Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Azt hiszem ennek itt az ideje. Fogadni bármire lehet, de mindig konkrét fórumos fogad konkrét fórumossal. Az esélyeket lehetőleg 1:1 állapítjuk meg, persze ettől el lehet térni igény szerint. Ebben a topikban lehet: - Fogadást felvetni: "Kéne fogadni arra, hogy...." - ez sem a felvetés íróját, sem a rá válaszolókat önmagukban még nem kötelezi semmire. - Fogadást ajánlani: "Ki fogad velem arra, hogy..." - ezzel a fogadás ajánlója kötelezi magát, hogy akárki más fórumossal aki reagál, fogadást fog kötni. - Fogadást elfogadni: "Fogadok [fogadást ajánló fórumos neve]-vel arra, hogy..." - Értelemszerűen. Tétet emelni kizárólag úgy lehet, ha abban mindkét fórumos benne van. (Jobb szeretném, ha inkább sok kis fogadás köttetne, mint néhány nagy. Tétek: Tekintve, hogy eredményhirdetéskor úgyis dübörög a karácsonyi készülődés, az alap tét minden esetben 1 db szaloncukor. Emelni lehet csokimikulásra, saját sütésű akármire, külön értéknövelésként számít ha a sk süteményen bármi SW mintát kell megjeleníteni. PÉNZBEN NEM FOGADUNK. Fizetni kizárólag személyesen lehet, ezzel is bátorítva a tisztelt tagokat, hogy jöjjenek a találkozókra Egyes esetekben fogadásban részt nem vevő fórumtaggal is el lehet küldeni a nyerteshez, de ez félig már csalásnak számít. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Kezdem Kéne fogadást kötni arra, hogy a nyitószöveg után a kamera milyen irányban mozdul el. (50% eséllyel lefelé, 50% eséllyel más irányban) Fogadni szeretnék arra, hogy a film első felében (a Lucasfilm logótól számítva a hivatalos játékidő feléig) elhangzik a "bad feeling about this" kifejezés. Fogadni szeretnék arra, hogy a film második felében (a hivatalos játékidő felétől a stáblistáig) elhangzik a "bad feeling about this" kifejezés. Fogadni szeretnék arra, hogy a japán trailerben látott TIE-vadászos snitt napfelkeltét és nem lementét ábrázol. Mindháromnál az alap tétet azaz 1 db szaloncukrot teszem meg. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Megfogadtam, hogy többé nem fogadok. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Hozzászólás ideje: 2015. November 14. (szerkesztve) (Ezt másodjára írom le (mobilon) mert az előbb behalt a telóm de nem akarom sajnáltatni magam. ) Javaslom, a továbbiakban a csokimikulást csm-nek, a szalomcukrot szc-nek rövidítsük. Ezt az aranyos kis topicot most fedeztem csak fel. 1. Fogadok Darth Krande-vel, hogy a a japán trailerben látott TIE-vadászos naplemente igen is naplemente. A tétet tartom. 2. Ki fogad velem, hogy a felvezető szöveg után a kamera lefelé megy? 2 szc 3. Fogadok 2 szc tétben, hogy a felvezető szöveg 3 bekezdéses lesz. 4. Ki fogad velem 2 szc tétben, hogy a felvezető szöveg sárga színű lesz? (A narancssárga nem sárga) 5. Ki fogad velem, hogy a szinkronos verzióban a felvezetőszöveg angolul lesz és leszinkronizálják. (Mint az original New Hopenál: "Leia hercegnő, nyomábn a birodalom ügynökeivel hazafelé száguld csillaghajóján[…]) 2szc 6. Ki fogad velem, hogy a 3. a 4. és az 5. fogadásom egyszerre érvényesül? (3 bekezdés, sárga, szinkron) 1 szc 7. Ki fogad velem, hogy Kylo Ren maszk nélkül született (a film elején-közepém is az) és a trailerben látott Kylo Ren vs Finn duelben sérül meg Kylo szeme-arca és ezért szorul maszkra. 1 csm 8. Ki fogad velem, hogy Kylo Ren mikor Darth Vader/Anakin maszkjának mondja, hogy "befejezem, amit elkezdtél" az a film vége felé, úgy 3/4-nél lesz? 2 szc 9. Ki fogad velem, hogy Darth Vader/Anakin Erő-szellemként visszatér és kioktatja Kylo-t, hogy a sötét oldal még sem olyan szuper. 1 csm 10. Ki fogad velem, hogy mikor Kylo Vader/Anakin maszkjanak, mondja, hogy "befejezem, amit elkezdtél" akkor jelenik meg Anakin Erő-szellemként és kioktatja Kylo-t. Ebben az esetben ez a jelent bármikor megtörténhet. 