Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVIII spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
8 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Én mindenképpen úgy gondolom, hogy Leia meg fog halni.

Ha össze tudták úgy vágni a filmet a leforgatott jelenetekből, akkor talán, sőt, akkor úgyislenen logikus.

Tudunk a halála utáni utóforgatásról?

Szerkesztve: - Tarzaan

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Rian elárulta a film első két szavát: "We are..."

Ez ne msok, de ha továbbgondolom egyszerűbb abba a nyitányba beleképzelni, ami a leforddított hosszú szivárogtatásban szerepel.

Hozzászólás ideje:
13 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Én mindenképpen úgy gondolom, hogy Leia meg fog halni.

Akkro viszont ha meghal, eredetileg is meghalt volna.

Hozzászólás ideje:

Lehetséges. Semmit nem tudunk a sztoriról. Max. az lehet elbizonytalanító, hogy elvileg a harmadik filmben ő lett volna a középpontban. Állítólag. Én ezt nehezen tudtam volna elképzelni. Carrie nem tudott volna elvinni a hátán egy SW filmet.

Hozzászólás ideje:

Hát ennek annyira nem örülök, és külön remélem, hogy nem arra céloz, hogy őt is levágják mint Obit. :D Nyilván nem :P:)

Hozzászólás ideje:
7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Carrie nem tudott volna elvinni a hátán egy SW filmet.

Már hogy az istenbe ne tudott volna. Az egyik legfontosabb szereplő a történetben. Ő Kylo anyja és Luke testvére. Ha másért nem is, már csak azért is tökéletes lett volna a központi szerepre hogy ezt a két embert visszavezesse "való világba". Azonkívül nála alkalmasabb ember aligha van az Új Köztársaság összetákolására. Ő már látta Mon Mothma hibáit, kétszer nem esne ugyanabba a csapdába.

Én őszintén szólva még mindig reménykedem abban hogy Leia CGI formában visszatér és méltó lezárást kap a karaktere. Nem lenne méltó a karakterhez sem és Carrie emlékéhez sem, ha Leia csak valami off-screen vagy utóforgatás általi halált halna. Rettentő szomorú ami történt, de történet szempontból szerintem az lenne a méltó, ha végigvinnék az eredeti elképzeléseket a karakterrel kapcsolatban.

Hozzászólás ideje:
10 órával ezelőtt, Jar-Jar Binks írta:

Már hogy az istenbe ne tudott volna. Az egyik legfontosabb szereplő a történetben. Ő Kylo anyja és Luke testvére. Ha másért nem is, már csak azért is tökéletes lett volna a központi szerepre hogy ezt a két embert visszavezesse "való világba". Azonkívül nála alkalmasabb ember aligha van az Új Köztársaság összetákolására. Ő már látta Mon Mothma hibáit, kétszer nem esne ugyanabba a csapdába.

Én őszintén szólva még mindig reménykedem abban hogy Leia CGI formában visszatér és méltó lezárást kap a karaktere. Nem lenne méltó a karakterhez sem és Carrie emlékéhez sem, ha Leia csak valami off-screen vagy utóforgatás általi halált halna. Rettentő szomorú ami történt, de történet szempontból szerintem az lenne a méltó, ha végigvinnék az eredeti elképzeléseket a karakterrel kapcsolatban.

Szerintem a színésznőről beszélt, nem akarakterről.

Egy hiteles CGI karakter nem olcsó, főleg ha beszél is. Az megelég olcsó lenne, ha mondjuk megégne és kapna egy maszkot.

Hozzászólás ideje:

most jutott eszembe, hogy Finn a TFA ban még nem tudott vezetni TIE vadászt. Most viszont láttuk már, hogy a Crait-i csatában vezet egy gépet. Vagy csak tüzér megint? Kétülésesek ezek a gépek?

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, csoli1138 írta:

most jutott eszembe, hogy Finn a TFA ban még nem tudott vezetni TIE vadászt. Most viszont láttuk már, hogy a Crait-i csatában vezet egy gépet. Vagy csak tüzér megint? Kétülésesek ezek a gépek?

Egy személyes gépek. Lehet egyszerűbb vezetni mint egy TIE-t. 

Hozzászólás ideje:

aha. Köszi. Azért felmerült a kérdés, hisz a két rész közt nemigen telik el idő, ráadásul ő még lábadozik is. Vagy benne volt a pilótáskodás a rehab-programjában, mint Stallonénak a pulcsi kötés? ;)

Hozzászólás ideje:
22 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Egyébként hol írta ezt?

Egy sajtótájékoztatón hangzott el a napokban.

Más: A film első vágása több mint 3 órás volt. Rengeteg komplett jelenet került ki a végleges filmből. Rian azt mondja, hogy ő egyébként nem szeretne bővitett verziót a későbbiekben, mert szerinte az a legjobb verzió ami most a mozikba fog kerülni. A jelenetek amik kilettek vágva okkal kerültek ki. Nemrég egyébként átnézte azokat a törölt jeleneteket, amiket a Blu-rayre fognak tenni extraként és mondta hogy lesz belőlük bőven.

Hozzászólás ideje:
8 perccel korábban, Bomarr írta:

A film első vágása több mint 3 órás volt. Rengeteg komplett jelenet került ki a végleges filmből. Rian azt mondja, hogy ő egyébként nem szeretne bővitett verziót a későbbiekben, mert szerinte az a legjobb verzió ami most a mozikba fog kerülni. A jelenetek amik kilettek vágva okkal kerültek ki. Nemrég egyébként átnézte azokat a törölt jeleneteket, amiket a Blu-rayre fognak tenni extraként és mondta hogy lesz belőlük bőven.

Az igen! :o Annak örülök, hogy végülis nem lesz bővített, hiszen még így is a leghosszabb SW filmet fogjuk megkapni néhány napon belül. 

Hozzászólás ideje:
42 perccel korábban, Bomarr írta:

Egy sajtótájékoztatón hangzott el a napokban.

Más: A film első vágása több mint 3 órás volt. Rengeteg komplett jelenet került ki a végleges filmből. Rian azt mondja, hogy ő egyébként nem szeretne bővitett verziót a későbbiekben, mert szerinte az a legjobb verzió ami most a mozikba fog kerülni. A jelenetek amik kilettek vágva okkal kerültek ki. Nemrég egyébként átnézte azokat a törölt jeleneteket, amiket a Blu-rayre fognak tenni extraként és mondta hogy lesz belőlük bőven.

Ez még akár igaz is lehet. A T2-ből is a theatrical-mozisa legjobb verzió.

Hozzászólás ideje:

A japánban levetített első 15 percről az IGN egyik embere írt.

http://www.ign.com/articles/2017/12/06/star-wars-the-last-jedi-opening-scene-first-impressions

Letaglózónak írja le az akciót, némi humorral fűszerezve. Ezután Rian lépett a színpadra, és elárulta, hogy ez a tónus végigmegy a filmen. 

Remélem azért nem vígjáték lesz. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.