Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Ez a most futó Obi-van beépül szál 4 részes lesz? Igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Íme, emiatt volt a nagy felhajtás: Aukcióra bocsájtják ezt a posztert, amit Filoni maga készített Most sírjak vagy nevessek? -.-" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Wááá, azt álmodtam, hogy Dooku gróffal beszélgetek és megkérdeztem, hogy hogy jutott idáig, mi változott, mi romlott el? Már majdnem mesélni kezdett volna a múltjáról, amikor csörgött az ébresztőm. >.< Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Ez ütős kép! Eszméletlen hangulatos (csak hogy felvezessük az új részt). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Köszi Ody! A sokak által leírt gondolat, hogy a Nar Shaddaa szerepel majd az évadban, úgy látszik megbukott. A testvérbolygó, a Nal Hutta tér vissza nagy örömömre és talán több tájat is láthatunk belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Köszi Ody! A sokak által leírt gondolat, hogy a Nar Shaddaa szerepel majd az évadban, úgy látszik megbukott. A testvérbolygó, a Nal Hutta tér vissza nagy örömömre és talán több tájat is láthatunk belőle. Én örülök neki. Ez a város óriási! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Köszi Ody! A sokak által leírt gondolat, hogy a Nar Shaddaa szerepel majd az évadban, úgy látszik megbukott. A testvérbolygó, a Nal Hutta tér vissza nagy örömömre és talán több tájat is láthatunk belőle. Testvérbolygó? Ez akkor lenne igaz, ha Nar Shaddaa is bolygó lenne, de az csupán egy hold. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. (szerkesztve) 416: normál: http://uploaded.to/file/gvvam17o hd: http://uploaded.to/file/939r7t19 normál rapidról: https://rs290l35.rapidshare.com/#!download|290tl5|900998583|Star.Wars.The.Clone.Wars.S04E16.HDTV.XviD-2HD.avi|183638|R~41304EB432E8127D0BE3D1C15523B2FE|0|0 + még 1hd: http://bitshare.com/files/b9ffu41g/Star.Wars.The.Clone.Wars.S04E16.720p.HDTV.x264-2HD.mkv.html A részről: nem volt olyan átütő siker, mint az előző, de megteszi. 7,5/10 Ó, és "Massacre" feb. 24! végül a The box epguide képe(nem erőltették meg magukat...) Szerkesztve: 2012. Január 28. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. (szerkesztve) Köszi csoli! Várok a WEB-DL -re. Persze ha lesz felirat időben akkor ezt fogom leszedni. Egyébként az amik el voltak ájulva az új résztől. Szerkesztve: 2012. Január 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Köszi csoli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Köszi a linkeket csoli! Közben starwars.com-on utánanéztem a jövőheti résznek, és el vagyok ájulva. Az évad legjobbja is lehet így első ránézésre, persze majd meglátjuk mi sül ki belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Úgy tűnik, hogy valamilyen szinten igazunk lett, amikor Ody-val azt tárgyaltuk, milyen stílusú epizód is lesz a The Box, de azt nem gondoltam, hogy ennyire jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Na félúton járok a felirattal, most ebédelek, aztán folytatom. (azért nem a fordítós topikba írtam, hogy nehogy hamis reményeket keltsek ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Na félúton járok a felirattal, most ebédelek, aztán folytatom. (azért nem a fordítós topikba írtam, hogy nehogy hamis reményeket keltsek ) Hajrá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Most olvasom, hogy a Massacre a négy részes finálé első felvonása lesz. Ez már a negyedik tetralógia az évadban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Most olvasom, hogy a Massacre a négy részes finálé első felvonása lesz. Ez már a negyedik tetralógia az évadban. Bizony, és Katie Lucas írja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Friends and Enemies 720ps Web DL Rapidshare https://www.rapidshare.com/files/2198582155/Star.Wars.The.Clone.Wars.S04E16.Friends.and.Enemies.720p.WEB-DL.AVC.AC3-SWC.mkv Netload http://netload.in/datei1XBp86cXhZ/Star.Wars.The.Clone.Wars.S04E16.Friends.and.Enemies.720p.WEB-DL.AVC.AC3-SWC.mkv.htm Most olvasom, hogy a Massacre a négy részes finálé első felvonása lesz. Ez már a negyedik tetralógia az évadban. Nem akarok kötözködni, de ezt leszámítva csak két másik tetralógiára emlékszem, az egyik ami most megy, a másik meg Umbara Egyébként SZUPER HÍR, köszi. Hol találtad ezt az infó-t? Bizony, és Katie Lucas írja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Köszi Werebazsi a WEB-DL -t. Jó volt a rész? