Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Gondolkoztam így az évzáró alatt, és arra jutottam, hogy 0:55-nél lévő lények lehetnének vongok, mert már a Kirajzásban is tudnak róluk a Klón Háborúk előtt, (főleg a galaxis szélén lévők és Palpi), mióta kitört a háború azóta juthattak beljebb is. Lehet hülyeség, de elfogadható szerintem :D

Hozzászólás ideje:

Gondolkoztam így az évzáró alatt, és arra jutottam, hogy 0:55-nél lévő lények lehetnének vongok, mert már a Kirajzásban is tudnak róluk a Klón Háborúk előtt, (főleg a galaxis szélén lévők és Palpi), mióta kitört a háború azóta juthattak beljebb is. Lehet hülyeség, de elfogadható szerintem :D

A Kirajzás szerint csak Sidious tudott róluk.

Hozzászólás ideje:

Biztos, hogy nem Vongok. Maul mellett ez tenné tönkre a TCW-t számomra.

Hozzászólás ideje:

Jaj, ezt a Vongot hagyjuk inkább.

Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy Ackbart mennyire fogják erőltetni, már ha szerepelni fog. Ő ugye az ínhséges időkben nagyon egybeforrt azzal, hogy Tarkin "rabszolgája" volt.

Hozzászólás ideje:

Úgy néz ki. :) Azon a sötét bolygón lévő félelmetes megjelenésű lények...máris a kedvenceim. Ott fog harcolni a "Dex" Jedi. :)

Az a víz alatti csata brutálisan néz ki.

Hozzászólás ideje:

Kiraktam a videót Jedirendre, de itt a főoldalon valamiért még mindig Rick McCallum van kint :(

Azért, mert egy régi hírt frissítettél. Ha új hírt raksz ki, akkor jelenik meg. Ez a hír május 23.-ai :D
Hozzászólás ideje:

Azért, mert egy régi hírt frissítettél. Ha új hírt raksz ki, akkor jelenik meg. Ez a hír május 23.-ai :D

Jajó :D Azthittem ha frissítem a dátumot akk előrehozza :D

Hozzászólás ideje:

Nesze nektek feliratos trailer:

A betűk kicsit kicsire sikerültek, de egyelőre érjétek be ennyivel. :P

Köszi, köszi!

De én úgy szeretném letölteni! Abban ki tud segíteni?

Hozzászólás ideje:
De én úgy szeretném letölteni! Abban ki tud segíteni?

Nyisd meg a keepvid oldalát, és oda másold be a youtube linket, majd download, run a Java-s ablakba és ott kiválaszthatod milyen minpségben akarod letölteni.

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:

Nyisd meg a keepvid oldalát, és oda másold be a youtube linket, majd download, run a Java-s ablakba és ott kiválaszthatod milyen minpségben akarod letölteni.

Vagy Videoget :D

Hozzászólás ideje:

Na, nem rakja ki valaki a vidit főoldalra? Nem azért güriztem ennyit, hogy szegény Nabo-nak továbbra is McCallum a Hutt képét kelljen bámulnia :D

Szerkesztve: - Lok Durd

Hozzászólás ideje:

Na, nem rakja ki valaki a vidit főoldalra? Nem azért güriztem ennyit, hogy szegény Nabo-nak továbbra is McCallum a Hutt képét kelljen bámulnia :D

Én már kiraktam a Jedirendre délelőtt de mivel frissítettem a cikkem ezért nem rakja ki :/

Hozzászólás ideje:

Én már kiraktam a Jedirendre délelőtt de mivel frissítettem a cikkem ezért nem rakja ki :/

És azt nem tudod, hogy új cikként rakod ki, a régit meg törlöd?

Hozzászólás ideje:

És azt nem tudod, hogy új cikként rakod ki, a régit meg törlöd?

Megcsinálni megcsinálhatom, csak már van vagy 20 komment a cikknél, egyedül azt sajnálnám. Mert fél percbe telne megcsinálni, csak kommentek vesznének el.

Hozzászólás ideje:

Megcsinálni megcsinálhatom, csak már van vagy 20 komment a cikknél, egyedül azt sajnálnám. Mert fél percbe telne megcsinálni, csak kommentek vesznének el.

És azok olyan fontosak? Nem erőszakoskodni akarok, csak ha már megcsináltam a feliratot, örülnék ha minél több rajongóhoz eljutna :oops:

Hozzászólás ideje:

És azok olyan fontosak? Nem erőszakoskodni akarok, csak ha már megcsináltam a feliratot, örülnék ha minél több rajongóhoz eljutna :oops:

Megcsináltam az újat de az ugyanúgy nem volt kint a főoldalon.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.