Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Elkészítik fullrra az első évadot és úgy árulják majd a csatornáknak. Azért egy SW márkanév nem hiszem, hogy ne érdekelne senkit.

Reméljük így lesz.

Hozzászólás ideje:
Hallottam egy olyan dologról, hogy az amerikai tv csatornáknál a sci-fi sorozatok nézettségcsökkenése, illetve megszűnése miatt nehézségekbe ütközik az SW tv sorozat beindítása. Állítólag odakint a tv csatornák nem igazán akarják az egészet, legalábbis nehéz lesz emiatt vevőt találni rá.

Ha a cikk ennyi baromságot hord össze, akkor nyilván valami "nívós" pletykalap lehetett...

Hozzászólás ideje:
Elkészítik fullrra az első évadot és úgy árulják majd a csatornáknak. Azért egy SW márkanév nem hiszem, hogy ne érdekelne senkit.

Csak legyen is érdeklődés a folytatás iránt. Mi azt hisszük, hogy mekkora érdeklődés lenne iránta, de azért én vigyázok egy ilyen kijelentéssel. Egy csatornának meg azért kell a megfelelő nézettség, még akkor is, ha erős a rajongótábora a sorozatnak. Mert nem biztos, hogy elegen vannak. Kemény világ a sorozatoké is.

Hozzászólás ideje:
Csak legyen is érdeklődés a folytatás iránt. Mi azt hisszük, hogy mekkora érdeklődés lenne iránta, de azért én vigyázok egy ilyen kijelentéssel. Egy csatornának meg azért kell a megfelelő nézettség, még akkor is, ha erős a rajongótábora a sorozatnak. Mert nem biztos, hogy elegen vannak. Kemény világ a sorozatoké is.

Ja, lásd TTSCC.

Hozzászólás ideje:

Keménynek kemény, de azért a TCW rekorder nyitánya azért becsületére vállna egy nagy csatornának is, ezt pedig a "kicsi" Cartoon Network érte el. Szóval, ez adhat némi bizakodásra okot. S bár biztos csökkent a nézettsége a TCW-nek, nem hiszem, hogy olyan drasztikus esés lenne, ami miatt aggódni kéne miatta, vagy az élőszereplős sorozat miatt. Persze más-más felállás, formátum és közeg lesz, de azért szerintem a maga helyén meg fogja találni a helyét. Azért a Star Wars mögött nem egy olyan stáb áll, mint a TSCC mögött, s míg a Terminator sorozat költségvetéséből a Star Wars trailerére se futná, addig az SW valószínűleg hangyányit nagyobb összeggel fog nekiindulni... mondjuk 100 misivel többel ;)

Hozzászólás ideje:

Azért sokat számít majd a történet is. Itt nem fognak csatázni, elvégre a nagyobb volumenű Polgárháború még odébb van. Egy sci-fi sorozatot meg nehéz lenne úgy tálalni a néző elé, hogy az, hozzászokott az SW-ben a remek kis űr-, és felszíni csatákhoz. ;) A DS9 jut most eszembe ami ugye alapvetően az űrállomás mindennapjaival foglalkozott. Érdekes színfolt volt a Trek világában, de ha nem robbant ki volna a sorozatban némi konfliktus el laposodott volna az egész. Szóval az SW-ben is ki kell majd valamit találniuk a készítőknek, mert teszem hozzá, például, nem biztos, hogy beválna " A Tatuini gazdálkodás kihatása az őslakokosokra" téma. Persze ez igen elsarkított példa volt. :)

Hozzászólás ideje:

A polgárháború az ep4-ben már "javában dúl", ez szerencsére elég tág fogalom ahhoz, hogy a sorozat korai évadjaiban (mondjuk, ha átlagosan 5-7 évadosra tervezik, akkor teszem azt a 2-3.-ban) kitörjön. No meg van egy Jedi üldöztetésünk is, ami szintén alapanyagul szolgálhat az akciónak. És valószínűleg nem véletlen lett az alvilág kiválasztva, hiszen a "békésebb" időkben ők szakmájuk szerint is csatáznak. Szerintem, így, ahogy elképzelem, a sorozat afféle Firefly lesz visszafelé. Bűnözőkön keresztül nézhetjük, milyen a Birodalom, és közben közeledünk a polgárháború felé.

Hozzászólás ideje:

Inkább kalandsorozatféleség lesz sci-fi környezetben ;) Az meg azért csak érdekli az embereket.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Állítólag Jay Laga'aia is szerepet kaphat a sorozatban. Az alvilági kört pedig erősíti Jabba és Boba Fett valószínű feltűnése is. Én nem bánnám ezt a szálat.

