Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Ha már ennyire "dicséritek" azt a topikot belenézek. Persze elöbb minden törhetőt elrakok a kezem ügyéből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Szombaton magyar idő szerint délután egy órakor lesz a Padawan Lost. Remélhetőleg még este felkerül majd, de valószínűbb a vasárnap reggel. Felirat ügyében nem tudok nyilatkozni, de majd nyomozunk utána. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Azt hallottam Ahsoka hangja megváltozik. Írtam egy levelet Molnár Ilonának, a főszereplők szinkronjának változása kapcsán. Azt nem tudja, hogy a többi szereplővel mi van (mivel külön veszik fel a hangjukat), de Ahsoka hangja továbbra is ő lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Írtam egy levelet Molnár Ilonának, a főszereplők szinkronjának változása kapcsán. Azt nem tudja, hogy a többi szereplővel mi van (mivel külön veszik fel a hangjukat), de Ahsoka hangja továbbra is ő lesz. Ez megnyugtató. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 18. Felkerült a Padawan Lost és a Wookie Hunt epizód guide -ja. Holnap epizód! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Biztos, hogy ma lesz új rész? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Biztos, hogy ma lesz új rész? Igen, de csak késő este. Délután 5-kor adják le, mire az felkerül lesz vagy 7 óra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Igen, de csak késő este. Délután 5-kor adják le, mire az felkerül lesz vagy 7 óra. Ez tuti? Csak mert a sw.com-on az ep guidnál is azt írják, hogy április 1-én lesz teljes. Nem szoktak két hetet várni az adott rész után a felrakásával. Máshol is azt olvastam, hogy 03.31-én vetítik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Ez tuti? Csak mert a sw.com-on az ep guidnál is azt írják, hogy április 1-én lesz teljes. Nem szoktak két hetet várni az adott rész után a felrakásával. Máshol is azt olvastam, hogy 03.31-én vetítik. A Cartoon Networkon igen. De A Sky-on ma, illetve jövőhéten adják a finálé 2 részét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Miii? Már fönnt van a neten???? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Miii? Már fönnt van a neten???? Igen, fent van, én is meglepődtem rajta. Youtube-ra felrakták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Tudnál adni egy linket,ahol rátaláltál ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. http://www.youtube.com/watch?v=VwSZ3hmIA7c http://www.youtube.com/watch?v=8eije-Blfs4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Köszii Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. A Sky Premier asszem 10 GMT -kor adta le a részt. Ma délután öt körül várható, hogy felkerül a netre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. (szerkesztve) Már nyolc órája fent van torrenten a rész. Azt hittem fake, de nem. Ezt keressétek: Star.Wars.The.Clone.Wars.2008.S03E21.OAR.HDTV.XviD-BiA Szerkesztve: 2011. Március 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. HD-ben a mai rész http://linksafe.me/d/e51dbd72ed http://linksafe.me/d/26682922f7 http://linksafe.me/d/4e9b01ce97 http://linksafe.me/d/5b002e947e http://www.filesonic.com/file/287010124 http://www.fileserve.com/file/fXjEHSs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Köszi Phobos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Nem HD nem torrent linket valaki esetleg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Nem HD nem torrent linket valaki esetleg? Szerintem még nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. (szerkesztve) 3x21 Normál Szerkesztve: 2011. Március 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Szerintem még nincs. No de felraktam neked, illetve nektek. http://www.megaupload.com/?d=VG7Z5RAL Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Köszönöm!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Ha még ma elkészül az angol felirat, holnap reggelre kész lesz a magyar is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Ha még ma elkészül az angol felirat, holnap reggelre kész lesz a magyar is. Nem túl bonyolult, még én is megértettem mindent. Egyébként állati rész volt! Szó szerint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Web-DL mikor lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Web-DL mikor lesz? Áprilisban. Szedd le a 720p -t, most nagyon jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Áprilisban. Szedd le a 720p -t, most nagyon jó. Már csorog is. A rész egyébként milyen? A topicba már nem merek benézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Már csorog is. A rész egyébként milyen? A topicba már nem merek benézni. Szuper! Van sok olyan történés benne, amiről majd 'oldalakat' lehet elmélkedni. Ahsoka áll a középpontban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Ahsoka áll a középpontban. Remek! Majd szösszentek 1-2 sorocskát, ahogy azt szoktam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.