Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars SAGA PodCast sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Srácok!

Hirtelen közbe jött valami sajnos. El kell napolnunk a dolgot. Amikor az ember több generációval él egy háztartásban, és a legifjabb alig 3 hetes, nos akkor érhetik az embert sajnos váratlan dolgok :(

Most szombat esetleg, vagy január eleje? 

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Sajnálom, már nagyon vártam. A szombat nekem is kérdéses, de nem láttam hirtelen más alternatívát. Akkor januárban belövünk egy péntek estét vagy hétvégét. Mindenképpen összehozzuk, nem hagyjuk elhalni a dolgot!!!

Hozzászólás ideje:

Mivel elég ritkán van Podcast (évente szerencsés esetben egyszer :D ), jó lenne szerintem, ha a beszélgetés alatt már a IX. epizódról is esne szó, szerintetek mi várható, mit szeretnétek ott látni.

Plusz a Han Solo -ról megemlékezni pár mondatban. (elvárások, mi várható stb)

De ez csak ötlet, nem kötelező :)

Már az is szuper, ha összejön holnap este a felvétel, drukkolok :D 

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Lehet 19:00 a gyülekezés/kezdés, persze. Donát, te mit mondasz?

Fontos! Mindenkinek (Cupsy, Donát és Wilde) elküldöm a a TS szerverre való belépéshez szükséges adatokat privát üzenetben!

Sajnos Dzséjt nem tud jönni :(

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

2 óra 45 perces lett a felvétel.

Sajos voltak technikai gondok, Krande sajnos nem tudott részt venni a felvételen e miatt, de arra jutottunk a srácokkal, hogy az EP. VIII-as PodCast-nek lesz 2. része, mert sok téma van, amit csak érintettünk vagy egyáltalán nem is beszéltünk róla.

Az egész picit spontánnak tűnt, de azért igyekeztünk kevésbé csapongani. A jövőben közösen összeállítunk majd mindegyik felvétel előtt egy "forgatókönyvet/menetrendet" a témákkal kapcsolatban, amit ide a topikba be fogunk tenni véleményezésre, kiegészítésre, vagy csak azért, hogy nagyjából lássa mindenki mire lehet számítani a beszélgetés során. 

Nagy élmény volt srácok újra élő szóban Star Wars-ról beszélgetni! Köszönöm Donátnak, Cupsy-nak és Wilde-nak ... és akkor folyt. köv!

A videó előreláthatóan szombaton fog kikerülni YouTube-ra, de természetesen ide is érkezik majd a videó :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Igen... és az EP VII esetében nagyjából működött is. De most sajnos tematizálás tekintetében nem tudtam rendesen felkészülni... szóval ez a megjegyzés elsősorban saját magamnak szólt! :)

Ami a vágást illeti... nem igazán van mit kivágni belőle, csak a leg indokoltabb esetben vágom meg. Ugyanis a felvétel minden szava KINCS! ;):P:)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A videót ezekben a percekben kezdtem renderelni. 2 óra 44 perc, az eddigi leghosszabb PodCast epizó, és egy csomó dologról szót sem ejtettünk ... szóval hamarosan újra összeülünk és folytatjuk a kimaradt témákkal! :)

Az epizód már csak holnap fog felkerülni a csatornára, szóval még egy kis türelmet kérek :)

Ody, a kik vettek részt kérdésedre nem válaszoltam, de most pótolom:

Donát
Darth Cupsy
Wilde
Szerénységem

Sajnos Darth Krande nem vett részt (pedig ő volt az első, aki a TS szerverre érkezett) technikai gondok miatt sajnos így alakult, de a 2. rész felvételére megoldjuk a problémát mindenképpen és akkor már ő is köztünk lesz :)

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Darth Riddick írta:

De egyéb úton is ki lehet nyerni (akár YouTube-ról is) az MP3 file-t!

Próbáltam, nem sikerült, ezért kértem :) Köszi!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Éppen most , MissKarrde írta:

Próbáltam, nem sikerült, ezért kértem :) Köszi!

Hidd el, ki lehet nyerni ;) Próbáltam én is! De mivel kérted feltöltöttem külön ;)

Remélem tetszeni fog, jó szórakozást! :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.