Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Sky beszámolójához még annyit tennék hozzá: Az Umbara-n nem droidokkal fognak harcolni a klónok, hanem umbarai őslakókkal, ami számomra külön öröm.Már régebben is leírtam, hogy egyik nagy vágyam ez. Illetve egy újabb soha nem látott fegyverről írnak. Akkor lehet, hogy újra látjuk Lok Durdot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Sky beszámolójához még annyit tennék hozzá: Az Umbara-n nem droidokkal fognak harcolni a klónok, hanem umbarai őslakókkal, ami számomra külön öröm.Már régebben is leírtam, hogy egyik nagy vágyam ez. Illetve egy újabb soha nem látott fegyverről írnak. Én is kiegészíteném magam annyival, hogy elvileg Jabba is újra szerepet kap a 4. évadban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. http://insidetv.ew.com/2011/07/20/star-wars-clone-wars-katee-sackhoff-exclusive-video/ Na sejtettem én, hogy Lux nem átverni akarta Ahsokát Angolul nem tudók kedvéért: Lux otthagyta Dooku-t és a Szeparatistákat és a Halálőrségnél keres menedéket. Az mondjuk nem világos, hogy miért épp náluk, és hogy Ahsoka hogy kerül a képbe Na ez érdekesen hangzik. Vajon sikerül a lányt is behülyítenie? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. http://insidetv.ew.com/2011/07/20/star-wars-clone-wars-katee-sackhoff-exclusive-video/ Na sejtettem én, hogy Lux nem átverni akarta Ahsokát Pedig valaki (nyilván Lux) valami okból elvette a lány fénykardjait, feltételezhetően nem azzal a szándékkal, hogy megóvja őt a mandaloriaktól, mert annak nem hiszem, hogy ez a legjobb módja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Néhány jó minőségű kép a 4. évadból: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Érdekesek ezek az új típusú vadászgépek. Csak nem Mon Cal technológia? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Nagyon szépek ezek a képek Sky! Köszi. Vajon honnan lehetnek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Jónak ígérkezik a negyedik évad, csak Darth Mault ne támasszák fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. http://www.youtube.com/watch?v=o7XJdtb_pyc 1:00 -nál az egyik Quarren átszúrja az ellenfelét, premier plán. Azért ez elég kemény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Jónak ígérkezik a negyedik évad, csak Darth Mault ne támasszák fel. A spoiler alapján arra következtetek, hogy Maul egy Mortishoz hasonló világon "várja" Opresst, ami nem 100%-ig valóság. Ez a verzió fantáziadúsabb lenne, mint a holokronos vagy a klónos magyarázat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Pedig valaki (nyilván Lux) valami okból elvette a lány fénykardjait, feltételezhetően nem azzal a szándékkal, hogy megóvja őt a mandaloriaktól, mert annak nem hiszem, hogy ez a legjobb módja. Én arra tippelek, hogy Lux azért vette el Ahsoka fénykardjait, mert azt remélte, hogyha a lány fegyvertelen, akkor nem fog közbeavatkozni, mikor megérkeznek a madalóriak a találkozójukra. Néhány jó minőségű kép a 4. évadból: Szuper képek, ezer köszi! De azért sokkal jobb lenne már a magában sorozatban látni őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. A spoiler alapján arra következtetek, hogy Maul egy Mortishoz hasonló világon "várja" Opresst, ami nem 100%-ig valóság. Ez a verzió fantáziadúsabb lenne, mint a holokronos vagy a klónos magyarázat. Már most ezt a szálat várom a legjobban, mert... elvileg ha Qui-Gon és Shmi megjelent az Erőhasználók által, akkor Maul is megjelenhet ugyanígy. Milyen frappáns megoldás lenne?!? Csak csináljanak mögé jó sztorit. Iszonyat nagy potenciál rejlik Mortis világában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Nagyon jó képek Sky. A Phase 2-es páncélos klón a pilótafülkében nagyon jól néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Nagyon jó képek Sky. A Phase 2-es páncélos klón a pilótafülkében nagyon jól néz ki. És a mögötte, az űrben lebegő klón hulla? