Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Hozzászólás ideje: 2015. December 6. 1.Finn erő érzékeny: Nem 2.Finn rokoni kapcsoaltban áll valamelyik ismert karakterrel: Nem 3.Rey erő érzékeny: Igen 4.Rey Solo/Luke/senkinek lánya: Luke 5.Kylo Ren Solo/Luke/senkinek fia: Solo 6.Kylo Ren és Rey ismerik egymást: Igen 7.Poe Dameron érő érzékeny: Nem 8.Luke csak cameózni fog: Igen 9.Melyik régi szereplő fog meghalni?: Han 10.Yoda megfog jelenni szellemként: Nem 11.Lesz a filmben flashback: Igen 12.Lesz a filmben a PT eseményeire(YE32-YE19) utalás: Igen 13.Benne lesz valamelyik elöző 6 film által megismert bolygó: Igen 14.El fog hangozni "Az erő legyen veled" mondat: Igen 15.Maz Kanata erő érzékeny: Igen +1.Millenium Falcon-t ócska vasnak vagy hasonló jelzővel fogják illetni: Igen Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Hozzászólás ideje: 2015. December 6. (szerkesztve) 1.Finn erő érzékeny: Nem 2.Finn rokoni kapcsolatban áll valamelyik ismert karakterrel: Nem 3.Rey erő érzékeny: Igen 4.Rey Solo/Luke/senkinek lánya: Solo 5.Kylo Ren Solo/Luke/senkinek fia: Solo 6.Kylo Ren és Rey ismerik egymást: Igen 7.Poe Dameron erő érzékeny: Nem 8.Luke csak cameózni fog: Igen 9.Melyik régi szereplő fog meghalni?: Han 10.Yoda megfog jelenni szellemként: Nem 11.Lesz a filmben flashback: Nem 12.Lesz a filmben a PT eseményeire(YE32-YE19) utalás: Nem 13.Benne lesz valamelyik elöző 6 film által megismert bolygó: Nem 14.El fog hangozni "Az erő legyen veled" mondat: Igen 15.Maz Kanata erő érzékeny: Igen +1.Millenium Falcon-t ócska vasnak vagy hasonló jelzővel fogják illetni: Igen Szerkesztve: 2015. December 6. - tomcsi80 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Hozzászólás ideje: 2015. December 6. 1. Finn erő érzékeny: nem 2. Finn rokoni kapcsolatban áll valamelyik ismert karakterrel: nem 3. Rey Erőérzékeny: igen 4. Rey Leiának/Luke-nak/senkinek sem a lánya: Leia lánya 5. Kylo Ren Leiának/Luke-nak/senkinek sem a fia: Leia fia 6. Kylo Ren és Rey ismerik egymást: igen 7. Poe Dameron Erő-érzékeny: nem 8. Luke csak cameózni fog: nem 9. Melyik régi szereplő fog meghalni: senki 10. Yoda megfog jelenni szellemként:nem 11. Lesz a filmben flashback: igen 12. Lesz a filmben a PT eseményeire (YE32-YE19) utalás: igen 13. Benne lesz valamelyik, az előző 6 film által megismert bolygó: igen 14. El fog hangozni "az Erő legyen veled" mondat: igen 15. Maz Kanata Erőérzékeny: nem +1. A Millenium Falcont ócskavas vagy hasonló jelzővel fogják illetni: igen Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Hozzászólás ideje: 2015. December 6. 1.Finn erő érzékeny: nope 2.Finn rokoni kapcsoaltban áll valamelyik ismert karakterrel: nope 3.Rey erő érzékeny: Igen 4.Rey Solo/Luke/senkinek lánya: Solo lánya 5.Kylo Ren Solo/Luke/senkinek fia: Luke fia 6.Kylo Ren és Rey ismerik egymást: Nope 7.Poe Dameron érő érzékeny: Nope 8.Luke csak cameózni fog: (az mi? válasz után válaszolok. ) 9.Melyik régi szereplő fog meghalni?: Han 10.Yoda megfog jelenni szellemként: Csak a hangja 11.Lesz a filmben flashback: Lesz 12.Lesz a filmben a PT eseményeire(YE32-YE19) utalás: Lesz 13.Benne lesz valamelyik előző 6 film által megismert bolygó: Benne 14.El fog hangozni "Az erő legyen veled" mondat: Igen 15.Maz Kanata erő érzékeny: Nope +1.Millenium Falcon-t ócska vasnak vagy hasonló jelzővel fogják illetni: Igen Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Hozzászólás ideje: 2015. December 6. 