Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. (szerkesztve) Felkerült a Mercy Mission fullos guidje Szerkesztve: 2011. Október 24. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 25. Hozzászólás ideje: 2011. Október 25. A Nomad Droids érdekességeit is feltöltöttem a topikba, így teljessé vált az eddigi epizódok leírása. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 25. Hozzászólás ideje: 2011. Október 25. Köszi Ody a munkátokat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 25. Hozzászólás ideje: 2011. Október 25. Köszi Ody a munkátokat. Nagyon szívesen Frenkie! Legalább valakit érdekel. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. Nagyon szívesen Frenkie! Legalább valakit érdekel. Ó, hogyne! Ne kábíts! Pont engem ne érdekelne egy epizód guide? Ügyesek voltatok! Csak így tovább! Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. Szívesen mindenkinek a guideokat, várom hogy hétvégén nekikezdhessek a következőnek Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. Én is köszönöm a munkátokat! Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. Természetesen én is köszönöm a munkátokat Egyébként engem érdekel Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. No akkor többen is figyelitek. Remek. Köszönjük a biztatást. Szívesen mindenkinek a guideokat, várom hogy hétvégén nekikezdhessek a következőnek Csak nyugodtan és alaposan. Legyen igényes, amúgy sem hajt a tatár. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. Csak nyugodtan és alaposan. Legyen igényes, amúgy sem hajt a tatár. Ha én elkezdek valamit akkor azt már ha lehet igényesen csinálom Jó az eddigi guideokat valami fél óra alatt csináltam meg, hogy minnél előbb meg legyen de így is annyi dolgot szedtem össze amennyit csak tudtam Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. Ha én elkezdek valamit akkor azt már ha lehet igényesen csinálom Jó az eddigi guideokat valami fél óra alatt csináltam meg, hogy minnél előbb meg legyen de így is annyi dolgot szedtem össze amennyit csak tudtam Nem kell fél óra alatt összerakni. Hétfő-kedd magasságában is elég ha jön. De persze rád bízom. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. Nem kell fél óra alatt összerakni. Hétfő-kedd magasságában is elég ha jön. De persze rád bízom. Hát én megnézem a részt vasárnap utánna állok majd neki, most csak 1 rész lesz szóval nem sietek majd annyira Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Október 27. Hozzászólás ideje: 2011. Október 27. Szép részletesen kidolgozottak az episode guide-ok, remek munkák. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Október 28. Hozzászólás ideje: 2011. Október 28. A wookieepedia-n már "Carnage of Krell" a rész címe, amin gondolkodtunk, hogy kire/mire utal. Hát természetesen a "Jedi-Grievous"-re. Érdekel ez a karakter. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 28. Hozzászólás ideje: 2011. Október 28. A wookieepedia-n már "Carnage of Krell" a rész címe, amin gondolkodtunk, hogy kire/mire utal. Hát természetesen a "Jedi-Grievous"-re. Érdekel ez a karakter. Bizony! Szóval akkor elírás volt, ahogy itt páran jól sejtették. Nagyon kemény lesz, és holnap indul! Remek lesz ez a hosszú hétvége. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Október 28. Hozzászólás ideje: 2011. Október 28. Bizony! Szóval akkor elírás volt, ahogy itt páran jól sejtették. Nagyon kemény lesz, és holnap indul! Remek lesz ez a hosszú hétvége. Ez már csak érdekesség, de így azon ritka címek közé került, amelyek egy konkrét szereplő nevét tartalmazzák. Nem sok, kettő ilyen volt eddig: Lair of Grievous, Hunt for Ziro Az én szememben ezek mind kiemelkedően jó részek, talán ez a Carnage of Krell sem lesz kivétel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 28. Hozzászólás ideje: 2011. Október 28. Ez már csak érdekesség, de így azon ritka címek közé került, amelyek egy konkrét szereplő nevét tartalmazzák. Nem sok, kettő ilyen volt eddig: Lair of Grievous, Hunt for Ziro Az én szememben ezek mind kiemelkedően jó részek, talán ez a Carnage of Krell sem lesz kivétel. Elnézve ennek a szálnak a sztoriját, biztos jó lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 28. Hozzászólás ideje: 2011. Október 28. Majd hétvégén fogok belemerülni a második évadba, de azért az első részt megnéztem. Eszméletlen! A képminőségre még rá tudtak tenni egy lapáttal, de a hang....k*rva jó lett! Mozi élmény a köbön. Akkora dinamika van benne, mint a ház. