Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Direkt így írja... Nem direkt volt hanem elírás. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. December 8. Hozzászólás ideje: 2008. December 8. (szerkesztve) A Cloak of Darkness topikjában merült fel: Az ilyen részeknek azért van egy hátrányuk, mégpedig az, hogy mivel ismerjük a szereplők jövőjét, izgulni nem nagyon lehet rajtuk.Pl tudtuk, hogy Gunray megmenekül. Igen, ez nálam is ennél a résznél merült fel igazán. Hogy a főszereplőkért nem izgulunk, az egy dolog, de valójában a mellékszereplőkért sem, akik a filmekből jöttek át. Pl. mikor Árgyélus kapitány hirtelen a klónokat kezdte tizedelni, azonnal tudtam, hogy no para, ott van Gree, ő tuti nem halhat meg és ő lesz az, aki miatt Gunray, ha meg is szökik, nem simán fog az összejönni. Eztán gondoltam bele, hogy Luminara sincs veszélyben, hiszen az ep3-ban ott van a Kashyyykon. Aztán végiggondolva, Plo Koon, Cody, Thire, Yularen, nekik nincs tétjük, hiszen bár csak mellékesek, hajuk szála sem görbülhet, hiszen később ott lesznek a filmekben. Szóval lehet, több önálló, állandóbb jelleggel visszatérő karakter kéne, mint Rex. Példának okáért a Rookies azért tetszik, mert ott egyedül Cody az, akiért nem kellett szorítani. Szóval jó lenne, ha látnánk néha felbukanni Fox parancsnokot (mivel az ep3-ban Thire a coruscanti shocktroopereknek a parancsnoka, míg az Ambushban csak százados volt, így érdekes lenne azt is látni, hogyan jutott oda, hogy maga tegyen jelentést Palpatine-nak Yoda kereséséről). De jöhetne a többi klón is, mint Five vagy Echo, aztán néhány visszatérés után egyikük meghalhatna. Mert hiába van itt Ahsoka, hiába tudjuk, hogy el fog tűnni valahogy valahová, erősen gyaníthatjuk, hogy a sorozat végéig nem fog bekövetkezni ez. Szóval több önálló TCW karakter kéne, vagy még előhalászhatnának olyan mellékeseket, akik az ep2-3 közötti időkben eltűntek. Jediből egy rakás van (igaz, a legtöbb eltűnését az EU már elmesélte, de oda se neki ): Adi Gallia, Oppo Rancisis, Yarael Poof, Eeth Koth, Even Pill (igaz, őt elvben Anakin túrta ki), Yaddle, Depa Billaba, Barriss Offee, Pablo Jill, Bultar Swan, stb. Szerkesztve: 2008. December 8. - Dzséjt Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 8. Hozzászólás ideje: 2008. December 8. Egyetértek, kellenének még szabadon manipulálható karakterek. De Yarael Poof már BBY 27-ben meghalt, Yaddle BBY 26-ban meghalt, tehát ők kiestek, mivel már az Ep2-ben sem szerepeltek. Even Piell hetekkel a 66-os után halt meg a Coruscanton, Barriss Offee-t a Felucián ölték meg a 66-os során, Pablo-Jill-t Grievous ölte meg az IH fedélzetén, Bultar Swan pedig túlélte a 66-ost, és a Kesselen halt meg azt hiszem, Vader által. Ők csak akkor kezelhetők szabadon, ha a filmeken kívüli eseményeket figyelmen kívül hagyják a készítők. Persze azért néhány kaland erejéig bevehetnék őket, csak kinyírni nem kellene egyiket sem, mint ahogy Depa Billabát sem. Viszont az ő sorsát, illetve Adi Gallia és Oppo Rancisis halálát belevihetnék egy-egy sötétebb hangulatú részbe... És hát van ott még kb 10000 Jedi, csak elő kell vakarni néhányat, és lehet gyilkolászni őket... (Persze csak módjával, nehogy csorbát szenvedjen a nimbuszuk. ) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 8. Hozzászólás ideje: 2008. December 8. Dzséjt. De jó neked, hogy filmnézés közben ennyi mindenre tudsz gondolni. Engem leköt a sztori és attól még izgalmas, hogy tudom ki nem halhat meg elvileg. