Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Hat hét van hátra, és a visszalévő epizódok száma is hat. Minden héten egy rész lesz.

Szerintem most dupláznak, és utána meg egyenként...

Hozzászólás ideje:
Én lentebb az utóbbi eshetőségre céloztam, de nem kizárt az első eset sem, magyarán a széria hiba. Több millió egyedből nem létezik, hogy mindenki tökéletes legyen. Elvileg a sorozat Lucas teljes felügyeletét élvezi, így majd az is előfordulhat, hogy az order66 történéseit is újra tárgyalhatjuk. Már ami a klónok viselkedését illeti.

Ha egyáltalán eljut ez a széria a 66-osig.

Hozzászólás ideje:
Ha egyáltalán eljut ez a széria a 66-osig.

Biztos, hogy eljut. (Vagyis nem lesz kasza.)

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:
Én se jöttem rá, csak mikor már Chopper elkezdte kérdezgetni, ő meg hárított válasz helyett.

Tudtam én, hogy volt ilyenről szó még az elején :D Plusz, most olvastam az sw.comon, hogy a második évadra ez még inkább jellemző lesz.

:D Úgy tűnik akkor mégsem kell féltenem a régebbi Clone Wars sztorik kronológiáját.

Hozzászólás ideje:
Akkor 3 hét múlva vége is az első évadnak. Kár.

Revan, ne légy már ilyen értetlen. 6 rész van hátra, azaz még hat hétig fog tartani, csak a jövő heti rész hosszabb lesz, mint az eddigiek.

Hozzászólás ideje:
Revan, ne légy már ilyen értetlen. 6 rész van hátra, azaz még hat hétig fog tartani, csak a jövő heti rész hosszabb lesz, mint az eddigiek.

Igen, igen most már értem.

Hozzászólás ideje:
Itt: http://starwars.com/theclonewars/guide/episode016.html

A "Trivia & Details" résznél az első bekezdés utolsó mondata: "This is especially true of the second season of Clone Wars episodes."

Kicsit szomorú vagyok, mert azt hittem már jobban fogunk közelíteni az EPIIII -hoz. Bár az öt évad tudatában erre lesz még lehetőség, mindenesetre jó lenne látni egy ívet a történetben. Itt nem csupán a sztorira gondolok, hanem a fegyverzetre és a ruházatra is.

Igen, sajnos az epizódok egyáltalán nem időrendi sorrendben kerülnek leadásra. Mondta is Dave Feloni, hogy elképzelhető, hogy egyszer kiadnak valami idővonalat a részekhez, de a rajongók úgyis előbb elhelyezik őket.

A hatodikként leadott "Downfall of a Droid" pl. az első rész ("Shadow of Malevolence") előtt játszódik:

Trivia rész.

Hozzászólás ideje:
Sansweet nyilatkozta még a mozifilm idején, hogy milyen jó ez a sorozat, mert sok-sok szereplő kap saját epizódot. Példaként hozta fel Palpatine-t is.

Meg javítsatok ki, ha tévedek, de szó volt róla, hogy 2 olyan epizód is van, amiben egy lövés sem dördül el. Meg hol marad a Szenátus életét bemutató epizód??? Nem úgy volt, hogy az is lesz?

A tegnapi előzetesig azt hittem, hogy a "Hidden enemy" lesz ez a rész, és végre láthatjuk, hogy mit manipulál Palpatine a függöny mögött...

Spoiler:

Oké, úgy tűnik, hogy elhesegethetem az aggodalmamat, a 19. rész (Hostage Crisis) leaz az én részem, tele sok-sok Palpatine jelenettel...

Hozzászólás ideje:

Így elcseszni a szinkront! :D

FÉÉÉÉÉÉÉÉNYKAAAAAARD!!!!!!!! :D

A hangok nem egyeznek a filmmel... Azt remélem, hogy esetleg az rtl-esek külön szinkront csináltak....

KOOONZEEERV!

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:
Nem csalódtam a retekben. A 4:3 -as képaránnyal ki is herélték az egészet. Azt hiszem ennyi elég is volt a magyar kiadásból.

Remélem, a CN-en jobb lesz...

Hozzászólás ideje:
Szerintem a gyerekeknek okés... én rosszabbra számitottam. A szinkronhangoknál egyedül Ventress az aki nagy mellélövés lett, a forditás meg ingadozó, de nagyjából rendben van.

És a klónok? Meg a droidok?

Hozzászólás ideje:
Talán nekik valóban jó. :D Engem zavar, hogy nem látom a kép 40% -át. :D

sajna csak fél szemmel tudtam nézni, mivel épp gépet szereltünk, de azt hittem, hogy csak nálam nem látszik a kép fele. :D

A lényeg h letöltésnél már tökéletes lesz.

Sajna a hangokat sem hallottam, majd megnézem.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.