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 28. Hozzászólás ideje: 2011. Október 28. Nem semmi figura. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. (szerkesztve) Darkness on Umbara SD-ben azoknak, akik nem tudnak várni. http://www.megaupload.com/?d=4GIWKKFB Szerkesztve: 2011. Október 29. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. Fenn van a The General epizód guide. Csoli munkára fel! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. (szerkesztve) Fenn van a The General epizód guide. Csoli munkára fel! Nocsak ma korábban keltél nálam! Gratula! Viszont a rész nem a szokásos sd minőség, már a méretéből is gondolom. Évadonként egyszer kétser megjelenik ez a "C-P" változat, nem tudom miért. Fura mert eddig a szokott helyeeimen nem találtam linkeket. Na de itt a kért a kép. Lett volna egy másik elképzelésem is, amin Krell középen lett volna, de akkor Rex nem lett volna rajta. Csináljam meg? Megnéznéd, vagy egyetértesz abban hogy ez egy fokkal jobb így? epguide408.zip Szerkesztve: 2011. Október 29. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. Köszi csoli! Jó ez a kép, mert ez van a wikin is. Viszont érdekességképpen berakhatod a másik verziót is. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. Köszi csoli! Jó ez a kép, mert ez van a wikin is. Viszont érdekességképpen berakhatod a másik verziót is. Persze, hogy ugyanaz a kép. Mindig a "hivatalos" képet használom. A kérdés csak az, hogy hogyan vágom, hogyan helyezem, hogyan méretezem, mit hagyok látszani rajta. Így minden kép kissé szubjektív módon kap valamit belőlem. Tehát másik ötletem eredménye ez lett volna: Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. Végre igazán megértették a készítők, mi az igazi Klónok háborúja.Eddig is nagyszerű harcközpontú részek voltak, de ez mindent üt. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. Továbbra sem találom a szokott 175 mb-os normált és a HD-t sem. Se torrent, se egyklikk. Úgy érzem nem először van ez; kimarad egy hét és teljesen megzavarodnak a feltöltők. Vagy elfelejtették felvenni az adást? ..hát..várunk... Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. Végre igazán megértették a készítők, mi az igazi Klónok háborúja.Eddig is nagyszerű harcközpontú részek voltak, de ez mindent üt. Teljesen egyetértek Továbbra sem találom a szokott 175 mb-os normált és a HD-t sem. Se torrent, se egyklikk. Úgy érzem nem először van ez; kimarad egy hét és teljesen megzavarodnak a feltöltők. Vagy elfelejtették felvenni az adást? ..hát..várunk... Jól érzed, a korábbi évadoknál is voltak ilyenek, és jó lenne ha végre felraknák, mert az Ody által belinkelt nem éppen hibátlan. Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. Végre igazán megértették a készítők, mi az igazi Klónok háborúja.Eddig is nagyszerű harcközpontú részek voltak, de ez mindent üt. Ezt én is csak megerősíteni tudom, nagyon hiányzott már egy jó kis felszíni csata. Ez rész abszolút pótolta ezt a hiányt. Viszont a videó tényleg nem a legjobb. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. Na ilyen sem volt ezelőtt, hogy a WEB-DL hamarabb megjelenjen mint bármelyik más normális release. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. De olyan se, hogy szombat délután 5-kor még senki nem írt az epizódról. Amúgy kösz az infót, az eddigiek alapján, vasárnap délutánig biztos nem jutott volna eszembe Web-DL 720p-t keresni, így viszont már töltöm is. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.