1 csm 10+1 ki fogad velem 3 csm-ban, hogy a 10 fogadásomból legalább 3-at megnyerek? Ha 2 játékos nem ugyan abba a moziba megy, hogy juttatják el a nyereményt? Ha nem laknak messze egymástól akkor nyilván találkoznak, de mi van akkor, ha a két felet fényévek választják el egymástól? Remélem a fogadásaim tisztán érthetőek. Szerkesztve: 2015. November 14. - Rajmesz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Javaslom, a továbbiakban a csokimikulást csm-nek, a szalomcukrot szc-nek rövidítsük. Nem gondoltam, hogy valami feldob még ma...de ez! csm, szc. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Nem gondoltam, hogy valami feldob még ma...de ez! csm, szc. Mi bajod van vele? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Semmi, tök cukiság. Fogjátok meg egymás kezét. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Semmi, tök cukiság. Fogjátok meg egymás kezét. Hát, kissé gyerekes, de szórakozásra jó. És a végén lehet gazdag leszek pár csm-el (bocsánat, csokimikulással ) és szalonnacukorral. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Persze, nincs ezzel baj. És tényleg lehet, hogy gazdagabb leszel pár darab szc -vel. Úgy is karácsony lesz. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Persze, nincs ezzel baj. És tényleg lehet, hogy gazdagabb leszel pár darab szc -vel. Úgy is karácsony lesz. De ahoz két dolognak kell teljesülnie: valakinek fogadnia kell velem és meg is kell azt nyernem. Darth Krandéval a jelek szerint már fogadtam is. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Rey így vagy úgy de Skywalker sarjadék. Ha nem, mindenki a vendégem egy sörre. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Rey így vagy úgy de Skywalker sarjadék. Ha nem, mindenki a vendégem egy sörre. Ha esetleg nem jönne be a tipped (bár szerintem is Skywalker) akkor én Jégert kérek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Sört ajánlott fel így nem kaphatsz jagert. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Miért nem rögtön '68-as Chateau le blanc, persze szigorúan enyhén hűtve? Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Miért nem rögtön '68-as Chateau le blanc, persze szigorúan enyhén hűtve? Hát azért mert én igazából nagyon ritkán iszom. Évente kb egy centiliter Jegert. És mást nem vagyok hajlandó meginni. Szóval ha valaki piára akarja a csm meg szc téteket lecserélni, akkor csak Jégermeistert fogadok el. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Ki fogad velem 100.000 szc-ben, hogy a film egy űrben lebegő fénykard beúszó sziluettjével fog kezdődni? Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Ki fogad velem 100.000 szc-ben, hogy a film egy űrben lebegő fénykard beúszó sziluettjével fog kezdődni? Ezt a fogadásodat már is buktad, mert a felvezető szöveggel fog kezdődni. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. November 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 18. Eddig tök jó Rajmesszel máris áll a fogadás Ami a sört és Rey származását illeti: mivel illik ellen-ígérni, ha tényleg Skywalker sarj akkor Sky-nak összedobunk egy sört Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. November 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 18. Mivel megvan a hivatalos hossz (135 perc) meghatározhatjuk az "első felében (68. percig) "első harmadában" (45. percig) és "első kétharmadában" (90. percig) értékeket. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. November 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 18. 5. Ki fogad velem, hogy a szinkronos verzióban a felvezetőszöveg angolul lesz és leszinkronizálják. (Mint az original New Hopenál: "Leia hercegnő, nyomábn a birodalom ügynökeivel hazafelé száguld csillaghajóján[…]) 2szc Ennek az eredeményét nem azonnal fogjuk megtudni, nekem legalábbis (úgy tudom ) feliratosra szól a jegyem. 7. Ki fogad velem, hogy Kylo Ren maszk nélkül született (a film elején-közepém is az) és a trailerben látott Kylo Ren vs Finn duelben sérül meg Kylo szeme-arca és ezért szorul maszkra. 