Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Hmmm.... Ez tényleg érdekes, mert erre eddig nagyon ügyeltek. Szerintem valami harci manőver, vagy egyéb dolog állhat a háttérben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Grievous8 Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. (szerkesztve) Lehet hogy lesz meg egy resz amibe Grievous szerepel?? :clap2: Szerkesztve: 2011. Január 12. - Grievous8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Megnézted már a Nightsisterst? Még nem jutott rá időm. Jövő héten tudom csak megnézni. De jó hogy most vette ki a szolgáltató a CN-t -.- Ez szomorú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. De jó hogy most vette ki a szolgáltató a CN-t -.- Nekem is kivette, és kicserélte Nickelodeonra... De nem baj, erre jó a torrent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Walter Murch is fog TCW epizódot rendezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Grievous8 Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. (szerkesztve) Walter Murch is fog TCW epizódot rendezni. Ezzel nekem nem mondtal semmit... Szerkesztve: 2011. Január 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Ezzel nekem nem mondtal semmit... Hollywood legkeresettebb hangmérnöke, Lucas régi haverja. Elég híres az ürge. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Azt mondja meg valaki, hogy ha Anakinék a harmadik részben találkoztak először Grievousszel, akkor mit harcolnak ezek itt össze-vissza? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Azt mondja meg valaki, hogy ha Anakinék a harmadik részben találkoztak először Grievousszel, akkor mit harcolnak ezek itt össze-vissza? Anakin nem találkozott még vele addig, viszont Obi már igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Grievous8 Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Azt mondja meg valaki, hogy ha Anakinék a harmadik részben találkoztak először Grievousszel, akkor mit harcolnak ezek itt össze-vissza? Szerintem nem fognak harcolni,lehet hogy valami urcsata VS lesz kozottuk. Azert remelem szerepel meg az evadban Grievous. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Anakin nem találkozott még vele addig, viszont Obi már igen. Jó csak a vs miatt gondoltam hogy össze fognak csapni. Wikin írnak egy ilyet: "Grievous then fights Anakin Skywalker at Bothawui, but is defeated" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Jó csak a vs miatt gondoltam hogy össze fognak csapni. Wikin írnak egy ilyet: "Grievous then fights Anakin Skywalker at Bothawui, but is defeated" Ja hogy erre gondoltál. Szerintem nem lesz ilyen, téved a wiki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Wikin írnak egy ilyet:"Grievous then fights Anakin Skywalker at Bothawui, but is defeated" Nem az első évados Downfall of a Droid résszel kapcsolatban? Mert akkor intlzte el egy kicsit Anakint Grievous, a Bothawuin-i űrcsatában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Nem az első évados Downfall of a Droid résszel kapcsolatban? Mert akkor intlzte el egy kicsit Anakint Grievous, a Bothawuin-i űrcsatában. Igen de akkor se szemtől szemben találkoztak, hanem csak a flottáik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Igen de akkor se szemtől szemben találkoztak, hanem csak a flottáik. De nem is azt írták, hogy fénykard-harcot nyomtak, hanem csak csatáztak egyet. Mint ahogy előzőleg is írták, a TCW újság is ilyenre célozhat amikor a versust említik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. De nem is azt írták, hogy fénykard-harcot nyomtak, hanem csak csatáztak egyet. Mint ahogy előzőleg is írták, a TCW újság is ilyenre célozhat amikor a versust említik. Biztos valami ilyesmi áll a háttérben. Lehet, hogy megint űr csatázni fognak, vagy felszíni ütközet vár majd rájuk. Utóbbinak örülnék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Ebben a nagy izgalomban teljesen megfeledkeztem róla, hogy holnap új epizód lesz. Igen jó Bonus Preview az említett részhez: http://www.starwars.com/video/view/001206.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Ebben a nagy izgalomban teljesen megfeledkeztem róla, hogy holnap új epizód lesz. Igen jó Bonus Preview az említett részhez: http://www.starwars.com/video/view/001206.html Köszi danityu! Ma már láttam ezt, de még mindig szenzációsnak gondolom! Alig várom már a holnapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Köszi a linket, újabb sokat ígérő rész elé nézünk. Köszi danityu! Ma már láttam ezt, de még mindig szenzációsnak gondolom! Alig várom már a holnapot. Azt hittem, már nem spoilerezel, a szereplőket és a helyszíneket leszámítva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Köszi a linket, újabb sokat ígérő rész elé nézünk. Azt hittem, már nem spoilerezel, a szereplőket és a helyszíneket leszámítva. Ennyi még belefért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Atyám. Már lent van a 720, kicsit belepörgettem és csak attól a pár másodperctól is már aztán hittem leesek a székről. És lehet délután tudom csak megnézni... :( Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. honnan szedted le a 720 ast? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. honnan szedted le a 720 ast? Gondolom magról, de erről is leszedhető: http://www.megaupload.com/?d=G034LO6Q Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. THX ezer hála Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Köszi a linket Phobos! Aki láttam írhatna spoiler mentes véleményt. Két szó is elég lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Köszi a linket Phobos! Aki láttam írhatna spoiler mentes véleményt. Két szó is elég lesz. Erre tényleg csak 2 szót tudok: K*rva jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Erre tényleg csak 2 szót tudok: K*rva jó Remélem is, hogy az lesz. De soká lesz még este. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Köszi a linket Phobos! Aki láttam írhatna spoiler mentes véleményt. Két szó is elég lesz. Egy szóval: hűűűűazanyjáááátamindenitvaaaaóóóóóó!!!!!!!!!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Még egy szóval: államatkerestemarészalattezbennevanatopötbenhúha Egyre jobban bejövős a 3. évad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Egy szóval: hűűűűazanyjáááátamindenitvaaaaóóóóóó!!!!!!!!!!!!!! Még egy szóval: államatkerestemarészalattezbennevanatopötbenhúha Egyre jobban bejövős a 3. évad Mindjárt megnézem én is. Dzséjt! Neked ez az évad ahogy elnézem továbbra is nagyon ott van. Talán ha egy rész nem jött be igazán (de még az Academy-t se mondtad rossznak). Phobos hasonló vonatkozik rád is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.