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. (szerkesztve) Jó volt a rész? Nekem tetszett, de az elején csak húzzák az időt és azt tényleg nem kellett volna. Szerkesztve: 2012. Január 28. - Ágki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. (szerkesztve) Köszi Werebazsi a WEB-DL -t. Jó volt a rész? Nincs mit. Nekem sokkal jobban tetszett, mint az előző kettő, de ahogy elnézem egyedül vagyok ezzel Szerkesztve: 2012. Január 28. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Köszi, Werebazs! Hihetetlen, hogy szombat délután 4-kor már van magyar felirat és Web-DL. Kár, hogy pont akkor, amikor még az előző részt se láttam, de ez már legyen az én bajom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Nem akarok kötözködni, de ezt leszámítva csak két másik tetralógiára emlékszem, az egyik ami most megy, a másik meg Umbara Egyébként SZUPER HÍR, köszi. Hol találtad ezt az infó-t? Ha konkrétan nem is lehetett tudni, azért lehetett rá számítani, mert az utolsó négy résznek ilyen egyszavas címe van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Nincs mit. Nekem sokkal jobban tetszett, mint az előző kettő, de ahogy elnézem egyedül vagyok ezzel Már ketten vagyunk. TOP 3-as minimum! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. (szerkesztve) A The box-ról: Emlékeztek, korai feltételezéseinkben, azt gondoltuk, hogy "hű micsoda cím, biztos ez lesz a Mortishoz hasonló story".-buktuk. -Az már csak az évadzáró lehet! Szerkesztve: 2012. Január 28. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. A The box-ról: Emlékeztek, korai feltételezéseinkben, azt gondoltuk, hogy "hű micsoda cím, biztos ez lesz a Mortishoz hasonló story".-buktuk. -Az már csak az évadzáró lehet! Aztán, amikor kivágtam néhány képet az előzetesekből, utána erős volt a gyanúnk Ody-val, hogy ez afféle Kocka feldolgozás lesz és valamilyen szinten talán igazunk is lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. A The box-ról: Emlékeztek, korai feltételezéseinkben, azt gondoltuk, hogy "hű micsoda cím, biztos ez lesz a Mortishoz hasonló story".-buktuk. -Az már csak az évadzáró lehet! Akkor még van egy halovány reménysugár Mault illetően. Bár, nem tudom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. (szerkesztve) Sky! Én le merném fogadni, hogy Brothers című epizód Opress és Maul visszatéréséről szól majd. A rész címe a két zabrak történetéért kiált.... És ugyebár azt mondják, hogy az utolsó négy rész is 1 történet. Szerkesztve: 2012. Január 28. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Sky! Én le merném fogadni, hogy Brothers című epizód Opress és Maul visszatéréséről szól majd. A rész címe a két zabrak történetéért kiált.... És ugyebár azt mondják, hogy az utolsó négy rész is 1 történet. Igen, de erről egyszer írtam már nagyon spoileresen. >.< Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. (szerkesztve) Igen, de erről egyszer írtam már nagyon spoileresen. >.< Valószínűleg átsiklottam felette. Ezer és ezer bocsi. Szerk: Pontosabban elfelejtettem, hogy ezt már beírtad anno. Szerkesztve: 2012. Január 28. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Sky! Én le merném fogadni, hogy Brothers című epizód Opress és Maul visszatéréséről szól majd. A rész címe a két zabrak történetéért kiált.... És ugyebár azt mondják, hogy az utolsó négy rész is 1 történet. A reménysugár alatt arra gondoltam, hogy némi esély van még arra, hogy Maul nem élte túl a naboo-i szeletelést/zuhanást. Ha jól rémlik, azt ígérték a készítők, hogy még ebben az évadban lesz egy Mortis-hoz hasonló szál/rész, amiben választ kapunk néhány megválaszolatlan kérdésre. Talán van még rá némi esély, hogy Maul "feltámadása" csupán egy igen élethű látomás, vagy valami ehhez hasonló. Lehet, hogy csak a sztorival kapcsolatos vágyaim tükröződnek az optimizmusomban és reménykedésben, minden esetre az eddigi legvárósabb finálé elé nézünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.