Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Nekem nagyon tetszik. Az elején nabooi vonulatokat is belehallok, a végén pedig határozottan valami újnak a kezdetét, valami új korszak beköszöntét érzem, mint az évszakoknál a tavasz. A végén lévő baljós "trillák" pedig megadják az egésznek az árnyék oldalát, a harcot a válság és a többi dolog ellen. A közepén valóban egy picit szétesik, de szerintem az nem Williams hibája, hanem a művészek csúsznak picit szét, amúgy szépen szólna. Szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Nekem valahogy nem jön be. A gond itt a hangzással a szabadtérrel van. Gondolom nem koncertekre volt beállítva a hangosítás. Amúgy én mintha a klarinétostól még a Harmadik Típusú Találkozásoknak a taktusait is kihallottam volna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Nekem tetszik, a Tavasz érzés nekem is kihallatszott belőle, meg némi Gésa emlékiratai hangzás is, csak egy picit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Hüha... hát Williams nem nagyon eröltette meg magát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Nekem is tetszett, a frissességet én is érzékeltem, amit nevezhetünk éppen tavasznak is, főleg, mert már biztos ti is (ahogy én is) nagyon várjátok. Annyira nem is esett szét a közepén, de valóban, ez koncertteremben biztos másként szólna. Egyébként ha nem tudom, meg nem mondtam volna, hogy John Williams műve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. (szerkesztve) Ha már erre járok szeretnék megemlékezni a Maestro 77. születésnapját ünnepelte február 8-án. Egy kis érdekesség, hogy ezen a napon meg is ajándékozták egy Grammy-vel, Johnny elnyerte élete 21. díját legjobb zenei kompozíció kategóriában The Adventures of Mutt Williams című darabért az Indy4-ből. Szívből Gratulálok neki mindkét okból. Ez az Baracknak írt muzsika tényleg nagyon magyar népmesés. Szerkesztve: 2009. Február 13. - lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Nekem nagyon tetszik. Nekem is. Aranyos. Csak hiányzik a történés, ami ezalatt egy filmben történni szokott. Bármi. Legalább a fű nőjön (megjegyzés: az elején a művészeket hogy megujjézták, aztán amikor JQW neve elhangzott, semmi nyikkanás. Mintha nem is tudnákl ki az) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Így utólag gratula neki a díjért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Lehet, hogy csak számomra nem volt eleddig evidens, de mostanában ha unatkozom, gyakran dúdolok annyi sw témát, amennyi csak eszeme jut (elképsztő, mennyi ideig tudom ezáltal szórakoztatni magam - és persze a környezetemet, itt mondjuk a szórakoztatás nem enyhén idézőjeles ), summa summárum, most csengett csak ki a fülembe, hogy az EpIV végi Throone Room lényege nem más, mint a Binary Sunset Force témájának a felgyorsítása és "indulósítása". Mondom, lehet, hogy ez másnak evidens, és így visszahallgatva én sem értem, hogy nem vettem észre eddig, elvégre jó a hallásom, de valahogy időben egy kissé távol vannak egymástól, így nem jutott eszembe összepárosítani őket... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Ez speciel feltűnt. Amin én dilemmázom: az Across the Stars az mollban nem ugyanaz, mint ami az Imperial Marsh dúrban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Kizártnak tartom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Mondom, lehet, hogy ez másnak evidens, és így visszahallgatva én sem értem, hogy nem vettem észre eddig, elvégre jó a hallásom, de valahogy időben egy kissé távol vannak egymástól, így nem jutott eszembe összepárosítani őket... Jobb későn, mint soha. Érdekes, hogy eddig ezt nem vetted észre, pedig csak a ritmusuk különbözik, a bevezető dallamon kívül persze. Lehet, hogy az vezetett félre eddig, hogy teljesen másként vezetik fel a két témát. A zenében lehet játszani ilyenekkel, hogy ugyanaz a dallam más ritmusban lejátszva egész más hangulatot teremt. Van erre példa más filmekben is, az biztos, csak most egy sem jut eszembe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Amin én dilemmázom: az Across the Stars az mollban nem ugyanaz, mint ami az Imperial Marsh dúrban? Ezt én is kizártnak tartom. Nem csak a hangnemük különbözik, hanem az egyes hangjegyek is teljesen mások. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Mondom, lehet, hogy ez másnak evidens Nekem sem volt az, mert eddig én sem tudtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Mondom, lehet, hogy ez másnak evidens, és így visszahallgatva én sem értem, hogy nem vettem észre eddig, elvégre jó a hallásom, de valahogy időben egy kissé távol vannak egymástól, így nem jutott eszembe összepárosítani őket... Anno nekem sem tűnt fel elsőre, csak jóval később, mikor már azért jobban ismertem a zenéket Sőt, szerintem nagyon későn esett le, hogy ugyanaz a dallam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. (szerkesztve) Nekem egyébként ez a kedvenc témám, de telefonon nem szól túl hangosan, azért van az indulós változat, mert annak meg jó hangereje is van Nem mellékesen szerintem az egyetlen motívum, ami mind a hat filmen végigmegy. Szerkesztve: 2009. Február 19. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Nekem is a Throne Room szól a telefonomon, én hangoltam a dallamszerkesztővel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Nekem az új telóm tud mp3-at lejátszani, szóval szimplán beraktam csengőhangnak a zenét úgy, ahogy van Én tuti nem tudnám behangolni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Én elég sok csengőhangot csináltam saját magam, ha érdekel titeket, legközelebbi talin megmutatom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Engem érdekel. Csak gyere akkor el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. A zenében lehet játszani ilyenekkel, hogy ugyanaz a dallam más ritmusban lejátszva egész más hangulatot teremt. Van erre példa más filmekben is, az biztos, csak most egy sem jut eszembe. Rómeó és Júlia (by Zefirelli, a zeneszerzőt sajna nem tudom). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Off Nino Rota a zeneszerző, van neki azért más híres filmzenéje is Lelestem a cd-ről, azért vagyok ilyen felhomályosult Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 17. Szeretünk floppy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Star Wars: In Concert klip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Na, most irigy lettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Ez olyan mint a Musical Journey, csak élőben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Remélem lesz majd DVD is ebből az egészből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Az állam akkor esett le, amikor kiderült, hogy még kórus is van. De szép is lenne ott lenni az egyik koncerten! Kicsit szomorú ugyanakkor, hogy ez a londoni O2 koncert folytatása, amelyről azt rebesgették, hogy európai turnéra megy. Ehelyett lett belőle egy amerikai koncertturné, Európa pedig megint csak leshet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Hátha Amerika után majd Európa is sorra kerül.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. A remény hal meg utoljára...de hátha lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.