8.Luke csak cameózni fog: (az mi? válasz után válaszolok. ) A cameo a történet szempontjából minden jelentőséget nélkülöző vendégszereplést jelöl. A wikipedia ide vonatkozó része ezt épp pont jól írja: A szerep jellemzője, hogy a híres vendégszereplő által alakított karakter éppen csak feltűnik a műben, sok esetben még szövege sincs, vagy az csupán egy-két szóból áll. Tipikus példa Wolverine az X-men: Elsőkben. Vagy Lucas a Sithek bosszújában. Ha Luke fontos a történet szempontjából és bizonyos jelenetek rá vannak kihegyezve akkor az már nem cameo. Ugyanakkor mióta felmerült a lehetősége hogy esetleg Luke keveset fog szerepelni sokan hogy jelezzék az ötlet iránti bosszúságukat gúnyból/lekicsinylésből ezt a megoldást is cameo-nak hívják. Kérdés, hogy a kiértékelésnél mi számít majd cameo-nak. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Kérdés, hogy a kiértékelésnél mi számít majd cameo-nak. Ha nem lehet egyértelműen eldönteni akkor majd megbeszéljük hogy mi legyen. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Értem, köszi. Sejtettem, hogy valami ilyesmi. 8.Luke csak cameózni fog: Nope Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Az Origo is játékot hirdetett, aminek a nyereménye: 2 db jegy a film december 17-i bemutatójára 3D szinkronos változatban az Origo filmklubban. http://www.origo.hu/filmklub/starwars/20151209-nezze-meg-mindenkinel-hamarabb-az-uj-star-wars-filmet-az-ebredo-ero-ha Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Hozzászólás ideje: 2015. December 10. egye fene beszállok: 1. Finn erő érzékeny: nem 2. Finn rokoni kapcsolatban áll valamelyik ismert karakterrel: nem 3. Rey Erőérzékeny: igen 4. Rey Leiának/Luke-nak/senkinek sem a lánya: Leia/Solo gyermeke 5. Kylo Ren Leiának/Luke-nak/senkinek sem a fia: nem rokon 6. Kylo Ren és Rey ismerik egymást: nem 7. Poe Dameron Erő-érzékeny: nem 8. Luke csak cameózni fog: nem 9. Melyik régi szereplő fog meghalni: egyik sem 10. Yoda megfog jelenni szellemként: nem 11. Lesz a filmben flashback: lesz (sajnos) 12. Lesz a filmben a PT eseményeire (YE32-YE19) utalás: igen 13. Benne lesz valamelyik, az előző 6 film által megismert bolygó: nem 14. El fog hangozni "az Erő legyen veled" mondat: igen 15. Maz Kanata Erőérzékeny: igen +1. A Millenium Falcont ócskavas vagy hasonló jelzővel fogják illetni: és ha igen? Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Érdekes hogy mennyire eltérőek a tippek kíváncsi vagyok ki tippelt a legjobban. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Érdekes hogy mennyire eltérőek a tippek kíváncsi vagyok ki tippelt a legjobban. azt elismerem, hogy nálam ezek nem tippek. Inkább kívánságlista. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Hozzászólás ideje: 2015. December 10. (szerkesztve) 1. Finn erő érzékeny: nem 2. Finn rokoni kapcsolatban áll valamelyik ismert karakterrel: nem 3. Rey Erőérzékeny: igen 4. Rey Leiának/Luke-nak/senkinek sem a lánya: nem Skywalker, de az erő úgy akarja, hogy a Skywalkerek közelébe kerüljön.... 