megvalósításra gondolok. Grievous! Köszi a linket! Szerkesztve: 2011. Január 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Vannak benne új elemek? A megvalósításra gondolok. Sok új modell, "új" hologram (azért idézőjeles, mert az ep3-ban már volt ilyen színű, de most először használják kommunikációra), feltűnt egy újabb ep3-as vadászgép, meg úgy vettem észre, hogy sokkal jobbak az arcjátékok, főleg Dookunál. És talán a fénykardpárbajokon is finomítottak kicsit, Dooku stílusa már jobban emlékeztet az ep2-3-beli kardforgatására. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Hatalmas jó rész volt végre!!! Ez a trilógia ütni fog rendesen, főleg ha ez még csak a felvezetés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. De van,en pont most azt toltom le. Légyszí tedd már be a linket, mert én nem találom a 720p változatot, csak a sima normál méretűt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. 720p-t rendelnék én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Légyszí tedd már be a linket, mert én nem találom a 720p változatot, csak a sima normál méretűt. Nincs még 720 -as. Rosszul írta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Nincs még 720 -as. Rosszul írta. Valahogy gondoltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Valahogy gondoltam Dettó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Amúgy a kis méretű ritka ratyi. Nem egyszer vannak benne pixelhibák. Ilyen pocsék minőségű reales még nem készült TCW-ből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Amúgy a kis méretű ritka ratyi. Nem egyszer vannak benne pixelhibák. Ilyen pocsék minőségű reales még nem készült TCW-ből. Hát igen Remélem nemsokára jön már 720p-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Hát igen Remélem nemsokára jön már 720p-ben. Látom ennek ellenére megnézted. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Látom ennek ellenére megnézted. Nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg. Még most is keresem az állam. Hiába ratyi, megérte megnézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg. Még most is keresem az állam. Hiába ratyi, megérte megnézni Ne csináld ezt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Én is megnéztem rossz minőségben....nekem is nagyon tetszett. Kiemelkedő lett. Így képzeltem el a 3. évadot az előzetesek alapján. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. (szerkesztve) Magoson már van 720as verzió. Edit: igaz, nagyon megörültem, de az előző részét tették fel most... ááá pedig már HDben is meg akarom nézni... Szerkesztve: 2011. Január 8. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Magoson már van 720as verzió. Az a 11-es részé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Hetek óta hype-olják a trilógiával együtt ezt a részt is, mondhatni a TCW eddigi legjobban várt része, de 720p-s verzió még nincs? Ezt nem tudom hova tenni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Hetek óta hype-olják a trilógiával együtt ezt a részt is, mondhatni a TCW eddigi legjobban várt része, de 720p-s verzió még nincs? Tudod nagyon jól, hogy a szünetekről visszatérve mindig gondok vannak a részek körül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.