Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 26. A Teletoon ma mutatja be az első részt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 26. A Teletoon ma mutatja be az első részt! Komoly vagy késik az Április 1? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 26. (szerkesztve) Komoly vagy késik az Április 1? Komoly! Mintha valami exkluzív bemutatót rebesgettek volna. Valami esemény lesz az biztos. Szerkesztve: 2011. Augusztus 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Komoly! Mintha valami exkluzív bemutatót rebesgettek volna. Valami esemény lesz az biztos. Honlapjukon holnap 1 P.M-re ki van írva hogy TCW de ez még ismétlés is lehet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Sziasztok! Így utólag is szeretnék bocsánatot kérni azért, mert a nyáron néhány kósza poszton kívül gyakorlatilag nem voltam jelen a fórumon. Sajnos a nyári teendőim miatt nem maradt időm a fórumozásra, de szeptember ígérem igyekszem több időt szánni az SW Sagára. Már csak azért is, mert itt a negyedik évad, amit egyre kíváncsibban várok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Sziasztok! Így utólag is szeretnék bocsánatot kérni azért, mert a nyáron néhány kósza poszton kívül gyakorlatilag nem voltam jelen a fórumon. Sajnos a nyári teendőim miatt nem maradt időm a fórumozásra, de szeptember ígérem igyekszem több időt szánni az SW Sagára. Már csak azért is, mert itt a negyedik évad, amit egyre kíváncsibban várok. Már itt az ideje, hogy visszatérj. Te i elvonultál nyári szünetre, mint a sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Ody, volt valami a TCW-vel kapcsolatban a Teletoon-on vagy te sem tudsz semmit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. (szerkesztve) IGN riportot készített Filonival. Két infó. - Rengeteg csata lesz, klónokkal a főszerepben. Főként Rex és Fives lesz ezek középpontjában. - A harmadik évad második felétől a részek sorban jönnek, és ez a jövőben is lesz. Nem lesz ugrálás. - Nagy valószínűséggel hat évad lesz. Szerkesztve: 2011. Augusztus 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Ody, volt valami a TCW-vel kapcsolatban a Teletoon-on vagy te sem tudsz semmit? Exkluzív vetítés volt valahol... Asszem egy moziban. Csak ennyit tudok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Tudtok valami jó kis oldalt, ahol mind a három évad letölthető szinkronosan? A theclonewars-t/Jedi Rendet már nem frissíti Jinx... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Tudtok valami jó kis oldalt, ahol mind a három évad letölthető szinkronosan? A theclonewars-t/Jedi Rendet már nem frissíti Jinx... Én nagyrészt innen szedtem le: http://sorozatokingyen.org/node/465 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Én nagyrészt innen szedtem le: http://sorozatokingyen.org/node/465 Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. IGN riportot készített Filonival. Két infó. - Rengeteg csata lesz, klónokkal a főszerepben. Főként Rex és Fives lesz ezek középpontjában. - A harmadik évad második felétől a részek sorban jönnek, és ez a jövőben is lesz. Nem lesz ugrálás. - Nagy valószínűséggel hat évad lesz. Jól hangzik. 6 epizód, 6 évad, micsoda véletlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Jól hangzik. 6 epizód, 6 évad, micsoda véletlen. Én is pont erre gondoltam. A klón páncélok kapcsán került szóba a kérdés, innentől már vizuálisan is közelednek az EPIII -hoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Jól hangzik. 6 epizód, 6 évad, micsoda véletlen. Lesz idejük akkor kiírni Ahsokat Én az 5. évadra saccolom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Lesz idejük akkor kiírni Ahsokat Én az 5. évadra saccolom Nem fogják kiírni abban biztos lehetsz. Vagy ha igen, akkor csak a sorozat legvégén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Nem fogják kiírni abban biztos lehetsz. Vagy ha igen, akkor csak a sorozat legvégén. Miből gondolod hogy nem írják ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Miből gondolod hogy nem írják ki? Abból, hogy van egy Darth Sky nevű fórumozó, aki nagyon nem örülne neki. Szerintem is a sorozat végéig láthatjuk. Túl jól felépítették a karaktert ahhoz, hogy ne hozzanak ki belőle mindent. Ha idő előtt kiírnák, az nem lenne túl szerencsés. Egyébként nem tudom, hol tart most a "forgatás" (a részeket tudtommal jó előre leforgatják, mert nem 1-2 hét egy epizód elkészítése) talán a 6. évadnál (?), de Filoni nem rég azt nyilatkozta, hogy még nincs fix sorsa Ahsokának, ami arra enged következtetni, hogy nem a közeljövőben látjuk utoljára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. 