5. Kylo Ren Leiának/Luke-nak/senkinek sem a fia: Han & Leia fia 6. Kylo Ren és Rey ismerik egymást: nem 7. Poe Dameron Erő-érzékeny: nem 8. Luke csak cameózni fog: nem 9. Melyik régi szereplő fog meghalni: Han 10. Yoda megfog jelenni szellemként: igen (szerintem lesz egy flashback amit Kanata mesél el, ott szó lesz Luke vmilyen kudarcáról, ami miatt remeteségbe vonul, és abban remélem lesz Yoda szellem) 11. Lesz a filmben flashback: lesz és szerintem Kanata szemén keresztül fogjuk látni. Nagy hangsúly van a szemén, szerintem vetíteni is tud vele. 12. Lesz a filmben a PT eseményeire (YE32-YE19) utalás: igen 13. Benne lesz valamelyik, az előző 6 film által megismert bolygó: igen 14. El fog hangozni "az Erő legyen veled" mondat: igen 15. Maz Kanata Erőérzékeny: igen +1. A Millenium Falcont ócskavas vagy hasonló jelzővel fogják illetni: igen +2. el fog hangozni: I have a bad feeling about this Szerkesztve: 2015. December 10. - Lenci Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Aki még akar tippelni ma éjfélig megteheti. 1.Finn erő-érzékeny: 2.Finn rokoni kapcsoaltban áll valamelyik ismert karakterrel: 3.Rey erő-érzékeny: 4.Rey Solo/Luke/senkinek lánya: 5.Kylo Ren Solo/Luke/senkinek fia: 6.Kylo Ren és Rey ismerik egymást: 7.Poe Dameron erő-érzékeny: 8.Luke csak cameózni fog: 9.Melyik régi szereplő fog meghalni?: 10.Yoda megfog jelenni szellemként: 11.Lesz a filmben flashback: 12.Lesz a filmben a PT eseményeire(YE32-YE19) utalás: 13.Benne lesz valamelyik előző 6 film által megismert bolygó: 14.El fog hangozni "Az erő legyen veled" mondat: 15.Maz Kanata erő érzékeny: +1.Millenium Falcon-t ócska vasnak vagy hasonló jelzővel fogják illetni: Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Hozzászólás ideje: 2015. December 14. 1.Finn erő-érzékeny: igen 2.Finn rokoni kapcsoaltban áll valamelyik ismert karakterrel: nem 3.Rey erő-érzékeny: igen 4.Rey Solo/Luke/senkinek lánya: Hané 5.Kylo Ren Solo/Luke/senkinek fia: Hané 6.Kylo Ren és Rey ismerik egymást: Nem 7.Poe Dameron erő-érzékeny: Nem 8.Luke csak cameózni fog: Nem 9.Melyik régi szereplő fog meghalni?: Han 10.Yoda megfog jelenni szellemként: Nem 11.Lesz a filmben flashback: Nem 12.Lesz a filmben a PT eseményeire(YE32-YE19) utalás: Igen 13.Benne lesz valamelyik előző 6 film által megismert bolygó: Igen 14.El fog hangozni "Az erő legyen veled" mondat: Igen 15.Maz Kanata erő érzékeny: Nem +1.Millenium Falcon-t ócska vasnak vagy hasonló jelzővel fogják illetni: Igen Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Hozzászólás ideje: 2015. December 14. 1.Finn Erő-érzékeny: nem 2.Finn rokoni kapcsolatban áll valamelyik ismert karakterrel: nem 3.Rey Erő-érzékeny: igen 4.Rey Solo/Luke/senkinek lánya: Han és Leia lánya 5.Kylo Ren Solo/Luke/senkinek fia: Han és Leia fia 6.Kylo Ren és Rey ismerik egymást: Nem 7.Poe Dameron Erő-érzékeny: Nem 8.Luke csak cameózni fog: Nem, de csak a végefelé szerepel majd, nem sokat. 9.Melyik régi szereplő fog meghalni? Han :S 10.Yoda meg fog jelenni szellemként: Nem 11.Lesz a filmben flashback: Nem 12.Lesz a filmben a PT eseményeire(YE32-YE19) utalás: Igen 13.Benne lesz valamelyik, az előző 6 film által megismert bolygó: Nem 14.El fog hangozni "Az erő legyen veled" mondat: 100% 15.Maz Kanata erő érzékeny: Nem +1.Millenium Falcon-t ócska vasnak vagy hasonló jelzővel fogják illetni: talán igen További tippjeim: Lesz karlevágás, és fontos karakternek (tehát nem Ponda Baba, Zam Wessel, wampa kategória) Köztük lesz a filmvégi nagy fénykardpárbaj: Luke és Kylo Ren Lesz utalás arra, mi a fene történt Lando-val Chewie ráadja a tartalékenergiát, és nem állnak át, as always És egy kérdés, szerintem nem a válasz rá, de azért örülnék neki: vajon szerintetek felcsendül-e prequeles zenei téma akár csak néhány taktusra is? