SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Majd az is sorra kerül... Egyelőre nem tudok szabadulni az Ablakból. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Most a Hook van nálam a porondon. Remek darab, érződik, hogy Ereje teljében volt Williams, amikor komponálta. (Megjegyzem, a filmet nem láttam, vagy már nagyon rég volt.) Star Wars-os utalások, amiket eddig felfedeztem (11. számnál tartok): Főtéma (pl. 1-2. szám eleje): eléggé hasonló sszerkezetű, mint az Across The Stars (két-két hanggal elválasztott triolák). A legkönnyebb azzal az Across-interpretációval összevetni, ami a droidgyárban szól, mikor Padmé leesik az ajtóból, mert ott az Across maga is fel van pörgetve. 4. szám, 6. másodperc: Flag Parade a Baljósból. (Tisztán felismerhető.) Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Most a Hook van nálam a porondon.Remek darab, érződik, hogy Ereje teljében volt Williams, amikor komponálta. (Megjegyzem, a filmet nem láttam, vagy már nagyon rég volt.) Star Wars-os utalások, amiket eddig felfedeztem (11. számnál tartok): Főtéma (pl. 1-2. szám eleje): eléggé hasonló sszerkezetű, mint az Across The Stars (két-két hanggal elválasztott triolák). A legkönnyebb azzal az Across-interpretációval összevetni, ami a droidgyárban szól, mikor Padmé leesik az ajtóból, mert ott az Across maga is fel van pörgetve. 4. szám, 6. másodperc: Flag Parade a Baljósból. (Tisztán felismerhető.) Nekem is első pillanattól kezdve a Hook témáját idézi az Across the Stars. A Hook zenéje jó, a film viszont - szerintem - az egyik leggyengébb Spielberg-alkotás. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. A Hook zenéje jó, a film viszont - szerintem - az egyik leggyengébb Spielberg-alkotás. Kisebb koromban nagyon sokszor láttam a Hook-ot így nem tudok róla rosszat mondani. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. A filmről én sem tudok mit mondani, bár más okból... De a zene teljesen lenyűgözött. Még két-három szám van hátra. Igyekszem majd valahogy megnézni. A zene után érdekelne maga a film is. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hook... 1x láttam, jó volt, de elég is volt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Én csak belehallgattam, de jónak tűnik. Majd egyik nap végighallgatom. A filmet egyszer réges-régen láttam Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. a 6. rész végén amikor Vader azt mondja hogy ha luke nem áll át a sötét oldalra akkor taln a testvére ... és akkor luke bedühödik akkor nagyon jo a zene az 10/10 pontos Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Maxi egyetértés, ott a zene iszonyat jó Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. (szerkesztve) A hivatalosan kiadott Soundtrack lemez 2. cdjén van a szám csak sajnos nem tudom a nevét Szerkesztve: 2006. Július 6. - Darth Fuge Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. A hivatalosan kiadott Soundtrack lemez 2. cdjén van a szám csak sajnos nem tudom a nevét Battle of Endor II. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Egy kis részlete annak a zenének Válasz
Ander Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. (szerkesztve) A teljes szám címe "Final Duel Theme". Még nem találkoztam vele egyik CD-n sem, de valahogy csak sikerült lekapni. Szerkesztve: 2006. Július 7. - Ander Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Azért nem, mert a Battle for Endor II részéve a CD-ken, asszem külön nem is beszerezhető (én már próbáltam, de aztán egyszerűen levágtam a BfE II-ről ). Válasz
Ander Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. (szerkesztve) Azért nem, mert a Battle for Endor II részéve a CD-ken, asszem külön nem is beszerezhető Nem linkelek. Amit én írok, az független a Battle of Endortól. Mondja meg valaki, hogy kell és felrakom valahova. Szerkesztve: 2006. Július 7. - Ander Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. (szerkesztve) Egy kis részlete annak a zenének De abban van nem? Ez a lényeg Karrde. Szerkesztve: 2006. Július 7. - Ody Mandrell Válasz
Ander Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. (szerkesztve) Meg egy másiké is hasonló. Szerkesztve: 2006. Július 8. - Ander Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. (szerkesztve) Mi minden SW zenét ismerünk. De azért köszi. Szerkesztve: 2006. Július 7. - Ody Mandrell Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Ebben is előjön a Vader-Luke párbaj zenéje. Final Duel Theme Ennek a részletnek a címe: The Dark Side Beckons és The Emperor's death Válasz
Ander Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Most már ezt is tudom. Válasz
LordMaul Hozzászólás ideje: 2006. Július 16. Hozzászólás ideje: 2006. Július 16. Helló! Lenne égy érdekes kérésem. Megvan vkinek a IV-V-VI zene cd? Le tudná írni az a vki a számok címét sorrendben? Vmit letöltöttem dc-n, de nem tudom h az e az eredeti. Előre is köszönöm! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 16. Hozzászólás ideje: 2006. Július 16. Ugyanebben a főtopikban (Star Wars Saga) találsz egy Star Wars zenék topikot valamivel lejjebb, ott rögtön az első oldalon be vannak gépelve a SW albumok zenéi, egy hiba van benne, de az is ott van valamelyik hozzászólásban. Ha valami nem teljesen világos, kérdezz nyugodtan ott vagy itt Válasz
LordMaul Hozzászólás ideje: 2006. Július 16. Hozzászólás ideje: 2006. Július 16. Ugyanebben a főtopikban (Star Wars Saga) találsz egy Star Wars zenék topikot valamivel lejjebb, ott rögtön az első oldalon be vannak gépelve a SW albumok zenéi, egy hiba van benne, de az is ott van valamelyik hozzászólásban. Ha valami nem teljesen világos, kérdezz nyugodtan ott vagy itt Köszi, megnézem... Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Július 20. Hozzászólás ideje: 2006. Július 20. Megkaparintottam a Luke vs. Vader Zenéjét az Ep. 6-bol bárkinek elküldöm szivesen 3 mb a cime : John Williams - I am A Jedi/Vader kills the emperor és ez csak ez a részlet (a filmbol) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 20. Hozzászólás ideje: 2006. Július 20. Ez a részlet rajta van dupla CD-s filmzenén. Válasz
bilbringi Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Ez a részlet rajta van dupla CD-s filmzenén. Jaja, én magamban el is neveztem "Duel of the Fates"-nek. Legalább annyira ráillik, mint a TPM emlékezetes motívumára. Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Fuge, küldd el nekem, így nem tudom felidézni, hogy mire gondoltál, ami még Duel of the Fates-es is lenne... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. (szerkesztve) Mostanában csak filmzenéket hallgatgatok, így a jó öreg JW se maradhat ki. Most végeztem az elveszett frigyládával, és egyelőre két SW hangzást szúrtam ki benne. A "Marion's Theme" a "Leia's Theme"-re hasonlít, a "The Miracle of the Ark"-ba pedig a Maestro az Uralkodó témáját szőtte bele. Attól Palpi tutira összecsinálná magát, főleg ha a film alatt szól. Szerkesztve: 2006. Szeptember 3. - Rog Ertay Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Voltak ilyen esetek. Pl. a 2002 -es évben, amikor egyszerre írta a Klónok TÁmadása, és aktuális HP film zenéjét. Volt egy-két hasonló taktus. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.