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 8. Hozzászólás ideje: 2008. December 8. Ezzel én is így vagyok, ezért nézek meg filmeket többször is, olvasok el könyveket sokadszorra. Nem csak az tud szórakoztatni, hogy nem ismerem a sztori végét, hanem az odavezető út szépsége, felépítése, filmnél a szereplők játéka, vagy pl. könyvnél a jó stílus. De itt minek is ezt magyarázni? Hiszen mindannyian sokszor láttuk már mind a hat filmet, és az elemzés topikokban arról is szoktunk beszélgetni, hogy egy-egy jelenet még most is milyen izgalmas... A Clone Wars ráadásul kicsit más tészta, hiszen itt csak a távolabbi jövőt ismerjük, az odavezető utat nem annyira, vagy nem pontosan, így az izgalom is megvan, hiába vannak benne nagyobb részt ismert jövőjű karakterek. Meghalni nem fognak, az biztos, de a többit nem tudjuk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 8. Hozzászólás ideje: 2008. December 8. Én is így látom. Szerintem izgalmasan, és ami fontosabb, a karakterekhez hozzáadva mesélik el a klónháború történetét. Ezt vártam a sorozattól. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. December 8. Hozzászólás ideje: 2008. December 8. Dzséjt. De jó neked, hogy filmnézés közben ennyi mindenre tudsz gondolni. Engem leköt a sztori és attól még izgalmas, hogy tudom ki nem halhat meg elvileg. Én sem mondtam, hogy nem köt le, de olykor vannak ilyen dolgok, amik kizökkentenek a 100%-os élvezetből. Ennél a szériánál most először ennél a résznél zökkentett ki ez. De hát ez nem csoda, én sose a főhősökért rajongtam, éppen azért, mert azok sorsa a legtöbb műnél könnyen kiismerhető. A mellékszereplőknél, ha nem sablonosak, akkor ez nem így van. És bár ez nem von le szinte semmit a TCW, vagy bármilyen más mű értékéből, a teljes élményhez nálam az is hozzátartozik, hogy ne tudjam, mi lesz egy adott karakter sorsa. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 9. Hozzászólás ideje: 2008. December 9. Az egyik rajongó találóan megjegyezte, hogy jobban várja a Lair of Grievoust, mint a karácsonyt. Az biztos, hogy én is megadom a módját a várakozásnak. Napközben megnézem a sorozat eddigi részeit, és mindezt megkoronázandó az új epizódot! Nagyon várom már, bár kicsit félek is, hogy csalódni fogok. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 9. Hozzászólás ideje: 2008. December 9. Mi lesz benne olyan különleges amiért ennyire várod? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 9. Hozzászólás ideje: 2008. December 9. (szerkesztve) Mi lesz benne olyan különleges amiért ennyire várod? Először is nem csak én várom hanem még rengetegen a fórumokon. Egy elismert japán anime rendező dirigálta ezt a részt, és állítólag nagyon komor hangulata van. Ha láttad az előzeteseket akkor gondolom ez neked is feltűnt. Spoiler: Ja és talán többet megtudhatunk Grievous múltjáról is. Az egész epizód az ő búvóhelyén játszódik. Szerkesztve: 2008. December 9. - Ody Mandrell Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 9. Hozzászólás ideje: 2008. December 9. Persze ok, de én csak kiváncsi voltam nem értetlenkedtem.Amiket leírtál nem tudtam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 9. Hozzászólás ideje: 2008. December 9. Persze ok, de én csak kiváncsi voltam nem értetlenkedtem.Amiket leírtál nem tudtam. Nem mondtam, hogy értetlenkedtél. Csupán válaszoltam a kérdésedre. Válasz
Leon Hozzászólás ideje: 2008. December 10. Hozzászólás ideje: 2008. December 10. Adi Gallia és Oppo Rancisis halálát belevihetnék egy-egy sötétebb hangulatú részbe... Adi Galliát látjuk meghalni az ep3-ban. Attól függetlenül jó volna, ha őt is szerepeltetnék. (meg még sokmindenkit ) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. December 10. Hozzászólás ideje: 2008. December 10. Adi Galliát látjuk meghalni az ep3-ban. Attól függetlenül jó volna, ha őt is szerepeltetnék. (meg még sokmindenkit ) Az Stass Allie, nem Adi Gallia. Válasz
