Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Soundtrack albumok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ez tényleg nagyon jó, meg is hoztad a kedvem az újranézéshez, régen láttam, pedig ott van a kedvenc filmjiem között. Scorsese sok filmet rendezet és sok jó karaktert adott a filmvilágnak, de Travis Bicklenél érdekesebb figurát én még nem láttam tőle. Ja és a zenéje is jó. :)

• 2 héttel később...
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Egyik favorit jelenetem és zeném a muviból. Igaz a muviban levő mjuzikot jobban csípném.  Nem igazán szeretem a nem nótázós kórusozásokat.

10 órával ezelőtt, Kargarosz írta:

Az az autó...az a jelmez...az a nő....

Nagyon ott volt Kimike jó sokáig a szeren. Klassz poénokat sütöttek el rá a muviban.

- Épp a cikkét mustrálom.

- Igen? Én meg a lábát.

:D

Hozzászólás ideje:
10 órával ezelőtt, Rog írta:

Egyik favorit jelenetem és zeném a muviból. Igaz a muviban levő mjuzikot jobban csípném.  Nem igazán szeretem a nem nótázós kórusozásokat.

Nagyon ott volt Kimike jó sokáig a szeren. Klassz poénokat sütöttek el rá a muviban.

- Épp a cikkét mustrálom.

- Igen? Én meg a lábát.

:D

Melyikre gondolsz? Lehet félreértem.

Mai napig nálam nem veri senki se a kedvenc nőm külsőleg egy szóval lehetne illetni meseszép! 

Hozzászólás ideje:
15 perccel korábban, Kargarosz írta:

Melyikre gondolsz? Lehet félreértem.

Én meg ezt nem értem. Melyik mire?

Hozzászólás ideje:
15 perccel korábban, Rog írta:

Én meg ezt nem értem. Melyik mire?

Egy pillanatra azt hittem a film Soundtrack-jére gondolsz nem az OST-ra amit Elfman csinált. 

Pl .erre.

Szerkesztve: - Kargarosz

Hozzászólás ideje:

A hercegék műveire nehezen gondolhattam volna mivel nem az a fajta mjuzik került elő. Amúgy a muvi zenéjéről szóló hozzászólásomat kicsit félrefogalmaztam. A "csípném" eredetileg "csípem" akart volna lenni. Legalábbis az járt a fejemben csak épp más lett bepötyögve helyette.

Hozzászólás ideje:
20 órával ezelőtt, Rog írta:

A hercegék műveire nehezen gondolhattam volna mivel nem az a fajta mjuzik került elő. Amúgy a muvi zenéjéről szóló hozzászólásomat kicsit félrefogalmaztam. A "csípném" eredetileg "csípem" akart volna lenni. Legalábbis az járt a fejemben csak épp más lett bepötyögve helyette.

Igen egy kicsit bekevart aztán én is bekavartam a lényeg,hogy mindenki kavar. :D 

A 3. rész nekem már átlagos lett ,de ez jó kis zene. 

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nekem a 2:00-tól induló főtéma jön be a legjobban. Igaz az MCU muvik zenéivel az első Vaspasis eresztés mjuzikját kívéve nem igazán szoktam foglalkozni. Egyedül a muvikban hallottam őket és már semmi se rémlik belőlük.

Hozzászólás ideje:

Williams nyomába valószínűleg még sokáig senki sem fog érni, ilyen zsenik egy-két emberöltőnként egyszer születnek, de azért Silvestri simán megkoronázta ezzel a zenével az MCU-t, és azon belül az Avengers-tetralógiát.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Williams nyomába valószínűleg még sokáig senki sem fog érni, ilyen zsenik egy-két emberöltőnként egyszer születnek, de azért Silvestri simán megkoronázta ezzel a zenével az MCU-t, és azon belül az Avengers-tetralógiát.

Giacchino Lostos, Start Trekes és RO-s zenéje azért biztató számomra. Szerintem benne ott van a potenciál. 

Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, Donát írta:

Giacchino Lostos, Start Trekes és RO-s zenéje azért biztató számomra. Szerintem benne ott van a potenciál. 

A potenciál megvan benne, mint ahogy megvolt sok-sok más zeneszerzőben is. Aztán ennyi. 52 évesen még nem rakott le egy olyan emlékezetes témát sem, mint Williams 43 évesen a Cápával. Ez a potenciál sokakban megvolt. Szerintem Williamshez az elmúlt 3-4 évtizedből csak egy ember ér fel, Jerry Goldsmith. Hans Zimmerben még láttam fantáziát, ő még felérhetett volna a nagyokhoz, de a 2000-es évekre már ő is kiégett. Persze Giacchino is a kiválók közé tartozik, nem akarom elvitatni az érdemeit. Emlékszem, hogy volt idő, amikor itt felvetettem a nevét, mint Williams utódja, aztán le lettem szólva. De ezzel együtt sem érzem, hogy van lehetősége Willaimst beérni, mert egyszerűen túlságosan nagyot változott ahhoz a filmgyártás. Régen a zenét önmagukban is mesélték a történetet, ma már inkább csak aláfestőnek használják. A hangsúly eltolódott a látvány irányába. Ez amúgy még Williams munkásságán is tetten érhető az új SW filmekben.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
13 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Egész jól sikerült a fináléban hallható GoT téma, nekem jobban bejön az intro változatnál. :) 

Nekem is nagyon tetszik ez a darab. Meghallgattam az egész évad albumát, és könnyen lehet, hogy ez lesz a kedvencem az összes GoT-album közül. 

Hozzászólás ideje:
2019. 05. 24. - 20:14, Darth Sky írta:

Egész jól sikerült a fináléban hallható GoT téma, nekem jobban bejön az intro változatnál.

Hát ha valami, akkor a zene volt az a 8. évadban, ami ezúttal is hibátlanra sikerült :) bár nekem a Last of the Starks ennél is jobban tetszik

Szerkesztve: - Yoda József

• 5 hónappal később...
  • 5 hónappal később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.