Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Hol található ez a fórum? Felnéznék oda megsasolni Ment a privesz de szerintem már elolvastad mire ezt elolvasod. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Úgy is volt, és köszi Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Úgy is volt, és köszi Nagyon Szívesen! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. PotC zenéiből tudna valaki küldeni? Nem sürgős. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. PotC zenéiből tudna valaki küldeni? Nem sürgős. Fene, ha feljöttem volna este, akkor msn-en tudtam volna küldeni Na de szólhattál volna Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Majd még lehet hogy szólok mert a Rapidshare-féle verzió megint úgy tesz, mint ami nem működik... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. a Rapidshare-féle verzió megint úgy tesz, mint ami nem működik... Az amit én küldtam vagy másik? Ha az enyém akkor műxenie kell mert mindet leszedtem mielőtt elküldtem. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Már máskor is megtréfált az ilyesmi. Egyszerűen, egy üres filét tölt le.... az észgép. Majd még próbálkozom vele Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Június 17. Hozzászólás ideje: 2007. Június 17. A HP5 zenéjébe lehet belehallgatni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 17. Hozzászólás ideje: 2007. Június 17. Sajna nekem nem játsza le. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Június 17. Hozzászólás ideje: 2007. Június 17. (szerkesztve) Sajna nekem nem játsza le. Azt hiszem miután rákattintasz a számcímre, az új quicktime-al játsza le őket. De csak fél-egy perces részletek. Mindazonálltal elég jók. ^^ Így lejátsza? Fireworks track01 Flight of the order of the phoenix Dumledores Army Szerkesztve: 2007. Június 17. - kudarmubat Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 17. Hozzászólás ideje: 2007. Június 17. Köszi így már jó! Mi ez a rock feeling? Nagyon nem jön be. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 17. Hozzászólás ideje: 2007. Június 17. Hát nem éppen csúcsminőségű. Bár én valószínűleg csak akkor látom a filmet ha adja az Hbo... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Megnéztem a neten és nem adtak ki a Transformers-hez OST-t, illetve csak éneklős számok vannak rajta. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. (szerkesztve) Én is csak azt látom szerda óta mindenütt hogy a fene enné meg. Szerkesztve: 2007. Július 8. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Megnéztem a neten és nem adtak ki a Transformers-hez OST-t, illetve csak éneklős számok vannak rajta. Finoman fogalmazva, jó nagy xar az egész. Pedig van két szám, ami nagyon tetszik. Mikor jönnek az autobotok, meg mikor indulnak az A-10-esek Scorponok ellen. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Nekem is a moziban az ugrott be a főtémánál hogy otthon gyorsan letöltöm a filmzenét, mert ez nagyon király. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Most olvastam a Voxban, hogy augusztusban lesz Pesten egy koncert, ahol John Williams jelentősebb műveit fogják eljátszani. Kár hogy nem leszek az országban, ezért még fel is utaztam volna szerintem... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Most olvastam a Voxban, hogy augusztusban lesz Pesten egy koncert, ahol John Williams jelentősebb műveit fogják eljátszani. Kár hogy nem leszek az országban, ezért még fel is utaztam volna szerintem... Május óta tudunk róla. Simon Zoli képeit fel is használják a szervezők. Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Valaki tud mondani egy jegy árat? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Valaki tud mondani egy jegy árat? Ha jólemlékszek 9 ezer. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Ha jólemlékszek 9 ezer. 7500 és 10000-es jegyek vannak. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Májusban kicsit le voltam terhelve akkor... Nem gyenge jegyárak. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Ha valaki már hallotta a Return of the King Complete Recordings-t, akkor ne fosszon meg minket egy beszámolótól Nekem sajnos még nem sikerült ránéznem. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Ha valaki már hallotta a Return of the King Complete Recordings-t, akkor ne fosszon meg minket egy beszámolótól Nekem sajnos még nem sikerült ránéznem. Én sokat kerestem, de nem találtam meg sehol.Szerintem még ki se adták. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Én sokat kerestem, de nem találtam meg sehol.Szerintem még ki se adták. én megtaláltam, egy torrent opldfalon de vagy 1 GB az egész nem volt helyem leszedni Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 12. Hozzászólás ideje: 2007. November 12. Ha valaki már hallotta a Return of the King Complete Recordings-t, akkor ne fosszon meg minket egy beszámolótól Sajna eltolták a megjelenést november 20-ra. Először azért, mert nagyobb a cucc, mint az előzőek, utána meg valami Kaliforniai tűz miatt be kellett zárni a gyárat, aztán nem tudom, miért is. Legalább is én ezeket olvastam. Remélem, a 20-a már marad, és jövő héten meg lehet hallgatni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 12. Hozzászólás ideje: 2007. November 12. én megtaláltam, egy torrent opldfalon de vagy 1 GB az egész nem volt helyem leszedni Az tuti nem az. Szerintem. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. November 12. Hozzászólás ideje: 2007. November 12. Az tuti nem az. Szerintem. Mondjuk az 1GB tényleg irreálisan nagynak hangzik. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. November 12. Hozzászólás ideje: 2007. November 12. Sajna eltolták a megjelenést november 20-ra. Először azért, mert nagyobb a cucc, mint az előzőek, utána meg valami Kaliforniai tűz miatt be kellett zárni a gyárat, aztán nem tudom, miért is. Legalább is én ezeket olvastam.Remélem, a 20-a már marad, és jövő héten meg lehet hallgatni. Kösz az infót, nem tudtam erről Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.