1 csm Egy kisebb csokimikulást teszek arra, hogy nem emiatt a duel sérülés miatt lesz maszkos. 9. Ki fogad velem, hogy Darth Vader/Anakin Erő-szellemként visszatér és kioktatja Kylo-t, hogy a sötét oldal még sem olyan szuper. 1 csm Anakin felbukkanására én is számítok de szerintem Kylo Rennel így közvetlenül nem fogjuk látni kommunikálni. Egy csokimikulás, tartom. Ha 2 játékos nem ugyan abba a moziba megy, hogy juttatják el a nyereményt? Ha nem laknak messze egymástól akkor nyilván találkoznak, de mi van akkor, ha a két felet fényévek választják el egymástól? Akkor alternatív megoldást keresnek Én Budapesten tervezek lenni januárig, utána Pécs. Egyelőre egy szc és két csm a tét. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. November 19. Hozzászólás ideje: 2015. November 19. (szerkesztve) Kylo már a film elején maszkos, amikor felperzselik a falut, úgyhogy ez már eldőlt. Szerkesztve: 2015. November 19. - Donát Ez a trailerből következik? Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. November 19. Hozzászólás ideje: 2015. November 19. Kylo már a film elején maszkos, amikor felperzselik a falut, úgyhogy ez már eldőlt. hát a trailetben volt, hogy nem volt rajta maszk. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. November 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 19. Jogos a szerkesztés, bár a megállapítás is De ez az észrevétel növelte az esélyeimet. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Hozzászólás ideje: 2015. December 5. (szerkesztve) Egy kis Tippjátékra invitálom a fórum tagjait. Aki szeretne részt venni töltse ki ide lent található kérdőívet December 14. éjfélig. Minden kérdés egy pontot ér és valamikor a film után összesítem hogy ki hány pontot ért el. Nyeremény nincs csak a győzelem íze . A kérdéseket másoljátok be és értelem szerűen kitölteni. 1.Finn erő érzékeny: 2.Finn rokoni kapcsoaltban áll valamelyik ismert karakterrel: 3.Rey erő érzékeny: 4.Rey Solo/Luke/senkinek lánya: 5.Kylo Ren Solo/Luke/senkinek fia: 6.Kylo Ren és Rey ismerik egymást: 7.Poe Dameron érő érzékeny: 8.Luke csak cameózni fog: 9.Melyik régi szereplő fog meghalni?: 10.Yoda megfog jelenni szellemként: 11.Lesz a filmben flashback: 12.Lesz a filmben a PT eseményeire(YE32-YE19) utalás: 13.Benne lesz valamelyik előző 6 film által megismert bolygó: 14.El fog hangozni "Az erő legyen veled" mondat: 15.Maz Kanata erő érzékeny: +1.Millenium Falcon-t ócska vasnak vagy hasonló jelzővel fogják illetni: Szerkesztve: 2015. December 6. - Fulcrum Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Hozzászólás ideje: 2015. December 5. 1.Finn erőérzékeny: nem 2.Finn rokoni kapcsolatban áll valamelyik ismert karakterrel: nem 3.Rey erőérzékeny: igen 4.Rey Solo/Luke/senkinek lánya: Luke lánya 5.Kylo Ren Solo/Luke/senkinek fia: Solo fia 6.Kylo Ren és Rey ismerik egymást: igen, de csak Kylo emlékszik rá, Rey nem emlékszik Kylo-ra 7.Poe Dameron érőérzékeny: nem 8.Luke csak cameózni fog: igen 9.Melyik régi szereplő fog meghalni?: Han 10.Yoda megfog jelenni szellemként: nem 11.Lesz a filmben flashback: igen 12.Lesz a filmben a PT eseményeire(YE32-YE19) utalás: igen 13.Benne lesz valamelyik előző 6 film által megismert bolygó: sajnos nem 14.El fog hangozni "Az erő legyen veled" mondat: igen 15.Maz Kanata erő érzékeny: igen +1.Millenium Falcon-t ócska vasnak vagy hasonló jelzővel fogják illetni: Finn ócskavasnak fogja nevezni, mikor meglátja először Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Hozzászólás ideje: 2015. December 5. (szerkesztve) Tetszik az ötlet, íme az én tippjeim 1.Finn erőérzékeny: nem 2.Finn rokoni kapcsolatban áll valamelyik ismert karakterrel: nem 3.Rey erőérzékeny: igen 4.Rey Solo/Luke/senkinek lánya: Solo lánya 5.Kylo Ren Solo/Luke/senkinek fia: Solo fia, Luke volt tanítványa 6.Kylo Ren és Rey ismerik egymást: igen 7.Poe Dameron erőérzékeny: nem 8.Luke csak cameózni fog: igen, de annál nagyobb hatással lesz ránk a feltűnése, mivel