Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Szerintem duplázva. Hat hét van hátra, és a visszalévő epizódok száma is hat. Minden héten egy rész lesz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Pont azt írtam, hogy az enyémen nem igazán látszik szerintem, mert egy régifajta monitor, crt-ből is egy ősrégi darab Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Hat hét van hátra, és a visszalévő epizódok száma is hat. Minden héten egy rész lesz. Szerintem most dupláznak, és utána meg egyenként... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Én lentebb az utóbbi eshetőségre céloztam, de nem kizárt az első eset sem, magyarán a széria hiba. Több millió egyedből nem létezik, hogy mindenki tökéletes legyen. Elvileg a sorozat Lucas teljes felügyeletét élvezi, így majd az is előfordulhat, hogy az order66 történéseit is újra tárgyalhatjuk. Már ami a klónok viselkedését illeti. Ha egyáltalán eljut ez a széria a 66-osig. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. (szerkesztve) Ha egyáltalán eljut ez a széria a 66-osig. Biztos, hogy eljut. (Vagyis nem lesz kasza.) Szerkesztve: 2009. Február 7. - kolmilan Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Én se jöttem rá, csak mikor már Chopper elkezdte kérdezgetni, ő meg hárított válasz helyett. Tudtam én, hogy volt ilyenről szó még az elején Plusz, most olvastam az sw.comon, hogy a második évadra ez még inkább jellemző lesz. Úgy tűnik akkor mégsem kell féltenem a régebbi Clone Wars sztorik kronológiáját. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. (szerkesztve) Ha egyáltalán eljut ez a széria a 66-osig. Nem feltétlen kell eljutnia a 66-ig, elég ha a klónok jelleme kirajzolódik, hisz az már elég alap egy újabb csevejhez. Szerkesztve: 2009. Február 7. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Szerintem most dupláznak, és utána meg egyenként... Most se lesz dupla, csupán a következő epizód speciálisan hosszú lesz. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Szerintem duplázva. Akkor 3 hét múlva vége is az első évadnak. Kár. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Hat hét van hátra, és a visszalévő epizódok száma is hat. Minden héten egy rész lesz. Akkor mégis a 17. lesz egy órás. Érdekes lesz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Akkor 3 hét múlva vége is az első évadnak. Kár. Revan, ne légy már ilyen értetlen. 6 rész van hátra, azaz még hat hétig fog tartani, csak a jövő heti rész hosszabb lesz, mint az eddigiek. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Most se lesz dupla, csupán a következő epizód speciálisan hosszú lesz. Ajaj. Vajon a Retek klubbosok hogy fogják ezt levetíteni? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Revan, ne légy már ilyen értetlen. 6 rész van hátra, azaz még hat hétig fog tartani, csak a jövő heti rész hosszabb lesz, mint az eddigiek. Igen, igen most már értem. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Itt: http://starwars.com/theclonewars/guide/episode016.htmlA "Trivia & Details" résznél az első bekezdés utolsó mondata: "This is especially true of the second season of Clone Wars episodes." Kicsit szomorú vagyok, mert azt hittem már jobban fogunk közelíteni az EPIIII -hoz. Bár az öt évad tudatában erre lesz még lehetőség, mindenesetre jó lenne látni egy ívet a történetben. Itt nem csupán a sztorira gondolok, hanem a fegyverzetre és a ruházatra is. Igen, sajnos az epizódok egyáltalán nem időrendi sorrendben kerülnek leadásra. Mondta is Dave Feloni, hogy elképzelhető, hogy egyszer kiadnak valami idővonalat a részekhez, de a rajongók úgyis előbb elhelyezik őket. A hatodikként leadott "Downfall of a Droid" pl. az első rész ("Shadow of Malevolence") előtt játszódik: Trivia rész. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. A hatodikként leadott "Downfall of a Droid" pl. az első rész ("Shadow of Malevolence") előtt játszódik:Trivia rész. Ráadásul készítési sorrendben is az elsők között volt. Ez mondjuk látszik is rajta. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Sansweet nyilatkozta még a mozifilm idején, hogy milyen jó ez a sorozat, mert sok-sok szereplő kap saját epizódot. Példaként hozta fel Palpatine-t is.Meg javítsatok ki, ha tévedek, de szó volt róla, hogy 2 olyan epizód is van, amiben egy lövés sem dördül el. Meg hol marad a Szenátus életét bemutató epizód??? Nem úgy volt, hogy az is lesz? A tegnapi előzetesig azt hittem, hogy a "Hidden enemy" lesz ez a rész, és végre láthatjuk, hogy mit manipulál Palpatine a függöny mögött... Spoiler: Oké, úgy tűnik, hogy elhesegethetem az aggodalmamat, a 19. rész (Hostage Crisis) leaz az én részem, tele sok-sok Palpatine jelenettel... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Hostage Crisis Spoiler: Ráadásul feltűnik Zirro is! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Mindjárt kezdődik a TCW a reteken. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Hm... 4:3-as a kép formátuma Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. (szerkesztve) Így elcseszni a szinkront! FÉÉÉÉÉÉÉÉNYKAAAAAARD!!!!!!!! A hangok nem egyeznek a filmmel... Azt remélem, hogy esetleg az rtl-esek külön szinkront csináltak.... KOOONZEEERV! Szerkesztve: 2009. Február 8. - kolmilan Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. A magyar szöveg jó volt, de a hangok és a keverés... förtelem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Nem csalódtam a retekben. A 4:3 -as képaránnyal ki is herélték az egészet. Azt hiszem ennyi elég is volt a magyar kiadásból. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Nem csalódtam a retekben. A 4:3 -as képaránnyal ki is herélték az egészet. Azt hiszem ennyi elég is volt a magyar kiadásból. Remélem, a CN-en jobb lesz... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Szerintem a gyerekeknek okés... én rosszabbra számitottam. A szinkronhangoknál egyedül Ventress az aki nagy mellélövés lett, a forditás meg ingadozó, de nagyjából rendben van. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Szerintem a gyerekeknek okés... én rosszabbra számitottam. A szinkronhangoknál egyedül Ventress az aki nagy mellélövés lett, a forditás meg ingadozó, de nagyjából rendben van. És a klónok? Meg a droidok? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Szerintem a gyerekeknek okés... Talán nekik valóban jó. Engem zavar, hogy nem látom a kép 40% -át. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Talán nekik valóban jó. Engem zavar, hogy nem látom a kép 40% -át. Amit letöltesz, az se a teljes. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Amit letöltesz, az se a teljes. Szakadéknyi különbség van a kettő között. Az élvezhető ez meg nem. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Talán nekik valóban jó. Engem zavar, hogy nem látom a kép 40% -át. sajna csak fél szemmel tudtam nézni, mivel épp gépet szereltünk, de azt hittem, hogy csak nálam nem látszik a kép fele. A lényeg h letöltésnél már tökéletes lesz. Sajna a hangokat sem hallottam, majd megnézem. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. A magyar nép java azt sem tudja, mi az, hogy 16:9-es képarány... :S Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.