Donát Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Zoli, erre nem találok szavakat... ez valami hihetetlen! Kedvendcemmé vált, első látásra szerelem! Köszönöm! Donát Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Eredetileg nem terveztem kommentárt ehhez a képhez, de azért összeszedegettem pár gondolatot... Némi töprengés után "Ways of The Sith" lett a kép angol címe. Ezzel a III. rész egy kivágott mondatára kívántam utalni: ANAKIN: I pledge myself to your teachings. To the ways of the Sith. Eredetileg nem ezt terveztem: ami megihletett, az a Sacrifice könyv borítójának megjelenése volt. A könyvhöz vagy a borítóhoz magához semmi köze a képnek, nem is érdekel a tartalma, csak a címe fogott meg: Áldozat. Ez a szó ihlette ezt a képet, de hamar rájöttem, hogy a forrásaim nem teszik lehetővé, hogy pontosan megcsináljam, amit terveztem. Így készítés közben kicsit megváltozott a koncepció: Anakin választásának következményeit mutatom be, csak másképp. A kép alapja a klónok templomba menetelése. Ezt övezik a Mustafar lávafolyásai mint a végső pusztulás jelképei. A domináns színek a vörös és a sárga, az árnyékok erősek, a templom szobrai összeolvadnak a lávamezővel. Ez a részlet a kedvencem a képen, nagyon szeretem a színvilágát, és szeretem alaposan végignézni a részleteit. Az egyik, ami nagyon tetszik, Anakin és Obi-Wan alakja között van: A szobor, amelyik felemeli a karját, mintha megálljt intene, miközben ő maga beleolvad a lávába. A kép alsó felének (számomra) egyfajta "kozmikus pusztulás" hangulata van: minden meghal. ("Minden meghal, Anakin Skywalker, még a csillagok is kihunynak.") És Anakin maga gondoskodik arról, hogy a "minden meghal" szépen teljesüljön. E kép előtt küzd óriásként Anakin és Obi-Wan. A poszter felső része egyszerűbb: középen Anakin, kétoldalt pedig a két Sith: Sidious és Vader. Anakin feje körül a Mustafar gömbje egyfajta negatív glória, a figura gonoszságát mutatja. A bolygó mögött pedig a Sith-ek vörös napja kel fel. Nekem a hangulata és a színvilága tetszik ennek a képnek. A "mesélnivalója" nem olyan komplex, mint pl. az Obi-Wan-poszternek, ez inkább hangulatkép. Donát: Szívesen. De remélem, lányoknál nem a hasonló stílus tetszik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. (szerkesztve) Hát ez kész. Magasan a kedvenc kép lett nálam, elsőre beleszerettem én is. Az eddigi legjobbak is a sötét oldal témájú képeid voltak, de ez a királyok közt is a király! Gratula (megy háttérnek)! Ezt is elküldeném a Lucasfilmes csajnak. Szerkesztve: 2007. Január 21. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Most nálam is ez van fenn, lecseréltem egy másik Zoli által készített képet Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Marha jó ez a kép.Megy háttérnek nálam is. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Köszi mindenkinek! Nem gondoltam volna, hogy ilyen sikere lesz... Ody: úgy tervezem, hogy el fogom küldeni. De megvárom a szerdát, mert akkor jelenik meg a Bantha Tracks következő online kiadása, ha jól emlékszem. Bár nem tudom, benne lesz-e valamelyik képem... Csak utána postázom az új posztert. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Nekem is az a szobor tetszett legjobban Anakin és Obi között. Az annyival magával ragadó, kicsit idegenül kilóg. Ezt úgy értem, hogy mikor először megláttam, nem is sw karakter ugrott be. Hanem Az Utolsó Kereszteslovag végén a keresztes lovag figurája, amikor a legvégén, mikor összeomlik a templom visszanéz Indy-ékre. Csak jobban megnézve láttam, hogy az a Jedi-templomos bevuló része. Nagyon szuper lett, nagyon tetszik a kép. Ez a kommentár kellett. Köszi és gratula! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 22. Hozzászólás ideje: 2007. Január 22. Ody: úgy tervezem, hogy el fogom küldeni. De megvárom a szerdát, mert akkor jelenik meg a Bantha Tracks következő online kiadása, ha jól emlékszem. Bár nem tudom, benne lesz-e valamelyik képem... Minendképpen értesíts ha benne leszel, megy a hírekbe. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Január 22. Hozzászólás ideje: 2007. Január 22. Ment háttérképnek, csodaszép lett! A vörös haj jól áll Anakin-nek. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 24. Köszi! A mai Bantha Tracks teljes terjedelemben a virágkarnevállal foglalkozik, semmi egyéb nincs benne... Holnap reggel mindenesetre elküldöm ezt a legutóbbi posztert is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Január 26. Hozzászólás ideje: 2007. Január 26. Egy új poszter: "Eszem-faszom megáll." Mikor az ember már azt hinné, ennél a pontnál nem lehet jobbat alkotni, megérkezik a következő és újra lehet értékelni a dolgokat. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Köszi. Őszintén szólva még mindig nem értem, mi az ezen a képen, amitől olyan nagyon tetszik nektek... Nekem is bejön, szó se róla, de nem ilyen kimagaslóan. Ha esetleg elmondanátok, nagyon hálás lennék, mert később akkor erre még jobban odafigyelnék. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Számomra pl. nagyon fontosak egy kép színei. Ez a fekete-vörös kombináció eszméletlenül jól mutat már csak színben is. Ugyanakkor remek jelenetek vannak a képen, templomba vonulás és Mustafar együtt, a nagy párbaj képével. Szóval a drámai képek uralkodnak, fölöttük pedig a részvevőkről is jó képeket választottál ki. Tetszenek ezek az egybemosódós megoldások: lépcső+mustafari lávafolyam. Bármely képen jó ez a megoldás Minden jó ezen a képen Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Pontosan ahogy Karrde is írta. Minden tökéletes összhangban van, nagyon darkos kép. Továbbra is úgy vélem, a legjobb műved. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Az egybemosásos technika nekem a kedvencem. Ennél a képnél a vörös színt olyan jól sikerült minenhol összemosni, hogy lángok hatását kelti. Ez Anakin máglyája. Palpatine és Vader pedig a fekete füst. Jól írja Ody az összhang a legjobb szó a képre. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. (szerkesztve) Köszi az infókat! Úgy alakult, hogy ez a Sith-poszter egy háromtagú sorozat utolsó darabjává avanzsált. A sorozat második tagja is ekészült már, csak az első rész van hátra. I will be the most powerful Jedi ever... Háttérképverziók a lap alján. Kommentár még nem lesz ehhez a képhez, csak akkor, ha elkészül a sorozat. Akkor viszont részletes leszek. EDIT: Itt látható a teljes méretű kép. Szerkesztve: 2007. Február 6. - SimonZ Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Nagyon klassz! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Nagyon klassz! Köszi! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Tökéletes ep2 feeling! Gratulálok! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Verry good. Verry good! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Köszi mindenkinek! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Végre újra egy EPII-es munka, és az eddigi legjobb! Meglátszik, hogy lett új alapanyag. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Elkápráztat. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Szupi-szupi-szuper! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Megint köszi. Ody: igen, négy képelem is Tibur pakkjából van. Három meg a HD-s screenshotok közül, amit belinkeltem. Sajnos az EP1-es anyagom még így is szűkös, de remélem, meg tudom majd csinálni, amit terveztem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Egyébként a kép színvilága is tetszetős. Alulról felfelé halad a narancs, majd a fekete-sötét színek irányába. Bravo. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Február 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 10. Utolsóként elkészült a sorozat első darabja: I had a dream I was a Jedi... Kommentárt ehhez az utóbbi két képhez és a teljes sorozathoz vasárnap fogok feltenni. Addig is annyit mondanék, hogy ezen a képen ne keressétek a Baljós árnyak egészének hangulatát, mert nem arról szól elsősorban, hanem Anakin álmairól. A későbbi kommentár helyett ideiglenesen itt van egy KÉP arról, hogy hova akartam eljutni ezzel a három poszterrel: (Ezek a képek pillanatnyilag még nem érhetőek el a weboldalamról, csak innen, a fórumból.) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 10. Hozzászólás ideje: 2007. Február 10. (szerkesztve) Ez durva, SimonZ. Így nyomon követni és átadni azt, amit Anakin Skywalker fejlődése ad... pffff... mester vagy Szerkesztve: 2007. Február 10. - Dzséjt Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.