jelentős szerepe lesz 9.Melyik régi szereplő fog meghalni?: Egyik sem 10.Yoda megfog jelenni szellemként: nem 11.Lesz a filmben flashback: igen 12.Lesz a filmben a PT eseményeire(YE32-YE19) utalás: igen 13.Benne lesz valamelyik előző 6 film által megismert bolygó: említés szintjén biztos 14.El fog hangozni "Az erő legyen veled" mondat: igen 15.Maz Kanata erő érzékeny: igen +1.Millenium Falcon-t ócska vasnak vagy hasonló jelzővel fogják illetni: Han Solo, humorból Szerkesztve: 2015. December 5. - Sinistra Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Igaz, hogy nem vagyok képben a legfrissebb spoilerekkel, de én is beszállok. Kíváncsi vagyok, hányat találok el. 1.Finn erő érzékeny: igen 2.Finn rokoni kapcsoaltban áll valamelyik ismert karakterrel: nem 3.Rey erő érzékeny: igen 4.Rey Solo/Luke/senkinek lánya: Leia és Han lánya 5.Kylo Ren Solo/Luke/senkinek fia: Leia és Han fia 6.Kylo Ren és Rey ismerik egymást: igen, testvérek 7.Poe Dameron érő érzékeny: nem 8.Luke csak cameózni fog: igen 9.Melyik régi szereplő fog meghalani?: Han 10.Yoda megfog jelenni szellemként: nem 11.Lesz a filmben flashback: igen 12.Lesz a filmben a PT eseményeire(YE32-YE19) utalás: igen 13.Benne lesz valamelyik elöző 6 film által megismert bolygó: nem 14.El fog hangozni "Az erő legyen veled" mondat: igen 15.Maz Kanata erő érzékeny: igen +1.Millenium Falcon-t ócska vasnak vagy hasonló jelzővel fogják illetni: igen Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Jó ötlet! Küldöm én is a listát. 1.Finn erő érzékeny: igen 2.Finn rokoni kapcsoaltban áll valamelyik ismert karakterrel: nem 3.Rey erő érzékeny: igen 4.Rey Solo/Luke/senkinek lánya: Skywalker valamilyen módon 5.Kylo Ren Solo/Luke/senkinek fia: senkinek a fia 6.Kylo Ren és Rey ismerik egymást: nem 7.Poe Dameron érő érzékeny: nem 8.Luke csak cameózni fog: nem 9.Melyik régi szereplő fog meghalani?: Han 10.Yoda megfog jelenni szellemként: nem 11.Lesz a filmben flashback: igen 12.Lesz a filmben a PT eseményeire(YE32-YE19) utalás: igen 13.Benne lesz valamelyik elöző 6 film által megismert bolygó: igen 14.El fog hangozni "Az erő legyen veled" mondat: igen 15.Maz Kanata erő érzékeny: igen +1.Millenium Falcon-t ócska vasnak vagy hasonló jelzővel fogják illetni: nem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Ebbe én is beszállok. 1.Finn erő érzékeny: Nem 2.Finn rokoni kapcsoaltban áll valamelyik ismert karakterrel: Nem 3.Rey erő érzékeny: Igen 4.Rey Solo/Luke/senkinek lánya: Luke lánya 5.Kylo Ren Solo/Luke/senkinek fia: Solo fia 6.Kylo Ren és Rey ismerik egymást: Igen 7.Poe Dameron érő érzékeny: Nem 8.Luke csak cameózni fog: Nem 9.Melyik régi szereplő fog meghalani?: Egyik sem 10.Yoda megfog jelenni szellemként: Nem 11.Lesz a filmben flashback: Igen 12.Lesz a filmben a PT eseményeire(YE32-YE19) utalás: Igen 13.Benne lesz valamelyik elöző 6 film által megismert bolygó: Igen 14.El fog hangozni "Az erő legyen veled" mondat: Igen 15.Maz Kanata erő érzékeny: Nem +1.Millenium Falcon-t ócska vasnak vagy hasonló jelzővel fogják illetni: Igen Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Én is! Én is! Én is! 1. Finn erő érzékeny: nem 2. Finn rokoni kapcsolatban áll valamelyik ismert karakterrel: nem 3. Rey Erőérzékeny: igen 4. Rey Leiának/Luke-nak/senkinek sem a lánya: Solo gyerek 5. Kylo Ren Leiának/Luke-nak/senkinek sem a fia: senkinek sem 6. Kylo Ren és Rey ismerik egymást: nem 7. Poe Dameron Erőérzékeny: nem 8. Luke csak cameózni fog: igen 9. Melyik régi szereplő fog meghalni: Han 10. Yoda megfog jelenni szellemként: kizárt 11. Lesz a filmben flashback: igen 12. Lesz a filmben a PT eseményeire (YE32-YE19) utalás: igen 13. Benne lesz valamelyik, az előző 6 film által megismert bolygó: nem 14. El fog hangozni "az Erő legyen veled" mondat: hót ziher 15. Maz Kanata Erőérzékeny: nem +1. A Millenium Falcont ócskavas vagy hasonló jelzővel fogják illetni: igen Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.