Leon Hozzászólás ideje: 2008. December 10. Hozzászólás ideje: 2008. December 10. Az Stass Allie, nem Adi Gallia. Hopp, igazad van, elnéztem. Sorry Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 10. Hozzászólás ideje: 2008. December 10. (szerkesztve) Részlet a LOG -ból. Nada már most a kedvencem. Fisto is jól tolja, és az a kacsintás nagyon jópofa. Szerkesztve: 2008. December 10. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Felkerült a Lair of Grievous webcomic az offical site -ra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Tudja valaki hogy kell lementeni ezeket a webcomicokat? Grievous majdnem sírós szemei avatarért kiáltanak. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Hozzászólás ideje: 2008. December 12. A képet úgy tudod, ha csak a végeredményre vagy kíváncsi, hogy megnyitsz egy képszerkesztő programot, rámész a képregényre, felnagyítod Grivi fejét, hogy szép nagy minőség legyen, kurzort oldalra csapod, megnyomod a billentyűzeten, hogy PrtScr, és utána meg új dokumentumként már be is szúrtad a képszerkesztő progiba azt a képet, amit épp mutatott a monitor. Utána már rajtad áll, mit kezdesz vele. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Köszi coce a tippet! Megpróbálom. Válasz
rex56 Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Jövő héten lesz új epizód, vagy karácsonyi szünet? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. ma ma ma! :)Már csak 5 perc! /legalábbis nekem./ Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Ááááááá űűűűűber kira mega állat szuper rész volt! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Jövő héten lesz új epizód, vagy karácsonyi szünet? Jövő héten nem lesz új rész. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Ááááááá űűűűűber kira mega állat szuper rész volt! Nagyon várom már!!! Egyben fogom megnézni a Gunray arc -ot. Látom nem csalódtál. Valóban annyira jó lett mint vártad? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Nagyon várom már!!! Egyben fogom megnézni a Gunray arc -ot. Látom nem csalódtál. Valóban annyira jó lett mint vártad? Nekem nagyon bejött, rendkívül izgalmas volt! De majd Te is meglátod, Ody! Amint lesz majd angol felirat, hozzálátunk! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Már alig várom. a TFN -es fórumon nem voltak annyira elájulva tőle. Bár ez semmit nem jelent. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. (szerkesztve) Egyszerűen és röviden: Ne. ( ) http://rapidshare.com/files/172901486/Star...D-FQM.part1.rar http://rapidshare.com/files/172902194/Star...D-FQM.part2.rar (nem felcserélhetőek) http://rapidshare.com/files/172906239/Star...D-FQM.part1.rar http://rapidshare.com/files/172906078/Star...D-FQM.part2.rar netload: http://netload.in/dateiMTM0MTUxMz/bestleec...vid-fqm.avi.htm HD: http://rapidshare.com/files/172877252/Star...4-CTU.part1.rar http://rapidshare.com/files/172877221/Star...4-CTU.part2.rar http://rapidshare.com/files/172877220/Star...4-CTU.part3.rar Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. (szerkesztve) Köszi kolmilan heeee. Az FQM -et nyomom. Szerkesztve: 2008. December 13. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Felkerült az új epizód előzetese, melyet majd csak jövőre(!!) láthatunk. Bekaphatják... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.