6 évad? Tőlem mehetne még tovább... Jó lenne egy nagy közös The Clone Wars Blu-Ray díszdoboz. Vajon ebből következtetni lehet, az élőszereplős sorozat premierjére? Vagy esetleg George Lucas készítene utána egy másik CGI Star Wars sorozatot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Már itt az ideje, hogy visszatérj. Te i elvonultál nyári szünetre, mint a sorozat. Nos igen, engem is bosszantott a dolog, hogy semmire sem volt időm. Azokhoz a dolgokhoz, amiket két hét alatt el tudtam volna intézni a nyáron, ahhoz időhiány miatt három hónap sem volt elég. Például a második Darth Bane kötetet sem tudtam még megvenni. De nem baj, most hogy elkezdődik a suli, ismét alkalmazni fogom a "sajátos" tanulási módszeremet így mindenre jut elég időm. Többek között arra a kilenc sorozatra, amit egyhuzamban nézek, köztük a TCW-re is. De most már visszakanyarodok a témához, mert kicsit OFF-olok. Érdekesnek ígérkezik ez az új évad, érzem, hogy bef*satós lesz és nagyon akciódús. Bár ennek ellenére még mindig nem várom annyira, mint mondjuk az előző kettőt, ami valamilyen szinten jó, hiszen könnyebb kivárnom azt a kevés időt az évadkezdésig. Egyébként nemrég láttam az új trailert és már egyből indultam volna a honlapra, hogy közzé tegyem Nektek, de addigra már megelőztetek pár órával. Főként Grievous és Ventress párbajára leszek kíváncsi és persze Savage Opress visszatérésére, amiről mintha azt írtátok volna hogy hasonlóan olyan misztikus lesz, mint a Mortis-trilógia. És a Mortisra is vissza fognak még ugye térni, mert ahogy fogalmaztak, az valaminek a kezdete. És ez nekem a legjobban várós része a negyedik évadnak. De a Gulliver-szál is nagyon aranyosnak tűnik. Ja, meg arra leszek nagyon kíváncsi, amikor a klónok találkoznak az alleenákkal. Meg ugyebár ott van az évad kétségkívül legjobban várt karaktere, Krell tábornok. Meglepő módon egyedül a Mon Calamari szál az, ami nem villanyoz fel, pedig tudom hogy nagyon jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Abból, hogy van egy Darth Sky nevű fórumozó, aki nagyon nem örülne neki. Szerintem is a sorozat végéig láthatjuk. Túl jól felépítették a karaktert ahhoz, hogy ne hozzanak ki belőle mindent. Ha idő előtt kiírnák, az nem lenne túl szerencsés. Egyébként nem tudom, hol tart most a "forgatás" (a részeket tudtommal jó előre leforgatják, mert nem 1-2 hét egy epizód elkészítése) talán a 6. évadnál (?), de Filoni nem rég azt nyilatkozta, hogy még nincs fix sorsa Ahsokának, ami arra enged következtetni, hogy nem a közeljövőben látjuk utoljára. De az is lehet, hogy Fiolini direkt kamuzik és Ahsokát megölik a 4. évadban, így nagyobb lesz a meglepetés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. (szerkesztve) A harmadik és az negyedik rész a Prisoners és a Shadow Warrior lesz. Szerkesztve: 2011. Augusztus 28. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Shadow Warrior- jól hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. A harmadik és az negyedik rész a Prisoners és a Shadow Warrior lesz. Érdekes címek. A Prisoners gondolom a togruta rabszolgás Slaves of the Republic adaptáció lesz. Nem rég vetettem pár pillantást a képregényre, és a sztori alapján érdekesnek ígérkezik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Érdekes címek. A Prisoners gondolom a togruta rabszolgás Slaves of the Republic adaptáció lesz. Nem rég vetettem pár pillantást a képregényre, és a sztori alapján érdekesnek ígérkezik. Wookiepedian azt írják, hogy a Prisoners még a Dac-on fog játszódni, szóval egy trilógiának nézünk elébe úgy gondolom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Wookiepedian azt írják, hogy a Prisoners még a Dac-on fog játszódni, szóval egy trilógiának nézünk elébe úgy gondolom. Igen, tényleg. Akkor kicsit előreszaladtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Wookiepedian azt írják, hogy a Prisoners még a Dac-on fog játszódni, szóval egy trilógiának nézünk elébe úgy gondolom. Vagy egy hosszabb arc első része szól a vízi csatákról, aminek a végén Anakin-t foglyul ejtik, és a maradék a szökéséről szól. Azt tudjuk, hogy Dooku-nak valamikor majd sikerülni fog elkapnia őt, úgyhogy szerintem simán belefér, hogy így oldják meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. (szerkesztve) Érdekes! Ilyen hosszú rac -al indulna az évad? Szerkesztve: 2011. Augusztus 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Itt egy TV spot a CN -ről, pár új jelenettel. http://www.youtube.com/watch?v=h8mF7Nf7x6A Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. A harmadik és az negyedik rész a Prisoners és a Shadow Warrior lesz. A wookipediáról szedted? Mert ott most nem találom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.