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Én arra tippelek, hogy Lux azért vette el Ahsoka fénykardjait, mert azt remélte, hogyha a lány fegyvertelen, akkor nem fog közbeavatkozni, mikor megérkeznek a madalóriak a találkozójukra. Ha valaki, akkor Ahsoka igazán nem az a típus, akit a fénykardjai elvesztése meggátol ebben. (Lightsaber Lost, The Academy, Padawan Lost, Wookie Hunt) Persze tény, ezt Lux nem tudhatja. Már most ezt a szálat várom a legjobban, mert... elvileg ha Qui-Gon és Shmi megjelent az Erőhasználók által, akkor Maul is megjelenhet ugyanígy. Milyen frappáns megoldás lenne?!? Csak csináljanak mögé jó sztorit. Iszonyat nagy potenciál rejlik Mortis világában. Számomra a víz alatti ütközet mindent überel, azt várom leginkább, de ez az Opress - Mortis páros is érdekesnek tűnik. Már ha valóban Mortisra térünk vissza. A spoilerben Mortis-szerű világról volt szó, lehet, hogy egy új, hasonló jellegű helyszínt ismerünk meg. Elképzelhető, hogy több csomópont van az Erőben. Részemről talán az eddig legjobban várt évad, több szempontból is. Viszont lassan jöhetne egy premier dátum is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Számomra a víz alatti ütközet mindent überel, azt várom leginkább, de ez az Opress - Mortis páros is érdekesnek tűnik. Már ha valóban Mortisra térünk vissza. A spoilerben Mortis-szerű világról volt szó, lehet, hogy egy új, hasonló jellegű helyszínt ismerünk meg. Elképzelhető, hogy több csomópont van az Erőben. Részemről talán az eddig legjobban várt évad, több szempontból is. Viszont lassan jöhetne egy premier dátum is. De kik lesznek majd ott? Feltámad majd az Atya? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. És a mögötte, az űrben lebegő klón hulla? Nagyon durva csata mehetett ott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. A spoiler alapján arra következtetek, hogy Maul egy Mortishoz hasonló világon "várja" Opresst, ami nem 100%-ig valóság. Ez a verzió fantáziadúsabb lenne, mint a holokronos vagy a klónos magyarázat. Ez nagyon jó lenne. Remélem így lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Ti tudjátok,hogy hogy hívják azt a duplafénykardos jedit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Ti tudjátok,hogy hogy hívják azt a duplafénykardos jedit? A hírek szerint Krell tábornok a neve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. A hírek szerint Krell tábornok a neve. Köszi,szóval,akkor ez már volt,mint hír? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Köszi,szóval,akkor ez már volt,mint hír? Pár napja fordítottam le néhány spoilert, ez is köztük volt. Itt elolvashatod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. (szerkesztve) 4 újabb jó minőségű kép a 4. évadból: Szerkesztve: 2011. Július 28. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. 4 újabb jó minőségű kép a 4. évadból: Zsíír Ezeket honnan szeded? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. (szerkesztve) Jó képek, amik már a szezon premierből vannak. Tényleg Sky, ki szerezte ezeket? Szerkesztve: 2011. Július 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Én szereztem. Egyébként az mf.com-ról vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Én szereztem. Egyébként az mf.com-ról vannak. Tudom, az érdekelne, hogy darthpsyhotic honnan szerezte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Tudom, az érdekelne, hogy darthpsyhotic honnan szerezte. Az előző 13 kép a Starwars.com Star Wars Blog aloldaláról van. De az mf.com-ra aránylag gyorsan felrakják a friss spoilereket, úgyhogy szerintem bőven elég csak azt követni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Ha már ide tévedtetek, jelezném, hogy még mindig bajban vagyok a részzel kapcsolatban. A dualaudiós 720p-s változatával valami gond van! Ti melyiket néztétek? Az enyém 44-45. másodpercben minden lejátszóprogrammal elakad, sőt még a konverternek is beletörik a foga és egy 45 másodperces részt csinál. Ellenőrizzétek légyszi. Ha átugrom ezt a pillanatot, onnan végigmegy, de ez nem megoldás!. Félévente egyszer beírom ezt ide-oda, hátha egyszer megszán valaki. Sokan írták már, hogy nekik jó, csak egy-két ember mondta, hogy nála is ez van, de ezt alig hiszem el! Hiába töltök le másikat mind ugyanez. Legalábbis eddig. De most akadtam ki igazán, mert megjött a BD lejátszóm, ami visz .mkv-t is, beraktam a részt, úgy lefagyott a cucc, hogy ki kellett húznom a konektort! Pedig olyan gyönyörű nagyban hd-ben a TCW! SEGÍTSÉG! Valaki szánjon meg egy 720p-s szinkronos, vagy dualos Rookies linkkel! Hálás lennék! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. (szerkesztve) Ha már ide tévedtetek, jelezném, hogy még mindig bajban vagyok a részzel kapcsolatban. Én eredeti BD -n nézem, szóval az neked nem jó. Majd szétnézek a neten. SZERK: meg is van 720p-s tökéletes minőségben. Feltöltöttem neked: http://www.megaupload.com/?d=PXOT32O6 Szerkesztve: 2011. Augusztus 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.