Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Március 17. Hozzászólás ideje: 2015. Március 17. A Star Wars: Princess Leia egy Mark Waid által írt és Terry Dodson által rajzolt, 5 részes mini-sorozat, a Marvel kiadó gondozásában. Az első szám 2015. március 4-én jelent meg, értelemszerűen Leia hercegnőt állítva középpontba. A történet közvetlenül az Egy új remény után veszi fel a fonalat, a yavini ceremónia során. A sorozat nyitódarabja, magyar fordításban... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Március 18. Hozzászólás ideje: 2015. Március 18. (szerkesztve) Ma jelent meg a második rész. Szerkesztve: 2015. Március 18. - Rog Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Március 18. Hozzászólás ideje: 2015. Március 18. Ha nem írnák ki a címet, magamtól rá nem jönnék, hogy Leia van a képen... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 18. Hozzászólás ideje: 2015. Március 18. Épp ezt néztem én is. Cseppet sem hasonlít. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Március 18. Hozzászólás ideje: 2015. Március 18. Mintha Padme egy huga volna... Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Március 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Március 19. 2015. 03. 18. - 18:35, Rog írta: Ma jelent meg a második rész. Ma pedig magyarul is. 2. rész Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Március 19. Hozzászólás ideje: 2015. Március 19. kosziiii :-D Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Március 19. Hozzászólás ideje: 2015. Március 19. Köszönet Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Március 20. Hozzászólás ideje: 2015. Március 20. Köszi, Sky Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Március 31. Hozzászólás ideje: 2015. Március 31. A fordítással ismét nagyon elégedett voltam, köszönöm Sky, élvezete volt olvasni. Sajnos a történetről és a rajzokról ez már kevésbé mondható el. Viszonylag jó, de nem a legjobb, amihez már szerencsém volt. Talán a Padmé-kép és Liea reakciója volt a legérdekesebb. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 3. Hozzászólás ideje: 2015. Április 3. Komolyan mondom harmadikra se tudom végigolvasni. Olyan szinten unalmas az egész történet....(2. részről írom) A rajzok is bénák.... Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2015. Április 3. Hozzászólás ideje: 2015. Április 3. Sajnos szerintem is ez a leggyengébb az új sorozatok közül. A dialógusok bénák, Leia számomra tök out of character és a rajzok is elég gágyeszek, pedig az alapkoncepció (túlélő alderaaniak összegyűjtése) nem lenne rossz. Az tetszik, hogy meg van a kontinuitás a Thousand levels down novellával, amiből először derült ki, hogy a Birodalom hajtóvadászatot indított az alderaaniak ellen, de más pozitívumot nem nagyon tudok mondani. Még szerencse, hogy csak minisorozat. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Megérkezett a sorozat 3. része is. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Május 2. Hozzászólás ideje: 2015. Május 2. Köszönjük szépen a fordítást! Hát, ahogy halad előre a sorozat, úgy csökken az érdeklődésem is. Csak vége felé történtek olyan dolgok, melyek érdekesebbek voltak. Közepes. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Május 3. Hozzászólás ideje: 2015. Május 3. Köszi szépen !!! Egyszer talán lesz hozzá lelki erőm. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Május 3. Hozzászólás ideje: 2015. Május 3. Köszi a fordítást Sky. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Szívesen mindenkinek. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Június 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Június 9. Elkészült az utolsó előtti rész magyar verziója is. A fordítás Merr-Sonn érdeme, akinek ezúton is köszönöm a segítségét. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Június 9. Hozzászólás ideje: 2015. Június 9. (szerkesztve) Én pedig köszönöm Skynak, hogy részese lehetek ennek a nemes vállalkozásnak. Természetesen semmiképp sem kerülhetne ez megfelelő összeszerkesztés és lektorálás nélkül ide a többiek elé, szóval ez kettőnk partnermunkája volt. Nagyon remélem, hogy tetszik nektek, hiszen nem egyszeri alkalom volt ez, még hallani fogtok felőlem ezekben a berkekben. Szerkesztve: 2015. Június 9. - Merr-Sonn Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Június 10. Hozzászólás ideje: 2015. Június 10. Köszönet mind kettőtöknek! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Június 12. Hozzászólás ideje: 2015. Június 12. Köszönjük a fordítást! Valamennyivel jobb, mint az előző, de még mindig nem olyan jó, mint a többi Marvel cím. Leia áldozata érdekes és megható. Három és fél. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Július 4. Elkészült a minisorozat utolsó részének fordítása és szerkesztése, ezúttal is Merr-Sonn és jómagam kooperációja révén. Ezzel egyébként véget ért a minisorozat is, jövőhéttől a Lando széria veszi át a stafétát a hercegnőtől. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Július 5. Hozzászólás ideje: 2015. Július 5. Köszi mindkettőtöknek! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Július 5. Hozzászólás ideje: 2015. Július 5. Köszönjük a fordítást. A jobb pillanatok ellenére is csak egy gyenge közepes volt az egész sztori. Nem élveztem maradéktalanul. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.