Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 28. Nekem sajna nem jó végül a mai nap (barátok elcsábítottak a moziba, valami Star Wars...), de jó beszélgetést nektek! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2017. December 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 28. (szerkesztve) Srácok! Hirtelen közbe jött valami sajnos. El kell napolnunk a dolgot. Amikor az ember több generációval él egy háztartásban, és a legifjabb alig 3 hetes, nos akkor érhetik az embert sajnos váratlan dolgok Most szombat esetleg, vagy január eleje? Szerkesztve: 2017. December 28. - Darth Riddick 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 28. Szombat nekem nem jó, január még képlékeny Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2017. December 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 28. Sajnálom, már nagyon vártam. A szombat nekem is kérdéses, de nem láttam hirtelen más alternatívát. Akkor januárban belövünk egy péntek estét vagy hétvégét. Mindenképpen összehozzuk, nem hagyjuk elhalni a dolgot!!! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2018. Január 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 2. Sziasztok! Melyik időpont lenne nektek a leg megfelelőbb egy jó beszélgetéshez Srácok, Lányok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 2. Csütörtök este nekem jónak tűnik. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 2. Csütörtök nekem is jó. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2018. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 2. Úgy néz ki az nekem is jó lenne. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2018. Január 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 2. Csütörtök? Az nekem is megfelel. Hány órától kb? Többiek?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 3. (szerkesztve) Mivel elég ritkán van Podcast (évente szerencsés esetben egyszer ), jó lenne szerintem, ha a beszélgetés alatt már a IX. epizódról is esne szó, szerintetek mi várható, mit szeretnétek ott látni. Plusz a Han Solo -ról megemlékezni pár mondatban. (elvárások, mi várható stb) De ez csak ötlet, nem kötelező Már az is szuper, ha összejön holnap este a felvétel, drukkolok Szerkesztve: 2018. Január 3. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2018. Január 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 3. Szerintem kikerülhetetlen, hogy ne térjünk ki valamennyire a IX. részre... de meglátjuk, hogy miket sikerül majd még érinteni. Köszi az ötleteket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 3. Az időpont az megint este hét, ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2018. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 3. Az a hét óra az pont jó lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2018. Január 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 4. Lehet 19:00 a gyülekezés/kezdés, persze. Donát, te mit mondasz? Fontos! Mindenkinek (Cupsy, Donát és Wilde) elküldöm a a TS szerverre való belépéshez szükséges adatokat privát üzenetben! Sajnos Dzséjt nem tud jönni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 4. Jól sikerült a mai podcast! Alig várom, hogy visszahallgassam. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 4. (szerkesztve) Én is várom! Kik vettek részt? Szerkesztve: 2018. Január 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2018. Január 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 4. (szerkesztve) 2 óra 45 perces lett a felvétel. Sajos voltak technikai gondok, Krande sajnos nem tudott részt venni a felvételen e miatt, de arra jutottunk a srácokkal, hogy az EP. VIII-as PodCast-nek lesz 2. része, mert sok téma van, amit csak érintettünk vagy egyáltalán nem is beszéltünk róla. Az egész picit spontánnak tűnt, de azért igyekeztünk kevésbé csapongani. A jövőben közösen összeállítunk majd mindegyik felvétel előtt egy "forgatókönyvet/menetrendet" a témákkal kapcsolatban, amit ide a topikba be fogunk tenni véleményezésre, kiegészítésre, vagy csak azért, hogy nagyjából lássa mindenki mire lehet számítani a beszélgetés során. Nagy élmény volt srácok újra élő szóban Star Wars-ról beszélgetni! Köszönöm Donátnak, Cupsy-nak és Wilde-nak ... és akkor folyt. köv! A videó előreláthatóan szombaton fog kikerülni YouTube-ra, de természetesen ide is érkezik majd a videó Szerkesztve: 2018. Január 4. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 4. Ezt a tematizálást már múltkor is akartad. :) A felvételt pedig várjuk. Vágott lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2018. Január 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 4. Igen... és az EP VII esetében nagyjából működött is. De most sajnos tematizálás tekintetében nem tudtam rendesen felkészülni... szóval ez a megjegyzés elsősorban saját magamnak szólt! Ami a vágást illeti... nem igazán van mit kivágni belőle, csak a leg indokoltabb esetben vágom meg. Ugyanis a felvétel minden szava KINCS! 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 5. A vágatlan rendezői változatot kérem én is, a 18-as karikásat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2018. Január 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 5. (szerkesztve) A videót ezekben a percekben kezdtem renderelni. 2 óra 44 perc, az eddigi leghosszabb PodCast epizó, és egy csomó dologról szót sem ejtettünk ... szóval hamarosan újra összeülünk és folytatjuk a kimaradt témákkal! Az epizód már csak holnap fog felkerülni a csatornára, szóval még egy kis türelmet kérek Ody, a kik vettek részt kérdésedre nem válaszoltam, de most pótolom: Donát Darth Cupsy Wilde Szerénységem Sajnos Darth Krande nem vett részt (pedig ő volt az első, aki a TS szerverre érkezett) technikai gondok miatt sajnos így alakult, de a 2. rész felvételére megoldjuk a problémát mindenképpen és akkor már ő is köztünk lesz Szerkesztve: 2018. Január 5. - Darth Riddick 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2018. Január 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 6. (szerkesztve) Star Wars Saga PodCast sorozat 5. epizód - Az Utolsó Jedik (1. rész) Szerkesztve: 2018. Január 6. - Darth Riddick 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 6. Mp3-fájlként nem tudnátok feltölteni valahova? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2018. Január 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 6. Itt egy direkt link az mp3-hoz. Hátránya, hogy letölteni 4 napig vagy 15 letöltésig lehet! KATT IDE! De egyéb úton is ki lehet nyerni (akár YouTube-ról is) az MP3 file-t! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 6. (szerkesztve) Valaki máris mínuszolta. Szerkesztve: 2018. Január 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2018. Január 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 6. Lesz még pár mínusz rajta... ez elkerülhetetlen. Belehallgat... nem fikázzák? Akkor odanyomja a mínuszt habozás nélkül! Manapság ezt éljük! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 6. 1 órával korábban, Darth Riddick írta: De egyéb úton is ki lehet nyerni (akár YouTube-ról is) az MP3 file-t! Próbáltam, nem sikerült, ezért kértem Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2018. Január 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 6. Éppen most , MissKarrde írta: Próbáltam, nem sikerült, ezért kértem Köszi! Hidd el, ki lehet nyerni Próbáltam én is! De mivel kérted feltöltöttem külön Remélem tetszeni fog, jó szórakozást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 6. Biztosan tetszeni fog, de csak részletekben tudom meghallgatni, még eléggé el vagyok havazva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. Donát. Lehet, hogy sok lehetőség volt mindenre a VII alapján, mégis az valósult meg amire az ember alapból gondolt és a film is sugallt. Főleg így van ez Luke esetében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.