Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Soundtrack albumok

Ajánlott hozzászólás

• 2 héttel később...
  • 4 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Számomra az egyik legemlékezetesebb ebből a fajtából és a jelenet is epic, ahol elhangzik ez a track.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Bár a filmet még nem láttam, a Man of steel zenéjét már letöltöttem. Kövezzen meg bárki, de mostanában Hans Zimmer számomra elég egysíkúnak tűnik annak ellenére, hogy egy-egy hangulatot/témát jól el tud kapni. Jó ez a zene, de egy picit ezt is ezek közé sorolom, nem fogom agyonhallgatni.

Ugyebár a nyári blockbuster-szezon nem múlhat el Zimmer nélkül, na de mindjárt kettőt is jegyez egymás után? :hmm:

Mit ne mondjak, a Lone ranger zenéje kellemes csalódás volt. Könnyed nyári darab, jobban bejött, mint az előző, ezt biztosan meg fogom még párszor hallgatni. Remélem, a film is hasonló lesz, nyári felhőtlen szórakozás. Persze a felhőtlen ne csak a trailerben látható sivatagos jelenetek miatt következzen be :hehe:

Hozzászólás ideje:

Zimmer zseniális, ma is ugyan úgy, mint korábban! Tény, hogy egyre több film zenéjének megkomponálására kérik fel, és ha septiben kell melózni, szinte futószalagon gyártani a zenét, az elkerülhetetlenül némi minőségromlást eredményez. Ennek ellenére nekem tetszett a Man Of Steel zenéje is.

John Williams is fantasztikus. A filmzenék Nagy Öregje, de tőle sem tetszik minden egyes zene, amit szerzett (mint ahogy Zimmertől sem)... és szerintem nincs is ezzel semmi baj! ;) ergo, senki sem fog megkövezni ;)

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Bár a filmet még nem láttam, a Man of steel zenéjét már letöltöttem. Kövezzen meg bárki, de mostanában Hans Zimmer számomra elég egysíkúnak tűnik annak ellenére, hogy egy-egy hangulatot/témát jól el tud kapni. Jó ez a zene, de egy picit ezt is ezek közé sorolom, nem fogom agyonhallgatni.

Nagyon-nagyon egyet tudok ezzel érteni.

Hozzászólás ideje:

Én még nem próbálkoztam olyannal, hogy előbb hallgassam meg a zenét, és csak azután nézzem meg a filmet. Érdekes lehet, a film hangulatát biztos visszaadja anélkül is, hogy bármit tudna az ember előre. :)

Hozzászólás ideje:

Hogy őszinte legyek, nálam ez már a sokadik ilyen eset. Nem tudom, hogy mikor fogom látni ezeket a filmeket, de a zene már ad egy kis hangulatot előre.

Hozzászólás ideje:

Zimmer nekem is az egyik kedvenc zeneszerzőm. Nekem se jön be minden amit tőle hallottam de ez nem zavar különösebben. Marad épp elég ami tetszhet.

Szerkesztve: - Rog

• 3 héttel később...
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

24 perces válogatás a Gravity zenei anyagából

Nekem a 20.55-től induló részlet jön be a legjobban.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Meghallgattam (letöltöttem), annyira illik a filmhez, de önmagában számomra nem hallgatni való zene, mert felidegesít, egy-két darabtól eltekintve.

• 4 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.