Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

20 (10,15) éves a Sith-ek bosszúja

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Iqvi írta:

Ma 15 éve mutatták be a filmet a mozikban, nektek mi a kedvenc jelenetetek, jelenetsorotok? Nekem például az operás jelenet, és a Birodalom kikiáltása nagyon tetszik.

Az egész film elejétől a végéig :D

Hozzászólás ideje:

Azért mintha ma már sokkal többen mondanák, hogy micsoda nagyszerű film ez, mint 15 éve, amikor egy csomó embernek nem tetszett. :) 

Hozzászólás ideje:
2020. 05. 19. - 19:21, Ody Mandrell írta:

Nagyon repül az idő. A fórum ehhez a filmhez köthető. A kedvenc jelenetekről majd az adott topikban. :) 

2020. 05. 19. - 20:11, Pildi írta:

Hihetetlen, hogy eltelt azóta 15 év...

A durva az hogy pontosan emlékszem a premier napjára. Hogy milyen idő volt pl(Mintha Anakin/Vader lelke háborgott volna olyan itéletidő volt). A várakozásra, a rajzfilmre a film elött, a FILM-re, és az utána való sétára a Váci úton át az Árpád-hídon beszélgetve egy baráttal a filmről.

Sosem felejtem el azt a napot.

Szerkesztve: - Frenkie

• 11 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Tegnap lett 16 éves a muvi. Ez alapján a topik címe akár "16 éves a Sith-ek bosszúja" is lehetne.

• 1 évvel később...
Hozzászólás ideje:

18 év... Ez különösen akkor érződik iszonyú soknak, ha belegondolok, milyen kicsik voltak még a gyerekeim, akik azóta már mind nagykorúak.  

A kisebbik lányomnak, aki akkor még csak 1 éves volt s emiatt természetesen jóval később látta, ez a kedvenc SW filmje azóta is, pedig ő értő közönségként minden SW projektet figyelemmel kísér most is. :) 

Talán az én kedvenc filmem is, még mindig. :) 

• 1 évvel később...
  • Ody Mandrell megváltoztatta a címet erre: 20 (10,15) éves a Sith-ek bosszúja
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
2020. 05. 19. - 19:11, Iqvi írta:

Ma 15 éve mutatták be a filmet a mozikban, nektek mi a kedvenc jelenetetek, jelenetsorotok? Nekem például az operás jelenet, és a Birodalom kikiáltása nagyon tetszik.

Az én két legkedvesebb jelenetem:

1. Palpatine mesél Anakinnak az operában - ez talán a teljes Lucasos hexológiából a kedvencem

2. Obi-Wan faggatja Padmét Anakin hollétéről - itt elég sokat nyom a latba az, hogy alatta szól az Anakin's Dark Deeds track második fele, tökéletes kompozíció a történet, kép és hang együtt

Hozzászólás ideje:
14 órával ezelőtt, Wilde írta:

Valaki tervez menni a fórumról a 20-éves bemutatóra?

Ott a helyem! :)

Hozzászólás ideje:
32 perccel korábban, csoli1138 írta:

Mekkora sz*r cikk ez. Már az első bekezdésben elhasal a Disney korszak rugdosásával. Aki ezeknek pénzt ad tartsa észben, hogy a szennyet tartja felszínen a helyett, hogy engednék elsüllyedni oda, ahova való: a pöcegödör aljára.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
8 órával ezelőtt, Pildi írta:

Ott a helyem! :)

Ha lenne esetleg közös filmnézés, én a 24-ét preferálnám, de amúgy most rákerestem és nem találom egyelőre, hogy melyik mozikban fogják játszani.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.