Hozzászólás ideje: 2011. Január 12.14 éve Hmmm.... Ez tényleg érdekes, mert erre eddig nagyon ügyeltek. Szerintem valami harci manőver, vagy egyéb dolog állhat a háttérben.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 12.14 éve Lehet hogy lesz meg egy resz amibe Grievous szerepel?? :clap2: Szerkesztve: 2011. Január 12.14 éve - Grievous8
Hozzászólás ideje: 2011. Január 12.14 éve Megnézted már a Nightsisterst? Még nem jutott rá időm. Jövő héten tudom csak megnézni. De jó hogy most vette ki a szolgáltató a CN-t -.- Ez szomorú.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 13.14 éve De jó hogy most vette ki a szolgáltató a CN-t -.- Nekem is kivette, és kicserélte Nickelodeonra... De nem baj, erre jó a torrent.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 13.14 éve Walter Murch is fog TCW epizódot rendezni. Ezzel nekem nem mondtal semmit... Szerkesztve: 2011. Január 13.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2011. Január 13.14 éve Ezzel nekem nem mondtal semmit... Hollywood legkeresettebb hangmérnöke, Lucas régi haverja. Elég híres az ürge.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 13.14 éve Azt mondja meg valaki, hogy ha Anakinék a harmadik részben találkoztak először Grievousszel, akkor mit harcolnak ezek itt össze-vissza?
Hozzászólás ideje: 2011. Január 13.14 éve Azt mondja meg valaki, hogy ha Anakinék a harmadik részben találkoztak először Grievousszel, akkor mit harcolnak ezek itt össze-vissza? Anakin nem találkozott még vele addig, viszont Obi már igen.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 13.14 éve Azt mondja meg valaki, hogy ha Anakinék a harmadik részben találkoztak először Grievousszel, akkor mit harcolnak ezek itt össze-vissza? Szerintem nem fognak harcolni,lehet hogy valami urcsata VS lesz kozottuk. Azert remelem szerepel meg az evadban Grievous.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 13.14 éve Anakin nem találkozott még vele addig, viszont Obi már igen. Jó csak a vs miatt gondoltam hogy össze fognak csapni. Wikin írnak egy ilyet: "Grievous then fights Anakin Skywalker at Bothawui, but is defeated"
Hozzászólás ideje: 2011. Január 13.14 éve Jó csak a vs miatt gondoltam hogy össze fognak csapni. Wikin írnak egy ilyet: "Grievous then fights Anakin Skywalker at Bothawui, but is defeated" Ja hogy erre gondoltál. Szerintem nem lesz ilyen, téved a wiki.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 13.14 éve Wikin írnak egy ilyet:"Grievous then fights Anakin Skywalker at Bothawui, but is defeated" Nem az első évados Downfall of a Droid résszel kapcsolatban? Mert akkor intlzte el egy kicsit Anakint Grievous, a Bothawuin-i űrcsatában.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 13.14 éve Nem az első évados Downfall of a Droid résszel kapcsolatban? Mert akkor intlzte el egy kicsit Anakint Grievous, a Bothawuin-i űrcsatában. Igen de akkor se szemtől szemben találkoztak, hanem csak a flottáik.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 13.14 éve Igen de akkor se szemtől szemben találkoztak, hanem csak a flottáik. De nem is azt írták, hogy fénykard-harcot nyomtak, hanem csak csatáztak egyet. Mint ahogy előzőleg is írták, a TCW újság is ilyenre célozhat amikor a versust említik.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 13.14 éve De nem is azt írták, hogy fénykard-harcot nyomtak, hanem csak csatáztak egyet. Mint ahogy előzőleg is írták, a TCW újság is ilyenre célozhat amikor a versust említik. Biztos valami ilyesmi áll a háttérben. Lehet, hogy megint űr csatázni fognak, vagy felszíni ütközet vár majd rájuk. Utóbbinak örülnék.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Ebben a nagy izgalomban teljesen megfeledkeztem róla, hogy holnap új epizód lesz. Igen jó Bonus Preview az említett részhez: http://www.starwars.com/video/view/001206.html
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Ebben a nagy izgalomban teljesen megfeledkeztem róla, hogy holnap új epizód lesz. Igen jó Bonus Preview az említett részhez: http://www.starwars.com/video/view/001206.html Köszi danityu! Ma már láttam ezt, de még mindig szenzációsnak gondolom! Alig várom már a holnapot.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Köszi a linket, újabb sokat ígérő rész elé nézünk. Köszi danityu! Ma már láttam ezt, de még mindig szenzációsnak gondolom! Alig várom már a holnapot. Azt hittem, már nem spoilerezel, a szereplőket és a helyszíneket leszámítva.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Köszi a linket, újabb sokat ígérő rész elé nézünk. Azt hittem, már nem spoilerezel, a szereplőket és a helyszíneket leszámítva. Ennyi még belefért.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 15.14 éve Atyám. Már lent van a 720, kicsit belepörgettem és csak attól a pár másodperctól is már aztán hittem leesek a székről. És lehet délután tudom csak megnézni... :(
Hozzászólás ideje: 2011. Január 15.14 éve honnan szedted le a 720 ast? Gondolom magról, de erről is leszedhető: http://www.megaupload.com/?d=G034LO6Q
Hozzászólás ideje: 2011. Január 15.14 éve Köszi a linket Phobos! Aki láttam írhatna spoiler mentes véleményt. Két szó is elég lesz.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 15.14 éve Köszi a linket Phobos! Aki láttam írhatna spoiler mentes véleményt. Két szó is elég lesz. Erre tényleg csak 2 szót tudok: K*rva jó
Hozzászólás ideje: 2011. Január 15.14 éve Erre tényleg csak 2 szót tudok: K*rva jó Remélem is, hogy az lesz. De soká lesz még este.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 15.14 éve Köszi a linket Phobos! Aki láttam írhatna spoiler mentes véleményt. Két szó is elég lesz. Egy szóval: hűűűűazanyjáááátamindenitvaaaaóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!
Hozzászólás ideje: 2011. Január 15.14 éve Még egy szóval: államatkerestemarészalattezbennevanatopötbenhúha Egyre jobban bejövős a 3. évad
Hozzászólás ideje: 2011. Január 15.14 éve Egy szóval: hűűűűazanyjáááátamindenitvaaaaóóóóóó!!!!!!!!!!!!!! Még egy szóval: államatkerestemarészalattezbennevanatopötbenhúha Egyre jobban bejövős a 3. évad Mindjárt megnézem én is. Dzséjt! Neked ez az évad ahogy elnézem továbbra is nagyon ott van. Talán ha egy rész nem jött be igazán (de még az Academy-t se mondtad rossznak). Phobos hasonló vonatkozik rád is.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.