SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Köszi szépen mindenkinek, az oldal nevében. Ody: Jó, hogy írtad, a magyar látogatók egy részét kifelejtettem a számolásból. Ez még 280 ezret jelent. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Gratula! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Na az a 6és fél milla már szép szám. Csak így tovább. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Köszi szépen mindenkinek, az oldal nevében. Ody: Jó, hogy írtad, a magyar látogatók egy részét kifelejtettem a számolásból. Ez még 280 ezret jelent. Maestro csak magadnak köszönheted a sok látogatót! Nekünk csak annyit, hogy a 280 ezerből párszor mi is ráklikkeltünk! Gratulálok! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Krande, Kudarmubat, Lokatelli: köszi! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Két-három hete kaptam egy levelet egy kanadai rajongótól. Van egy kis nyomdai cége, és egy szintén rajongó kisfia, akinek a sulijában a kártyák a menők. Ezért, meg hogy tesztelje az új laminálót, a fickó csinált egy sorozat kártyát a képeimből. És küldött belőle egy adagot nekem is, mert kíváncsi a véleményemre. Íme, a kártyák: Sajnos a képek széleit néhol le kellett nyesnie, hogy illeszkedjenek a méretarányhoz, de amúgy szerintem marha jók. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Újabb mérföldkő. Reméljük valami fejes látókörébe is bekerülnek a kártyák. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Szép történet Így képen egész jól mutatnak. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Újabb gratuláció Most már tényleg alkalmazhatna valami fejes. Meglássátok, még megérjük, hogy a sorozat pósztereit és promóciós képeit SimonZ ügyködi össze Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Simon Z. Ezekkel a képekkel szépen meggazdagodtál volna a traffikos képek fénykorában Ej, azok a régi szép idők! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Gratulálok! Szuperul néznek ki a képen. Ismét egy újabb bizonyíték, hogy mennyi rendes ember van. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Gratula részemről is. Van ízlése a manusnak hogy a Te képeiddel tesztelte a masináját. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Újabb mérföldkő. Reméljük valami fejes látókörébe is bekerülnek a kártyák. Szép lenne. Köszi a gratulációkat! Oldfighter: ej, hol voltam én még akkor? Rog: A tesztelésben odáig ment, hogy a nyomtatók és egyebek képességeit illusztrálandó a posztereim kinn vannak a falán. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Akkor a tesztelést nem úgy kell érteni hogy a fazon a frissen vásárolt még nem használt gépét próbálta ki a képeiddel? Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 22. De, de mivel megfelelt neki a cucc, ezért nyomott néhány posztert is, amivel a leendő ügyfeleknek meg tudja mutatni, milyen minőségben tud nyomtatni a cég. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 24. Hozzászólás ideje: 2006. November 24. Bolti forgalmazásban mikor lesznek kaphatók? :D Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 24. Hozzászólás ideje: 2006. November 24. Néhányat én is el tudnék képzelni a falon Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 24. Bolti forgalmazásban mikor lesznek kaphatók? :) Kérdezd a Lucasfilmet. MissKarrde: Ami azt illeti, én is. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Azt hiszem, január nyolcadika éjszakája örökre emlékezetes marad számomra... LEVELET KAPTAM A LUCASFILMTŐL! Idézem: Good day, Simon! Your wonderful Star Wars artwork has been brought to my attention. Might you be willing to submit it for publication in Bantha Tracks? The submission guidelines are below? Bantha Tracks Submission Guidelines: Any original art, envelope art, comics, illustrations, news, stories, meeting information, or any materials voluntarily submitted become the property of Bantha Tracks. No compensation will be given for voluntary submissions, and there is no guarantee of publication. Submissions to Bantha Tracks will not be returned. Each submission must include the creator's name, age, contact information, date the work was created, and a statement that the work is original, created by the person submitting it, and that the person is a member of Hyperspace: The Official Star Wars Fan Club. Send electronic files to banthatracks@starwars.com, or send your snail mail to Bantha Tracks, c/o Mary Franklin, P.O. Box 29901, San Francisco, CA 94912. Mary Franklin Events Manager Lucasfilm Ltd. Mary Franklin a Celebration egyik szervezője (itt kereshetitek ki a képét), a Bantha Tracks pedig az Insiderrel együtt nyomtatott és online formában is megjelenő Lucasfilm-kiadvány, mely elsősorban a rajongókkal foglalkozik. Már elkezdtem végiggondolni, mely képeket küldeném el nekik. A következőkre gondoltam: Nagyon várom a ti javaslataitokat is! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Az Erőre!!!!!!! Nagy-nagy gratula ehhez Fantasztikus hír, meg levél, meg minden Képeken majd gondolkodom, és köszi, hogy írhatunk javaslatot Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Ez már tényleg nagy dolog. Ennél már csak az lenne nagyobb ha Lucas is írna Neked valamit. De fokozni is lehetne hogy annál is nagyobb legyen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Én Zolival szinkronban tudtam örülni, MSN-en. Szerintem is hatalmas dolog ez, és fúleg akkor válik azzá, ha valami igazán emlékezetes helyen fogják felhasználni a képeket (pl. Celebration-on). Nekem egyenlőre egy javaslatom lenne, mégpedig a "jók" poszter (Yoda, Obi és a többiek). Szerintem azt mindenféleképpen érdemes lenne elküldeni. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Hát ez óriási! Nagyon gratulálok! Én a kedvenc Obi-Wanos képemet ajánlanám. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Ez fantasztikus hír!A következő lépés már állás a LucasFilm-hez lesz! Pár ajánlat: http://simonz.co.hu/wallp/ep3/1024/battleheroes-wallp.jpg http://simonz.co.hu/wallp/ep3/1024/ep3-p17-wallp.jpg http://simonz.co.hu/wallp/ep3/1024/ep3-ani-temple.jpg http://simonz.co.hu/wallp/ep3/1024/ep3-p18-wallp.jpg (és ennek a karakter sorozatnak a többi tagját) Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Gratula! A felsoroltak közül Padmé és a "jók"-plakát. lletve az Anakin-Vader poszterpáros, amennyiben a BanthaTracks hajlandó egy megfelelő méretű posztert tartalmazni. Válasz
Azrael Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. szerintem a vörös Darth Vader képet, vagy csinálj egy posztert mind a hat filmnek együtt Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Köszi mindenkinek! Egyelőre úgy áll, hogy ez a nyolc kép rajta lesz az elküldendők között. Obi1: a sorozat, amit belinkeltél, a másik esélyes... Abból leginkább az Obi-Grievous jöhetne számításba: És persze a Battle Of The Heroes-on is gondolkozom... De így már tíz lenne, azt meg sokallom. Esetleg a Yoda-posztert kihagyom, és helyette megy az Obi-Grievous. Krande: a Bantha Tracks külföldre nem jut el postai úton. Az Ámerikán kívülieknek meg kell elégedniük az online verzióval, és az is csak a Hyperspace-eseknek. Viszont így akármekkora poszter lehet benne. Azrael: új képet most nem készítek, mihamarabb le akarom tudni ezt a dolgot. Lehet, hogy már ma késő este elküldöm a képeket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Aztán ki tudja? Lehet, hogy Lucas papának is megtetszenek a képeid. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Szép lenne... Akkor marad a Yoda-poszter is, mert az a kedvenc szereplője Artu mellett. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. A BotH az nagyon jó! Én a helyedben megpróbálnám poszter-méretbe javasolni, persze az USA-n belüli papír kiadásba. Grivi viszont mintha épp átölelné Obit... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.