Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Nagyon jó lesz ez az évad. Úgy néz ki. Azon a sötét bolygón lévő félelmetes megjelenésű lények...máris a kedvenceim. Ott fog harcolni a "Dex" Jedi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Eddig a kalamari szál tűnik a legérdekesebbnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. albundy-data.hu- Az eltűnt padawan : http://data.hu/get/3937749/swcw321hun.rar Vuki vadászat: http://data.hu/get/3937746/swcw322hun.rar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Gondolkoztam így az évzáró alatt, és arra jutottam, hogy 0:55-nél lévő lények lehetnének vongok, mert már a Kirajzásban is tudnak róluk a Klón Háborúk előtt, (főleg a galaxis szélén lévők és Palpi), mióta kitört a háború azóta juthattak beljebb is. Lehet hülyeség, de elfogadható szerintem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Gondolkoztam így az évzáró alatt, és arra jutottam, hogy 0:55-nél lévő lények lehetnének vongok, mert már a Kirajzásban is tudnak róluk a Klón Háborúk előtt, (főleg a galaxis szélén lévők és Palpi), mióta kitört a háború azóta juthattak beljebb is. Lehet hülyeség, de elfogadható szerintem A Kirajzás szerint csak Sidious tudott róluk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Ventress és Opress történetének folytatását várom a legjobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Gondolkoztam így az évzáró alatt, és arra jutottam, hogy 0:55-nél lévő lények lehetnének vongok, mert már a Kirajzásban is tudnak róluk a Klón Háborúk előtt, (főleg a galaxis szélén lévők és Palpi), mióta kitört a háború azóta juthattak beljebb is. Lehet hülyeség, de elfogadható szerintem Biztos, hogy nem Vongok. Maul mellett ez tenné tönkre a TCW-t számomra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Jaj, ezt a Vongot hagyjuk inkább. Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy Ackbart mennyire fogják erőltetni, már ha szerepelni fog. Ő ugye az ínhséges időkben nagyon egybeforrt azzal, hogy Tarkin "rabszolgája" volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. A vongok számomra is a leginkább SW-idegen lények, úgyhogy nem kellenek a TCW-be. Nekem már a Kirajzásban is erőltetett volt a szerepük... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Én azt mondom inkább vongok, mint geonosisi élőhalottak, meg ilyesmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Én azt mondom inkább vongok, mint geonosisi élőhalottak, meg ilyesmi. Feluciai őslakosok lesznek azok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Feluciai őslakosok lesznek azok. Még azok is jók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Úgy néz ki. Azon a sötét bolygón lévő félelmetes megjelenésű lények...máris a kedvenceim. Ott fog harcolni a "Dex" Jedi. Az a víz alatti csata brutálisan néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Nesze nektek feliratos trailer: A betűk kicsit kicsire sikerültek, de egyelőre érjétek be ennyivel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Köszönjük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Jó én se gondoltam annyira komolyan a vongokat, csak elkalandozott a gondolatom Lok Durd: Köszi a videót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Kiraktam a videót Jedirendre, de itt a főoldalon valamiért még mindig Rick McCallum van kint Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Lehet,hogy csak egy új faj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. A környezetből ítélve szerintem egyértelmű, hogy a feluciai őslakosok azok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Kiraktam a videót Jedirendre, de itt a főoldalon valamiért még mindig Rick McCallum van kint Azért, mert egy régi hírt frissítettél. Ha új hírt raksz ki, akkor jelenik meg. Ez a hír május 23.-ai Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Azért, mert egy régi hírt frissítettél. Ha új hírt raksz ki, akkor jelenik meg. Ez a hír május 23.-ai Jajó Azthittem ha frissítem a dátumot akk előrehozza Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Nesze nektek feliratos trailer: A betűk kicsit kicsire sikerültek, de egyelőre érjétek be ennyivel. Köszi, köszi! De én úgy szeretném letölteni! Abban ki tud segíteni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. (szerkesztve) De én úgy szeretném letölteni! Abban ki tud segíteni? Nyisd meg a keepvid oldalát, és oda másold be a youtube linket, majd download, run a Java-s ablakba és ott kiválaszthatod milyen minpségben akarod letölteni. Szerkesztve: 2011. Június 17. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Nyisd meg a keepvid oldalát, és oda másold be a youtube linket, majd download, run a Java-s ablakba és ott kiválaszthatod milyen minpségben akarod letölteni. Vagy Videoget Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. (szerkesztve) Na, nem rakja ki valaki a vidit főoldalra? Nem azért güriztem ennyit, hogy szegény Nabo-nak továbbra is McCallum a Hutt képét kelljen bámulnia Szerkesztve: 2011. Június 17. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Na, nem rakja ki valaki a vidit főoldalra? Nem azért güriztem ennyit, hogy szegény Nabo-nak továbbra is McCallum a Hutt képét kelljen bámulnia Én már kiraktam a Jedirendre délelőtt de mivel frissítettem a cikkem ezért nem rakja ki :/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Én már kiraktam a Jedirendre délelőtt de mivel frissítettem a cikkem ezért nem rakja ki :/ És azt nem tudod, hogy új cikként rakod ki, a régit meg törlöd? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. És azt nem tudod, hogy új cikként rakod ki, a régit meg törlöd? Megcsinálni megcsinálhatom, csak már van vagy 20 komment a cikknél, egyedül azt sajnálnám. Mert fél percbe telne megcsinálni, csak kommentek vesznének el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megcsinálni megcsinálhatom, csak már van vagy 20 komment a cikknél, egyedül azt sajnálnám. Mert fél percbe telne megcsinálni, csak kommentek vesznének el. És azok olyan fontosak? Nem erőszakoskodni akarok, csak ha már megcsináltam a feliratot, örülnék ha minél több rajongóhoz eljutna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. És azok olyan fontosak? Nem erőszakoskodni akarok, csak ha már megcsináltam a feliratot, örülnék ha minél több rajongóhoz eljutna Megcsináltam az újat de az ugyanúgy nem volt kint a főoldalon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.