Hozzászólás ideje: 2016. Október 13.8 éve Ebben én nem hiszek, de amúgy te kivagy? Ismerjük egymást? Ez tudományosan alátámasztott tézis.
Hozzászólás ideje: 2016. Október 14.8 éve Szerző Srácok, ki tudna jönni szombat este? Dzséjt és én már a fedélzeten. Téma egyértelmű ... Rouge One új előzetese és maga a Rouge One önmagában!
Hozzászólás ideje: 2016. Október 14.8 éve Nekem oké, bár a vasárnap este talán egy fokkal jobb lenne.
Hozzászólás ideje: 2016. Október 14.8 éve Szerző Kicsit elhamarkodtam a vasárnapot, mert elvileg nagyszülő látogatás lesz... elvileg.
Hozzászólás ideje: 2016. Október 15.8 éve Szerző Srácok, már a pofámról ég a bőr a folyamatos időpont változtatás miatt, de végül nekem is közbe jött ma valami. Mit szólnátok, ha viszont jövő szombat estére kitűznénk a dolgot (én is tartom magam hozzá) és akármi lesz, összeülünk és felvesszük a beszélgetést? Tehát október 22, szombat este. Mit gondoltok?
Hozzászólás ideje: 2016. Október 15.8 éve Akkor ebből kimaradok, mert ezután zsinórban három hétvégém sem szabad. Pontosabban fogalmazva, a jövő hét szombatom, utána hét vasárnapom, azt követően meg a szombatom és a vasárnapom is foglalt.
Hozzászólás ideje: 2016. Október 15.8 éve Szerző Sajnálattal hallom, és elnézésedet kérem a kavarásért! Remélem majd a következőben dupla hévvel leszel jelen!!!
Hozzászólás ideje: 2016. Október 21.8 éve Szerző Akkor ki tudna jönni holnap olyan 20:00 körül? Téma az új előzetes kapcsán a Rouge One lenne. Visszajelzéseket várok.
Hozzászólás ideje: 2016. Október 22.8 éve Szerző Semmi gond, de beszéljünk majd meg hamarosan egy olyan időpontot, ami szerintetek megoldható. Nekem a jövő hét vége tuti nem jó, és talán Dzséjt is jelezte, hogy most több hétvége nem lesz alkalmas neki, de összehozzuk akkor is, ha tótágast kell állni!
Hozzászólás ideje: 2016. Október 22.8 éve Ahogy elnézem Dzséjt is valami bográcsozós buliban volt. Amit másokkal ellentétben én előre jeleztem is. És igen, a jövő hét vége, és az utáni hétvége sem jó.
Hozzászólás ideje: 2016. Október 23.8 éve Értem. Kiket vártál még? És akkor most lesz műsor vagy nem?
Hozzászólás ideje: 2016. Október 23.8 éve Amit másokkal ellentétben én előre jeleztem is. És igen, a jövő hét vége, és az utáni hétvége sem jó. Annyiszor változott már az időpont, hogy későn láttam meg, hogy 22 lett volna a "napja". Mondjuk ha ketten lettünk volna Riddickkel, az is kevés lett volna.
Hozzászólás ideje: 2016. Október 23.8 éve Szerző Akkor az lesz, mint az előző 3 esetben... Facebookon fogom egyesével megkeresni a korábbi beszélgetésben részt vevő emberkéket és egyeztetünk, mert itt ebben a topikban ez nem akar rendesen összejönni. Természetesen itt is jelezhet bárki, aki szívesen részt venne a felvételen, de akkor jelezzen is, ha van ilyen!
Hozzászólás ideje: 2016. December 14.8 éve Fölmerült, hogy a ma esti Katicás beszélgetést rögzíthetnénk okosdiktafonnal és az is podcast lenne. Szerintem jó ötlet, csak nincs még legénység.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.