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 15. 1.Finn erő érzékeny: igen (kicsi az esélye, de így játék a játék) 2.Finn rokoni kapcsoaltban áll valamelyik ismert karakterrel: nem 3.Rey erő érzékeny: igen 4.Rey Solo/Luke/senkinek lánya: Solo 5.Kylo Ren Solo/Luke/senkinek fia: senkinek (lol) 6.Kylo Ren és Rey ismerik egymást: igen (ld első kérdés) 7.Poe Dameron érő érzékeny: nem 8.Luke csak cameózni fog: kizárt 9.Melyik régi szereplő fog meghalni?: Chewbacca 10.Yoda megfog jelenni szellemként: szerintem hallani fogjuk, mint Qui-Gont 11.Lesz a filmben flashback: nem 12.Lesz a filmben a PT eseményeire(YE32-YE19) utalás: igen. (Tipp: 66-os parancs) 13.Benne lesz valamelyik előző 6 film által megismert bolygó: említés szintjén. 14.El fog hangozni "Az erő legyen veled" mondat: igen 15.Maz Kanata erő érzékeny: igen +1.Millenium Falcon-t ócska vasnak vagy hasonló jelzővel fogják illetni: igen Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Nah akkor lezárom tippelést, köszönöm mindenkinek aki tippelt Darth Krande kicsit túl csúszott az éjfélen de természetesen még elfogadom az övét is. Eredmény a premier utáni egy héten belül. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Jaj, ezt a topikot csak most vettem észre Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Hozzászólás ideje: 2015. December 15. (szerkesztve) Jaj, ezt a topikot csak most vettem észre Nincs még késő! Érdekes lesz a kis táblázat valódi válaszokkal. És persze a film, sok olyan dologgal, amit meg sem kérdeztünk magunktól! Szerkesztve: 2015. December 15. - csoli1138 Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Jaj, ezt a topikot csak most vettem észre Küld el nyugodtan ezen ne múljon Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Nagyon köszönöm a rugalmasságot és a lehetőséget! Íme a tippjeim: 1.Finn erő érzékeny: igen 2.Finn rokoni kapcsoaltban áll valamelyik ismert karakterrel: nem 3.Rey erő érzékeny: igen 4.Rey Solo/Luke/senkinek lánya: Soloék lánya 5.Kylo Ren Solo/Luke/senkinek fia: valaki másé, de ismert karakteré 6.Kylo Ren és Rey ismerik egymást: nem 7.Poe Dameron érő érzékeny: nem 8.Luke csak cameózni fog: nem 9.Melyik régi szereplő fog meghalni?: Han (és közben remélem, hogy ezt elbukom) 10.Yoda meg fog jelenni szellemként: nem 11. Lesz a filmben flashback: nem 12.Lesz a filmben a PT eseményeire(YE32-YE19) utalás: igen, biztosan (én várom) 13.Benne lesz valamelyik előző 6 film által megismert bolygó: legalább egy lesz 14.El fog hangozni "Az erő legyen veled" mondat: igen 15.Maz Kanata erő érzékeny: igen +1.Millenium Falcon-t ócska vasnak vagy hasonló jelzővel fogják illetni: igen (ez a legbiztosabb tippem ) Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. (szerkesztve) Remélem sikerül jól beírnom a valódi "eredményt": 1.Finn erő érzékeny: nem 2.Finn rokoni kapcsoaltban áll valamelyik ismert karakterrel: nem 3.Rey erő érzékeny: igen 4.Rey Solo/Luke/senkinek lánya: ? Talán Luke.. 5.Kylo Ren Solo/Luke/senkinek fia: Soloék fia 6.Kylo Ren és Rey ismerik egymást: Ha igen Rey erre nem emlékszik, de a "talán nem" a helyes egyelőre. 