Hozzászólás ideje:
A polgárháború az ep4-ben már "javában dúl", ez szerencsére elég tág fogalom ahhoz, hogy a sorozat korai évadjaiban (mondjuk, ha átlagosan 5-7 évadosra tervezik, akkor teszem azt a 2-3.-ban) kitörjön. No meg van egy Jedi üldöztetésünk is, ami szintén alapanyagul szolgálhat az akciónak. És valószínűleg nem véletlen lett az alvilág kiválasztva, hiszen a "békésebb" időkben ők szakmájuk szerint is csatáznak. Szerintem, így, ahogy elképzelem, a sorozat afféle Firefly lesz visszafelé. Bűnözőkön keresztül nézhetjük, milyen a Birodalom, és közben közeledünk a polgárháború felé.

Meg aztán 1 évad szerintem több évet is felölelhet.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A legutóbb olvastam a starwars.hu-n, hogy Ian McDiarmid és George Lucas tárgyaltak McDiarmid szerepléséről az élőszereplős TV sorozatban. Annyira nem tudtam ennek hinni, mert a cikk április 1-jén íródott.

Hozzászólás ideje:

Pedig még lehetne is realitása szerintem. Nagyobb sztárok is jelentek már meg TV sorozatban, néha egyenesen főszerepben, így egy-egy epizód kedvéért lazán beugorhatna. Szvsz a sorozatra szánt költségvetésbe beleférne a gázsija :pfff:

Hozzászólás ideje:
Ha rákattintottál volna a linkre is, akkor láthattad volna, hogy tényleg áprilisi tréfa. :)

Na, akkor ezért nem tudtam. :) Nem volt rá időm, csak gyorsan végigfutottam a cikket.

Hozzászólás ideje:
Mint Mátyás király. Álruhát ölt és járja a galaxist. :)

Csak ő nem igazságot oszt. :) Ahol azt tapasztalja, hogy nem fizetik be a Birodalomnak az adót ott megsüt egy pár embert az Erő-villámaival. :)

Hozzászólás ideje:

Ennyire azért ne legyen már pitiáner a fő Sith a galaxis császára, még hogy adók :) Inkább a lázongókat nyuvasztja meg :)

Hozzászólás ideje:

Újabb hírek, illetve pletykák terjengenek az élőszereplős sorozat szereplő válogatásáról. Legutóbb Typho kapitány neve merült fel.

Hozzászólás ideje:
Újabb hírek, illetve pletykák terjengenek az élőszereplős sorozat szereplő válogatásáról. Legutóbb Typho kapitány neve merült fel.

Typho kapitány sorsa az EU-ban már lerendeződött. Kiderült róla, hogy valójában szerette Padmét, csak ő a munkája miatt sosem vette észre a közeledését. Utolsó szavaiként pedig annyit mondott Darth Vadernek, hogy "Tudom, hogy te ölted meg..."

Ez a dolog egyik része, a kérdés az, hogy a sorozat mennyire fogja komolyan venni az EU-t. Mert a The Clone Wars többé kevésbé megpróbál igazodni hozzá. Legalábbis Leland Chee elméletileg ezen dolgozik, hogy TCW téren helyrerakja a dolgokat...

Hozzászólás ideje:

Ami pedig ezeket a szereplőket illeti, csak egyetlen értelmét látom szerepeltetésüknek. Szerintem arról van szó, hogy a sorozat elején még igenis több ismert karakterrel is összefuthatunk (Gondolom csak ilyen mellékszereplőkkel, mint Dormé, meg Typho), így a sorozat elején, valószínűleg csak az évadnyitó első néhány részben még lesz némi enyhe kapcsolat az EPIII.-al, és ezáltalál a sorozatban előrehaladva eltávolodnak tőle. Hogy majd a sorozat végén (Ha lesz vége, mert jó hosszúra tervezik) egyre több kapcsolat jöjjön létre az EPIV.-el, itt is szereplők terén.

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:
Typho kapitány sorsa az EU-ban már lerendeződött. Kiderült róla, hogy valójában szerette Padmét, csak ő a munkája miatt sosem vette észre a közeledését. Utolsó szavaiként pedig annyit mondott Darth Vadernek, hogy "Tudom, hogy te ölted meg..."

Ez a dolog egyik része, a kérdés az, hogy a sorozat mennyire fogja komolyan venni az EU-t. Mert a The Clone Wars többé kevésbé megpróbál igazodni hozzá. Legalábbis Leland Chee elméletileg ezen dolgozik, hogy TCW téren helyrerakja a dolgokat...

Ezt nem tudtam, ez melyik EU sztoriban volt?

Hozzászólás ideje:

Off

Nekem is új volt. Nem lehet, hogy valamelyik képregényben?

De szerintem a témát helyezzük most már át a maga helyére :)

Hozzászólás ideje:
Ezt nem tudtam, ez melyik EU sztoriban volt?
Off

Nekem is új volt. Nem lehet, hogy valamelyik képregényben?

De szerintem a témát helyezzük most már át a maga helyére :)

Nem képregényben, hanem a Coruscant Nights trilógiájának a második kötetében... :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.