7.Poe Dameron érő érzékeny: nem 8.Luke csak cameózni fog: azthiszem ez egy cameo volt; igen 9.Melyik régi szereplő fog meghalni?: Han 10.Yoda megfog jelenni szellemként: nem 11.Lesz a filmben flashback: igen, volt de inkáb erő-látomásként jellemezném, mert volt benne jövő is. 12.Lesz a filmben a PT eseményeire(YE32-YE19) utalás: igen, ha jól hallottam klónokat sírta vissza Hux..de gondolom akad más is. 13.Benne lesz valamelyik előző 6 film által megismert bolygó: ugye nem? 14.El fog hangozni "Az erő legyen veled" mondat: igen(Leia) 15.Maz Kanata erő érzékeny: igen +1.Millenium Falcon-t ócska vasnak vagy hasonló jelzővel fogják illetni: igen(Rey) Szerkesztve: 2015. December 18. - csoli1138 Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 18. (szerkesztve) Szerintem 1.Finn erő érzékeny: nem ismert 2.Finn rokoni kapcsolatban áll valamelyik ismert karakterrel: nem ismert (valószínűleg nem) 3.Rey erő érzékeny: igen 4.Rey Solo/Luke/senkinek lánya: nem ismert 5.Kylo Ren Solo/Luke/senkinek fia: Soloék fia 6.Kylo Ren és Rey ismerik egymást: nem 7.Poe Dameron érő érzékeny: nem 8.Luke csak cameózni fog: igen (pontosan ez a kameo ) 9.Melyik régi szereplő fog meghalni?: Han 10.Yoda megfog jelenni szellemként: nem 11.Lesz a filmben flashback: igen 12.Lesz a filmben a PT eseményeire(YE32-YE19) utalás: nem (szereplőkre utalás amit írsz, bár meglehetősen igaz.) 13.Benne lesz valamelyik előző 6 film által megismert bolygó: amíg nem mondtak valami tökmás nevet, azt hittem a Starkiller találatánál azt a coruscanti erkélyt láttuk ahonnan az Ep2 végén Bail Organa és Palpatine a hadsereget nézték. 14.El fog hangozni "Az erő legyen veled" mondat: igen 15.Maz Kanata erő érzékeny: igen +1.Millenium Falcon-t ócska vasnak vagy hasonló jelzővel fogják illetni: igen Ami a Rajmesszel való fogadást illeti: A napos jelenet sem lemente sem felkelte nem volt, "délben" jöttek szemből a TIE-ok. Mindkettőnk szaloncukra megmaradt. Kylo Ren maszkja nincs ok-okozati összefüggésben Finnel : ez egy kis csokimikulás nekem, majd behajtom Vader nem tette helyre az unokáját, de mást sem : szerintem ez így szintén döntetlen. Szerkesztve: 2015. December 18. - Darth Krande Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. (szerkesztve) Ami a Rajmesszel való fogadást illeti: A napos jelenet sem lemente sem felkelte nem volt, "délben" jöttek szemből a TIE-ok. Mindkettőnk szaloncukra megmaradt. Kylo Ren maszkja nincs ok-okozati összefüggésben Finnel : ez egy kis csokimikulás nekem, majd behajtom Vader nem tette helyre az unokáját, de mást sem : szerintem ez így szintén döntetlen. Oké. Mikor és hol rendezzük le? Szerkesztve: 2015. December 18. - Rajmesz Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Szerintem 1.Finn erő érzékeny: nem ismert 2.Finn rokoni kapcsolatban áll valamelyik ismert karakterrel: nem ismert (valószínűleg nem) 3.Rey erő érzékeny: igen 4.Rey Solo/Luke/senkinek lánya: nem ismert 5.Kylo Ren Solo/Luke/senkinek fia: Soloék fia 6.Kylo Ren és Rey ismerik egymást: nem 7.Poe Dameron érő érzékeny: nem 8.Luke csak cameózni fog: igen (pontosan ez a kameo ) 9.Melyik régi szereplő fog meghalni?: Han 10.Yoda megfog jelenni szellemként: nem 11.Lesz a filmben flashback: igen 12.Lesz a filmben a PT eseményeire(YE32-YE19) utalás: nem (szereplőkre utalás amit írsz, bár meglehetősen igaz.) 13.Benne lesz valamelyik előző 6 film által megismert bolygó: amíg nem mondtak valami tökmás nevet, azt hittem a Starkiller találatánál azt a coruscanti erkélyt láttuk ahonnan az Ep2 végén Bail Organa és Palpatine a hadsereget nézték. 14.El fog hangozni "Az erő legyen veled" mondat: igen 15.Maz Kanata erő érzékeny: igen +1.Millenium Falcon-t ócska vasnak vagy hasonló jelzővel fogják illetni: igen Részben jogos, hogy a "nem" helyett "nem ismert" minősítést alkalmazzunk. De már eleve a "nem" minősítést úgy is lehet értelmezni, hogy valamiről egyelőre nem derült ki, hogy "igen"-e. Az Erő érzékenység tipikusan ez a kategória. Az Ep4 alapján pl. Leiáról sem gondolta még senki, hogy Erő érzékeny. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Oké. Mikor és hol rendezzük le? Lehetőleg még karácsony előtt. Te mikor hol nézed legközelebb? Három szaloncukorba is átszámolhatjuk Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. (szerkesztve) Lehetőleg még karácsony előtt. Te mikor hol nézed legközelebb? Három szaloncukorba is átszámolhatjuk Hát azva baj, hogy én holnap utazom el Balassagyarmatra és vasárnap nézem újra. Szóval vagy ma vagy holnap. Mennyivel is jövök akkor neked? Akárhogy számolom többl mint egy csm. Szerkesztve: 2015. December 18. - Rajmesz Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 18. (szerkesztve) Egy csokimikulás, a másik kettő döntetlen volt. De a ma esélytelen, a holnapomat meg anycim osztja be. Tudod mit, add le a nevemben valami jótékonykodónak, a Tesco-k Interspar-ok tele vannak a Vöröskereszt meg a Máltaiak karácsonyi gyűjtéseivel. Remélem a Rogue One előtt is fogadunk Szerkesztve: 2015. December 18. - Darth Krande Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Egy csokimikulás, a másik kettő döntetlen volt. De a ma esélytelen, a holnapomat meg anycim osztja be. Tudod mit, add le a nevemben valami jótékonykodónak, a Tesco-k Interspar-ok tele vannak a Vöröskereszt meg a Máltaiak karácsonyi gyűjtéseivel. Remélem a Rogue One előtt is fogadunk Tudod mit? Ha lesz addig fórumtali amit Donát említett nekem tegnap akkor ott odaadom. vagy legkésőbb a Rouge One-nál. Ja igen és a Rouge One-ra is veszek vagy 10 jegyet. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 24. Hozzászólás ideje: 2015. December 24. (szerkesztve) Itt a helyes szelvény. Először nézzétek meg is szóljatok ha valami nem jó és utána összesítem. 1.Finn erő-érzékeny: NEM 2.Finn rokoni kapcsoaltban áll valamelyik ismert karakterrel: NEM (valószínűleg bár nem derült de mivel mindenki a NEM-t írta így összesítésben nincs jelentősége) 3.Rey erő-érzékeny: IGEN 4.Rey Solo/Luke/senkinek lánya: NEM DERÜLT KI 5.Kylo Ren Solo/Luke/senkinek fia: SOLO 6.Kylo Ren és Rey ismerik egymást: NEM :Ezt megbeszélhetjük a filmben nincs egyértelmű utalás csak jelek. A könyvben Kylo felismeri Rey-t 7.Poe Dameron erő-érzékeny: NEM 8.Luke csak cameózni fog:IGEN 9.Melyik régi szereplő fog meghalni?: HAN 10.Yoda megfog jelenni szellemként: NEM 11.Lesz a filmben flashback:IGEN 12.Lesz a filmben a PT eseményeire(YE32-YE19) utalás:IGEN 13.Benne lesz valamelyik előző 6 film által megismert bolygó:NEM 14.El fog hangozni "Az erő legyen veled" mondat:IGEN 15.Maz Kanata erő érzékeny:IGEN +1.Millenium Falcon-t ócska vasnak vagy hasonló jelzővel fogják illetni:IGEN Szerkesztve: 2015. December 24. - Fulcrum Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.